griecco 06.11.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Witam, Może zacznę od początku...Jakiś cwaniak w moim salonie wymyślił sobie farbę strukturalną... a małżonce zamarzył się inny kolor i bez struktury. Więc po wstępnej konsultacji zagruntowałem cały salon i położyłem gładź. Teraz kończę szlifowanie i tu rodzą się kolejne pytania:1. jak najlepiej/najwygodniej oczyścić ścianę z resztek pyłu?2. czy gruntować po raz kolejny (gruntowałem przed położeniem gładzi) czy po oczyszczeniu mogę od razu malować? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 07.11.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Witam, Może zacznę od początku... Jakiś cwaniak w moim salonie wymyślił sobie farbę strukturalną... a małżonce zamarzył się inny kolor i bez struktury. Więc po wstępnej konsultacji zagruntowałem cały salon i położyłem gładź. Teraz kończę szlifowanie i tu rodzą się kolejne pytania: 1. jak najlepiej/najwygodniej oczyścić ścianę z resztek pyłu? 2. czy gruntować po raz kolejny (gruntowałem przed położeniem gładzi) czy po oczyszczeniu mogę od razu malować? Dzięki za pomoc. 1.Obmieć dokładnie szczotką, 2. gruntuj - farbą gruntującą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts