wybredna20 11.11.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Witam czy mogę liczyć na pomoc? Na mieszkaniu mam gwarancję. Od dłuższego czasu mam zimę parapety co więcej wylatuje zimę powietrze z zewnątrz. Żona pojawia się szron. Deweloper zwraca mi koszt naprawy czyli wyrwania i zapiankowania parapetów. Ile coś takiego kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.11.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Napisz jeszcze raz, bo ciezko zrozumieć. I wrzuc jakas fotke lub wiecej faktow bo kompletnie trudno zgadnac jaki tam jest zakres prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 12.11.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Witam czy mogę liczyć na pomoc? Na mieszkaniu mam gwarancję. Od dłuższego czasu mam zimę parapety co więcej wylatuje zimę powietrze z zewnątrz. Żona pojawia się szron. Deweloper zwraca mi koszt naprawy czyli wyrwania i zapiankowania parapetów. Ile coś takiego kosztuje? "Żona pojawia się szron" Kurczę, jak na żonie pojawia się szron to nie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 12.11.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Kobiety są gorące? Jak widać nie wszystkie i nie zawsze:-). Ale co tu kryć u mnie też szron na głowie i nie to zdrowie:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts