Gość 27.06.2002 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2002 Witam serdecznie, W pażdzierniku zeszłego roku podpisałem umowe kupna mieszkania z developerem. Umowa jest na kupno mieszkania i garażu. Teraz okazało się ze ponieważ zmieniły się przepisy, chca podpisać ze mną osobą umowę na garaż. Czy ktoś wie o co w tych chodzi? czy mogą coś takiego zrobić ??? Dzięki za pomoc. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2002 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2002 No właśnie ja mam podobny problem. Też jestem zaskoczona rozwiązaniem wybranym przez dewelopera. A na jakie przepisy powołuje się Twój deweloper? I gdzie kupiłeś mieszkanie??? Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2002 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 Cześć, mieszkanie kupiłem na Bemowie w Warszawie. Szcerze, jeszcze nie wiem dokładnie o co biega, nie miałem czasu iść się dowiedzieć. Na razie prosili mnie telefonicznie o to żebym przyszedł i wzioł nowe umowy na ten temat do podpisania. Sprawdzałem w starej obowiązującej umowie i nie ma tam nic o tym że jak przepisy się zmienią to moga czegoś takiego żądać. Jak będę wiedział coś więcej to się odezwę. Będę też wdzięczny za twoje doświadczenia. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts