karotka 09.06.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Witam psiarzy,W filmach z gatunku "kino familijne made in USA" widać że pieski i duże i małe maja możliwośc bezpośredniego wyjścia z domu (najczęściej z kuchni) do ogrodu. Czy ktoś z Was próbował wymyslic cos takiego, tak aby pies mógł wyjść ale nieproszony gość nie wszedł. Może ktoś mieszkał w Stanach w takim domu i coś może podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.06.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Tak, widziałem takie wyjścia z domów bezpośrednio do ogrodów w których rosły palmy. Nie na nasz klimat takie "ustrojstwo". Ale to tylko moje zdanie. Możesz mieć oczywiście inne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 14.06.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ja widziałam takie "ustrojstwo" w sklepie z artykułami dla zwierząt drzwiczki dla kota i małego psa z zamkiem magnetycznym (klucz w obroży - obce zwierzę nie wejdzie). Drzwiczki wykonane z tworzywa sztucznego ( klapka w oprawie ) cena ok 170 zł. Może wejście do domu to byłaby przesada w naszym klimacie ale np. w drzwiach do pomieszczenia gdzie zwierzak ma kuwetę, albo z zewnątrz do jakiegoś "azylu" w garażu czy innym gospodarczym pomieszczeniu - czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 15.06.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 na razie mieszkam w bloku ale cały czas myślę o takim rozwiazaniu. choc raczej z wejściem do garażu i z garażu drugie dzrwiczki do domu.mam dwa koty i psa. koty maja zrobiony otwór w ścianie do łazienki gdzie stoi kuweta. rewelacyjnie sie sprawdza pies nie przejdzie koty nie trzaskaja drzwiami a jak mają dośc psa idą spać na ręczniki w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.06.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Piesek duży?Bo amerykańce zwykle zostawiają lepszą połowę w domu, lub mają gosposię. Stąd jak piesek duży to może być bo w domu ciągle ktoś jest.Jak jest zamknięty, a od małego nie wyuczyłaś, że się tylko piszczy pod drzwiami, a nie drapie to i tak będziesz miała podrapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts