Adam Wojnicki 06.11.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 (edytowane) Cześć. Czy mógłby ktoś polecić mi firme w kujawsko-pomorskim która oferuje rekuperację oraz jej montaż? Interesują mnie sprawdzone rekuperatory. Jeśli nie może być tu reklamy proszę o prywatną wiadomość.Interesują mnie rekuperatory np.: -Onyx Dream -AERIS -Renowent Edytowane 6 Listopada 2014 przez Adam Wojnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 06.11.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Może we własnym zakresie? To się składa jak klocki lego. Nie można źle zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 02.12.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Polecę:www.airsystem.org.pl Onyx na pewno, pozostałe do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarszcz 02.12.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Zapraszam do konsultacji z doradcą z Rekuperatory.pl. Niezobowiazująco i w kujawsko-pomorskim również: Maciej Sowiński 603 534 454. Jest AERIS. Konsultacja, ładnie powiedziane. Wasi Konsultanci mają chyba (za) wysokie parcie na sprzedaż. Kiedyś chciałem od was centrale to mi od razu pompę ciepła wciskał, mimo że jeszcze nie załatwiliśmy tematu rekuperatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarszcz 02.12.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Cześć. Czy mógłby ktoś polecić mi firme w kujawsko-pomorskim która oferuje rekuperację oraz jej montaż? Interesują mnie sprawdzone rekuperatory. Jeśli nie może być tu reklamy proszę o prywatną wiadomość. Interesują mnie rekuperatory np.: -Onyx Dream -AERIS -Renowent Wszystko zależy od budżetu i wymagań co do centrali. Prosta i tania, czy też przeładowana elektroniką do sterowania przy otwartych oknach, alarmem, telefonem itd. itp. etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts