Redakcja 05.11.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) Obserwujemy kamerą układanie pokrycia z dachówki ceramicznej Titania firmy Creaton. To okazja, by zobaczyć, jak można wielkie dachówki rozmieścić symetrycznie na małym dachu; jak montowane są elementy wentylacji dachu; jak dach ceramiczny jest zabezpieczony przed działaniem wiatru. I czasu... Oglądaj więcej filmów na murator.tv - to Telewizja Budowlana dla Was! Edytowane 5 Listopada 2014 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 05.11.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Wszystko spoko, ale na innym forum znalazłem nie pochlebną opinię na temat creaton, podobno były problemy z zareklamowaniem w momencie gdy dachówki miały wżery czy jak to zwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.11.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Fajnie by było gdyby dachy kryło się takim tempie:rolleyes:. Warto jednak na zakończenie filmu powiedzieć, że ten czas dotyczył tylko układania dachówki, która była już na dachu:yes:. Do tego poza dachówkami skrajnymi, które też już były zamontowane pozostałe dachówki na połaci nie były mocowane. Mam jedno pytanie: po co ta folia przy okapie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 28.11.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 efekt jak dla mnie wygląda przesympatycznie - duża dachówka na małej powierzchni! do tego akurat ta prezentowana creatona jest bardzo ładna, aczkolwiek co fakt to fakt, czasu na położenie tego zapewne trzeba nieco więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 13.12.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 lepiej zeby polozenie Creatona zajelo troche wiecej czasu, ale solidnie niz polozyc byle co, ale w ciagu paru godzin... takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts