Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój AMERICAN DREAM

Recommended Posts

Witam wszystkich....po dwóch latach budowy nadszedł dla nie najprzyjemniejszych etap czyli urządzanie wnętrz. Urządzamy się powoli ,poniżej zdjęcia tego co udało mi się na razie osiągnąć. ...przynajmniej postaram się dodać jakieś zdjęcia. ...

20141006_171107.jpg

20141030_154001.jpg

20141015_090120.jpg

20141015_090053.jpg

20141030_154057.jpg

Edytowane przez rozaliafashion

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łóżko zostało zrobione według mojego projektu przez lokalnego tapicera, który współpracuje z stolarzem. Zrobił mi jeszcze jedno łóżko dla starszej córki Rozalii...niedługo wrzucę jego zdjęcie. Ogólnie jestem zadowolona z obydwóch bo cena mi odpowiadała___w salonach firmowych takie łóżka kosztowały krocie...

Kominka nie mam w tym domu, mam ogrzewanie gazowe :-)

Jedna ściana - w kuchni jest z cegły -takiej nierównej każda jest inna- w kolorze antracyt...niedługo też wrzucę zdjęcia...chciałam je dodawać po kolei pomieszczeniami, które mam już gotowe

Farby w całym domu-oprócz pokoju najmłodszej Kornelii- to flugger- w sypialni jest kolor ni to szary ni to fiolet__muszę poszukać puszki,żeby odnaleźć numer

Narzuta w sypialnie została kupiona w sklepie Home&You na wyprzedaży :-) Natomiast pościel na Westingu a lampy na allegro