kw_2010 05.11.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Witam,mam kociol gorno palny na wegiel w okresie przejsciowym przepalam drewnem podpalam tez od gory,po 20-30 minutach po rozpaleniu komin zatyka mi sie taka sucha sadza i zaczyna mi sie dymic w kotlowni musze leciec na dach przeczyscic szybko komin ipuzniej pali sie bez problemu dodam ze zalozylem do komina wklad ze stali nierdzewnej myslalem ze gladki komin rozwiaze problem ale jest bez zmian,prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 05.11.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Jakiego rozmiaru i kształtu jest ta rura w kominie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 06.11.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 ciekaw jestem tez bardzo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts