Dziadziok 05.11.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Czy w przypadku gruntów ornych, które decyzją burmistrza gminy zostały przeznaczone pod zabudowę mieszkalną, należy zmieniać ich status z ornych na budowlane, aby móc starać się o pozwolenie budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia59 10.03.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Mam działke, która w części jest oznaczona jako Br, a w części jako R. Na części Br planuje postawic dom i garaż się zmieści prawie w całości. Troche będzie na części R. Działka ma 36 arów. Warunki na nie dostałam i pisze, że wydają warunki na zabudowe zagrodową. Nie jestem rolnikiem i mąż też nie jest. Ziemia klasy IVa. Ziemie to piachy, ił, glina. Nic mineralnego. Czy musze odrolniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizslawek 10.03.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Z tego co ja sie dowiadywałem to juz nie trzeba odralniać, automatycznie sie odralnia z chwila pozwolenia. Przynajmniej ja tak miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia59 10.03.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Ooo, to fajnie by było, bo to latanie po urzedach to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts