Tomasz Lenart 04.11.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Witam, piszę ponieważ nie jestem w temacie i chciałbym was zapytać o zdanie. Poszukuje wkładu kominkowego do 2tyś zł. Kominek będzie użytkowany dość intensywnie jako alternatywa dla ogrzewania gazowego. Czytałem sporo na temat wkładów, część poleca specjalistyczne sklepy i odradza kupno w marketach a część poleca te z marketów. Planuje wykonanie kominka z rozprowadzeniem ciepła do każdego pomieszczenia. Może ktoś jest na podobnym etapie, zna miejsce gdzie można kupić dobry wkład lub może jest w stanie polecić konkretny model. Byłbym zapomniał, dom 134m3. pozdrawiam i czekam na wasze rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maher 04.11.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Witam, piszę ponieważ nie jestem w temacie i chciałbym was zapytać o zdanie. Poszukuje wkładu kominkowego do 2tyś zł. Kominek będzie użytkowany dość intensywnie jako alternatywa dla ogrzewania gazowego. Czytałem sporo na temat wkładów, część poleca specjalistyczne sklepy i odradza kupno w marketach a część poleca te z marketów. Planuje wykonanie kominka z rozprowadzeniem ciepła do każdego pomieszczenia. Może ktoś jest na podobnym etapie, zna miejsce gdzie można kupić dobry wkład lub może jest w stanie polecić konkretny model. Byłbym zapomniał, dom 134m3. pozdrawiam i czekam na wasze rady. Może bardziej przydała by się informacja o średnicy i wysokości komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 04.11.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Jeżeli planujesz "dość intensywnie" używać kominek to poszukaj czegoś DOBREGO a nie taniego do 2000,- zł .Kupując kominek "na sztukę " odpuść sobie dystrybucje powietrza do wszystkich pomieszczeń.W tej branży niema produktów tanich a dobrych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts