dorkasz1 09.06.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Czy ktos jest szczesliwym/nieszczesliwym (niepotrzebne skreslic:) uzytkownikiem przydomowej oczyszczalni z firmy NEVEXPOL? Bede wdzieczna za wszelkie informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 09.06.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Ja mam, sam montowałem i jak w każdej tego typu oczyszczalni najważniejsze są bakterie a nie sama oczyszczalnia. Czy szczęśliwy, po zmianie preparatu z bakteriami tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crimson 09.06.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Kanadyjczyk.Na jaki preparat zmieniłeś ??? Pzdr C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 09.06.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 W nevexpolu proponowali mi jakiś francuski za ok. 120 zł (podobno wystarcza na rok), ja początkowo stosowałem też farncuski Septifos albo jakoś tak (kupione w castoramie) i efekt był taki, że bakterie się nie wyrabiały i osadnik mi się zamulił . Teraz kupiłem zwykły polski Biolatrin (???) i jest ok., nic się nie zamula, barak zapachów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 14.06.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 mam ta oczyszczalnie z osadnikiem gnilnym, jestem zadowolony, gmina wydajac zgode na budowe wymusila ode mnie zrobienie drenazu rozsaczajacego, co tez uczynilem ...... tak to jest jak urzednicy nie maja pojecia o oczyszczalniach a ja wole wypic dwa piwa niz tlumaczyc im na czym to polega ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts