mrmeX 10.11.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Witam, proszę o pomoc. Jutro sklepy pozamykane a ja mam problem. Kupiłem farbę Duluxa Szczypta cynamonu, ale po zrobieniu próbnego malowania, kolor wyszedł tragicznie. Całkowicie niezgodny z próbka w sklepie. W środę montaż kuchni. A ja muszę pomalować ściany. Można to jakoś rozjaśnić ?Do rozjaśnienia mogę użyć śnieżki akrylowej albo farby Dekorala Lateksowej do kuchni i łazienek. Czy mieszając dwie różne firmy mogę mieć jakieś efekty uboczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 11.11.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Możesz. Ale zdaje się że wyjścia nie masz. Wlej i mieszaj powoli. Jeśli będzie duzy problemem to zobaczysz go farbie - zacznie się rozwarstwiać i "glucić"Jeśli nic takiego się nie stanie - maluj. Oczywiście nie jest to postępowanie zgodne z zasadami i na co dzień odradzam takie eksperymenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts