kjuta 03.11.2015 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 chyba kocówę odpuścimy skoro tyle przecierpiała na tej podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Dzięki Dziewczyny Dzięki temu „cierpieniu” teraz mogę co nieco podpowiedzieć. Kjuta, jeśli możesz to na podłogówkę kładź kamień, a nie gresy czy jakieś płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.11.2015 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 boję się, czy ten kamień stylistycznie mi się wpasuje i czy tak naprawdę do końca mi się podoba, idę szukać inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Kamień pasuje do wszystkiego. Poza tym jest ogromna różnorodność kamieni i masę możliwości łączenia różnych kamieni ze sobą. To są zdjęcia salonu mojej sąsiadki (dom jest na sprzedaż, więc spokojnie pokazuję). Na podłodze leży biały i czarny marmur. A to łazienka z czarnego marmuru w tym samym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.11.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 hehe paskudne te wnętrza. Nie ma nic bardziej boskiego niż szachownica z carrary i czarnego marmuru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2015 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Wiesz Emila, co kto lubi ale akurat ta biało czarna marmurowa podloga jest okey. O reszcie się nie wypowiem, bo ja w ogóle takiego domu, w takim stylu bym nie chciała mieć. Nigdy jednak nie skrytykowałam tego domu. Należy do naszej przyjaciółki i jak muszę coś powiedzieć, to chwalę te szczegóły, które są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.11.2015 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 bo ja w ogóle takiego domu, w takim stylu bym nie chciała mieć. Nigdy jednak nie skrytykowałam tego domu. Należy do naszej przyjaciółki i jak muszę coś powiedzieć, to chwalę te szczegóły, które są fajne. Kochana Pesteczka - Dyplomatka Mam dokładnie tak samo. Nie raz aż dusza we mnie piszczy, ale jak widzę jacy dumni są właściciele to przecież im nie powiem, że mnie się nie podoba. Zawsze można znaleźć coś co można pochwalić nie raniąc uczuć innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.11.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Na szczęście nie znam tej babki osobiście, bo też bym jej tego nie powiedziała w oczy. Ale pewnie moja mina by wszystko zdradziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.11.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Na szczęście nie znam tej babki osobiście, bo też bym jej tego nie powiedziała w oczy. Ale pewnie moja mina by wszystko zdradziła No co Ty Emili Dałabyś radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ja mam dodatkowy opór – wiem ile ten dom kosztował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 03.11.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Podłoga jest ładna. W łazience mogłyby być ładne elementy ale ta wanna to wyszła jak sarkofag;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 To syn właścicielki taką chciał. To jedna 5 czy nawet 6 pełnowymiarowych łazienek w tym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 kjuto kochana czy tamta paczuszka do Ciebie dotarła w całości, troszkę się bałam o pisankę, czy przetrwa razem z resztą, a pudełka większego nie miałam. W razie czego dorobię i prześlę, daj tylko znać. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stajger 08.12.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Zobowiązuje się nadrobić zaległości Ale widzę, że jesteś zadowolona z dachu:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.12.2015 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 A w ogóle gdzie przepadła Kjuta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 09.12.2015 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 heloł moje ukochane i ukochani Żelko Kochana doszło wszystko w jak najlepszym stanie, lepiej nawet bo perfekcyjnym Pusia jak kuchnia i ziemniory dużo poszło ? Emi kocia rodzinka cała u Ciebie nadal ? dach ukończony, nie mam trójnika nadal, ale ten pęknięty sklejony i zamontowany, jak przyjedzie nowy, to będzie wymiana. Czekam na okna, niby na 29 stycznia, ale asekuracyjnie myślę, że luty to miesiąc finalizowania mojego ciężkiego wyboru Stajger za dużo nadrabiania chyba nie masz Pestko czy znajoma znalazła już kupca na ten dom ? zakopana jestem w obowiązkach dodatkowo chciałam na siłę polubić bieganie (nawet nawet mi się udało!) i złapałam kontuzję, ból stopy trochę mnie uziemia i spowalnia, ale nie mam czasu jechać na ostry dyżur ... choć będę musiała, ale wiecie dzisiaj rozwóz po zajęciach dodatkowych, potem odbiór, obiad, lekcje i jest 22, jutro na warsztat z autem, w piątek fryzjer sobota dzieci narty, w niedzielę rodzinny obiad plus urodziny chrześnicy, no nie mam kiedy... niestety noga nie zdrowiej 2 tydzień już nie biegam w domu wielka masakra jeśli chodzi o porządki, a z prezentami dla dzieci i teściowej jestem daleko w lesie, nie dość że nie zamówione, to jeszcze nie mam pomysłu na żaden to wszystko w wielkim skrócie, na razie tematy budowlane to dla mnie odległa galaktyka ( apropos galaktyki, która się wybiera na star wars ? ), dzisiaj między obiadem o odwiezieniem/przywiezieniem dzieci muszę ogarnąć kuchnię, widać że trudno wcisnąć tu jeszcze coś o rekuperacji i innych na razie mąż zarabia kasę na instalacje, jak zarobi to się dopiero zacznę zastanawiać jak ją wydać w temacie budowlanym od czasu do czasu zapisuję jakieś inspiracje przypadkowo znalezione w necie, ale poprawię się - to chyba będzie moje postanowienie noworoczne buziaki kochane i kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.12.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 No Wszelki Duch!!! Pusia jak kuchnia i ziemniory dużo poszło ? Sporo - na bieżąco pracuję nad wynikiem apropos galaktyki, która się wybiera na star wars ? ), JA Bilety już zakupione 25.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Nie znalazła i bardzo wątpię czy szybko znajdzie Dodatkowo chce wystawić na sprzedaż 3 działki po 1200, 1350 i 1500 m2 o 200 mb od nas i to w bardzo dobrej cenie jak na naszą okolicę. Kjuta, zaglądaj czasem, choć wklej uśmieszek. Sygnał, że nie poszłaś sobie z forum Jakie star wars ??????? Ja jak zwykle dowiaduję się ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.12.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Iwonko pokazałabyś ten dach.... Przykro mi z powodu nogi, musisz koniecznie znaleźć czas, żeby ją doleczyć od dawna twierdze, że sport to nie zdrowie Nie wiem czy widziałaś moje pomponiki. Na razie jeden sie wydał - poszedł sam do sąsiada, tam go jakieś dzieciaki przygarneły. Naszukaliśmy się go jak głupi przez 2 dni w mega stresie. tu są zdjecia moich misiaczków - nie wszystkich, brakuje kilku czarnych kotków https://picasaweb.google.com/106508732423655539780/Ptysie02?authkey=Gv1sRgCOLdzIST2JXpdQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.12.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Jakie star wars ??????? Ja jak zwykle dowiaduję się ostatnia Gwiezdne Wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts