piotrpruszczgdanski 07.11.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Jestem właśnie po zamknięciu formalności kupna mieszkania w Pruszczu Gdańskim ,niestety było dużo problemów zresztą jeszcze są (związane z aktem notarialnym)i jeżeli ktoś ma zamiar kupić mieszkanie w firmie ACTIVA lub DOMO służę zupełnie GRATIS wskazówkami ,żebyście uniknęli problemów takich przez które ja musiałem przechodzić ,zresztą zawsze wychodźcie z założenia ,że deweloper jest tylko do twojej dyspozycji dopóki nie ma twoich pieniędzy a potem to się chyba domyślasz gdzie ciebie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil24 22.02.2021 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 (edytowane) Jestem właśnie po zamknięciu formalności kupna mieszkania w Pruszczu Gdańskim ,niestety było dużo problemów zresztą jeszcze są (związane z aktem notarialnym)i jeżeli ktoś ma zamiar kupić mieszkanie w firmie ACTIVA lub DOMO służę zupełnie GRATIS wskazówkami ,żebyście uniknęli problemów takich przez które ja musiałem przechodzić ,zresztą zawsze wychodźcie z założenia ,że deweloper jest tylko do twojej dyspozycji dopóki nie ma twoich pieniędzy a potem to się chyba domyślasz gdzie ciebie ma:) A ja polecam dewelopera , który buduje w Pruszczu Gdańskim ekskluzywne osiedle Pruszcz Park Edytowane 22 Lutego 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts