Arek87 08.11.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 (edytowane) Witam, jak prawidłowo ułożyć gres podłogowy w łazience, spotkałem się już z tym, jak ktoś pisał w artykule że zaczyna się od środka pomieszczenia, lecz w moim wypadku musiałbym przycinać kafle z lewej i z prawej strony, spotkałem się również z tym, że zaczyna się od środka otworu drzwiowego lecz i w tym wypadku nie ładnie to wygląda. Na zdjęciu zamieszczonym w załączniku ułożyłem na sucho zaczynając od prawej strony, i tu pytanie do was czy zmienilibyście coś jeżeli chodzi o układ płytek? co do długości to zrobiłem tak że pierwsza kafla cała, a na samym końcu, ta ostatnia przy kibelku do przycięcia. zastanawia mnie jeszcze to czy nie zacząć układać całej kafli już w progu, bo później ewentualnie można dać paski, lub element dekoracyjny proszę o podpowiedzi i zrozumienie, gdyż pierwszy raz układam płytki zarówno na ścianie jak i na podłodze Edytowane 8 Listopada 2014 przez Arek87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts