Thom35 09.06.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 jak w temacie. Do wykonania tynki gipsowe + wylewki + tynk cem-wap w piwnicy. Warszawa/Bielany. Sprawa pilna. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 09.06.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Dzisiaj kończą u mnie tynki gipsowe maszynowe. Chyba lepszej ekipy nie znajdziesz. Są na prawę OK. Pod łatę 2mb czasami uda się włożyć gazetę (jedną stronę).Polecam, ale oni maja dość wypełniony kalendarz i trzeba uzgodnić termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 16.06.2004 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Już masz? Jak nie - pisz e-mail do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko 16.06.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Ja też szukam ekipy do tynkowania maszynowego gipsem - dom pod Krakowem. Jak ktoś ma namiary to piszcie śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.06.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Mirko - Na priva wysłałem Ci namiary na solidną i niedrogą ekipę spod Krakowa. Robią tynk maszynowy. Właśnie u mnie skończyli i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 17.06.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Mirko - Na priva wysłałem Ci namiary na solidną i niedrogą ekipę spod Krakowa. Robią tynk maszynowy. Właśnie u mnie skończyli i jestem bardzo zadowolony. Też bym prosił o namiary. Czy robią tylko gipsowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.06.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 art63- wysłałem. Robią tylko gipsowy maszynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alupin 02.07.2004 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Z okolicy Wawy szukam dobrej ekipy do gipsowego i tradycyjnego z agregatu Acha i do posadzek mixokretem Jak macie sprawdzony namiar, pliss podajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus 27.08.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 szukam ekipy do tynków maszynowych- z okolic Legnicy Dolny Śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 27.08.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Ja też szukam, ale do tynków zewnętrznych w okolicach Warszawy. Może macie kogos dobrego?Maluszek polecał dobrych tynkarzy wew. gips. masz. Zapytajcie go na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alupin 28.08.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Mó teść poszedł na jakąś budowe i zobaczył że nieźle robią.. Dogadał sie z murarzami "na fuchę" więc rzucili robote i przyjechali na 2 dni do mnie.. Cena 6 zł/m2.. motto dnia: Kto szuka, ten znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 28.08.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Mó teść poszedł na jakąś budowe i zobaczył że nieźle robią.. Dogadał sie z murarzami "na fuchę" więc rzucili robote i przyjechali na 2 dni do mnie.. Cena 6 zł/m2.. motto dnia: Kto szuka, ten znajdzie No to ja Tobie nie życzę, aby ktoś przyszedł do Ciebie i się z nimi dogadał na fuchę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 28.08.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Po 6 zł?Paczka papierosów tyle kosztuje.Nie zarobia chłopaki na fajki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ritaj 15.08.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 poszukuje namiaryna dobrego ,sprawdzonego tynkarza ktory robi tynki recznie ,praca w Niemczech,zakwaterowanie u polskiej rodziny do wytynkowania 400m2 ,blagam pomozcie bo nasz tynkarz nas wyrolowal i chcial 70zl za m2 bez materialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts