yaro09 06.11.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Witam. Duże i ciężkie paczki kartonowe często są zabezpieczane plastikowymi, elastycznymi pasami, które spina się metalową spinką.Jak to się fachowo nazywa? Chciałem je kupić w Internecie, ale nie wiem co mam wpisać.pasek jest cieniutki ok 1mm i szeroki na 10-15mm.Metalowa spinka ma wymiary ok 10x30mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.11.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Bandówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro09 06.11.2014 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 oo właśnie, o to mi chodziło a czy mogę ją zacisnąć bez zaciskarki? Mając jedynie taśmę i metalowe spinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.11.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Da się kombinerkami i wkrętakiem, ale tylko te z tym śmiesznym drutem, lub plastikiem, metalowe do zagniatania -tu zależy na czym bo trzeba walnąć młotkiem, a w zależności co się pakuje można to uszkodzić.Jeśli masz dużo do spakowania kup napinacz (H coś tam) to wydatek ok 100 zł lub cały zestaw z taśmą za ok 200 złPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro09 06.11.2014 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Dzięki za odp Ja mam tylko 3 ciężkie paczki do wysłania, dlatego nie opłaca mi się kupować całego zestawu. Gdyby można to było spiąć ręcznie, to kupiłbym tyko trochę tej taśmy + spinki (bo to nieduży koszt) i spiął je ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts