pinokio_a 08.11.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Nie znalazłam wątku na ten temat, tak więc otwieram. Buduję dom, projekt "dom przy Cyprysowej 14 lustro" jak większość budujących chcę zmienić układ pomieszczeń na dole. Jeśli ktoś mi doradził, czy dobrze myślę i ta rozwiązanie jest ok czy wręcz przeciwnie to z góry dziękują. link do projektu: http://extradom.pl/projekt-domu-dom-przy-cyprysowej-14-KRK1231?lustro=1 Zmiany, które chcę zrobić: - likwidacja wiatrołapu- z tego nie zrezygnuję. Myślę, że to okropny polski wynalazek. Przekonanie, że inaczej będzie zimno w całym domy jest nieprawdziwe (sprawdziłam już w szeregówce), poza tym w wielu zimnych krajach jak np. Kanada coś takiego nie występuje i jakoś ludzie żyją. - likwidacja wanny w łazience na dole. Prawdę mówiąc nie kapuję takiego pomysłu. Schodzić z sypialni na dół żeby wziąć kąpiel? Za to planuję dodać małą dodatkową łazienkę w sypialni z prysznicem, a w głównej dodać wannę. - z dodatkowego pokoju na dole zrobić taką jakby "wnękę" na regały z książkami, płytami, miejscem na komputer i z fotelem do poczytania, - w kuchni chcę kuchenkę ustawić przy kominie. Zresztą spójrzcie na obrazek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts