Stefano 08.06.2004 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Proszę o oferty na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 09.06.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 A po co Ci 2 elektryków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 14.06.2004 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Nie to nie to, oczym myślisz ja potrzebuję takiego mutanta 2 w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witaj! Dziś znajomy polecał mi dobrego elektryka. Będzie go można sprawdzić na budowie w okolicach Toń. Jak chcesz, razem pojedziemy i obejrzymy bo też się tam wybieram.Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witaj! Dziś znajomy polecał mi dobrego elektryka. Będzie go można sprawdzić na budowie w okolicach Toń. Jak chcesz, razem pojedziemy i obejrzymy bo też się tam wybieram.Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 14.06.2004 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Cały dzień zasuwałem i chyba musztarda po obiedzie.. powiedz mi jakie ma ceny czy z materiałem czy bez itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 16.06.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Chłopaki, też jestem zainteresowany. mozecie podac namiary i więcej szczegółow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.06.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Mogę polecić elektryka, który niedawno robił u mnie. Na pewno solidny. Czy tani, to nie wiem. Brał 35 zł od punktu, ale niektóre połączenia były liczone jako więcej niż punkt (np. połączenia trójfazówki). Namiary wysyłam do wszystkich zainteresowanych (Piotrka1, Stefano, Przemo) na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 18.06.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Dzięki Zbyszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2004 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Chłopaki, też jestem zainteresowany. mozecie podac namiary i więcej szczegółow. Jedziemy go sprawdić ze Stefano, damy znać jak coś wyjdzie. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2004 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Mogę polecić elektryka, który niedawno robił u mnie. Na pewno solidny. Czy tani, to nie wiem. Brał 35 zł od punktu, ale niektóre połączenia były liczone jako więcej niż punkt (np. połączenia trójfazówki). Namiary wysyłam do wszystkich zainteresowanych (Piotrka1, Stefano, Przemo) na priva. Ja też dziękuję Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts