Miszcz Jaszczonb 11.11.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Witam, Kupował ktoś grzejniki Kermi V11 na allegro?, chodzi o tego sprzedawce http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=12654196 i sprzedawane przez niego grzejniki. Ceny są atrakcyjne i kupiłbym, ale nie mam pewności, czy nie mam tam jakiegoś haka. Brać czy nie brać, oto jest pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur45tt 29.12.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ma dużo pozytywnych ocen także może ma jakieś ceny hurtowe, a Kermi dobra firma, ja się przekonałem po zakupie ich systemu prysznicowego do łazienki mieszkając w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek69 29.12.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ja mam grzejnki kermi i nie ma z nimi problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek1979 11.07.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 skoro sprzedawca ma wiele, wiele ocen pozytywnych i działa już długo na alledrogo, to chyba nie widzę przeszkód, aby kupić od niego te grzejniki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts