mother_nature 28.01.2016 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.02.2016 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 heloł tia... okna, a co to jest ? zadzwoniłam na tydzień przed terminem ustalić szczegóły, a tu pan mi zarzucił, że wstrzymał produkcję, bo nie podałam mu cennych informacji o wysokości progu w drzwiach tarasowych i wejściowych, krew mi się zagotowała, bo raptus jestem, jeszcze w trakcie rozmowy telefonicznej znalazłam maila z 3 listopada o wszystkich szczegółach, to on na to, że musi poszukać i sprawdzić na kiedy będą moje okna na moje zapytanie o rabat za niewykonanie okien w terminie odpowiedział, że sobie mogę gadać z szefem... mogę no żesz ku@#$% gdyby nie zaliczka już dawno pożegnałabym się z tą firmą, w sumie po obsłudze i cyrkach z wyceną, że mnie nie tknęło kolejny termin 15 luty chciałam podjechać do stolarni, aby osobiście porozmawiać z szefem, ale oni pracują do 16 w tygodniu nie dam rady, a w sobotę teraz nie dałam, bo mi się dziecko rozłożyło i bieda gorączkowała 4 dni z temperaturą 40 stopni, w pracy sajgon, a nawet sajgon sajgonów, plecy mnie bolą, za 3 tyg jadę na narty, mam nadzieję, że do tego czasu wydobrzeję, okna będą wstawione i w pracy zrobi się ciut spokojniej, tak że będę mogła cieszyć się pierdołami buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.02.2016 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 heloł Kjut!!!!!a matkojedynawszelkiduchiwogóle No wejście to Ty masz kobieto, myślałam, że siedzisz w domku i okna pucujesz, a tu takie jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 02.02.2016 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ło matko. Gadaj z szefem koniecznie! To opóźnienie z ich winy zdecydowanie Trzymam kciuki za okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.02.2016 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 wiecie, tak sobie myślę, że ja żadnej rzeczy w życiu normalnie nie załatwiłam, dostałam, nawet męża podrywałam myśląc, że to kto inny liczę za to, że efekt będzie warty tych wszystkich nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.02.2016 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 wiecie, tak sobie myślę, że ja żadnej rzeczy w życiu normalnie nie załatwiłam, dostałam, nawet męża podrywałam myśląc, że to kto inny liczę za to, że efekt będzie warty tych wszystkich nerwów :rotfl: jak z męża jesteś zadowolona, to powinno być dobrze :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 02.02.2016 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 wiecie, tak sobie myślę, że ja żadnej rzeczy w życiu normalnie nie załatwiłam, dostałam, nawet męża podrywałam myśląc, że to kto inny Hahahaha:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.02.2016 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 heloł babeczki widzę, że na budowach się dzieje, bo dziennik wyciągnęłam dopiero z 7 strony wróciłam z ferii, dzisiaj zrobiłam inspekcję i parę fotek okien, drzwi mają wstawiac dopiero w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.02.2016 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 no dobra co mam zrobić, aby zdjęcia odwrócić ? w komputerze mam normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.02.2016 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 heloł babeczki widzę, że na budowach się dzieje, bo dziennik wyciągnęłam dopiero z 7 strony wróciłam z ferii, dzisiaj zrobiłam inspekcję i parę fotek okien, drzwi mają wstawiac dopiero w środę [ATTACH=CONFIG]348209[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]348211[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]348212[/ATTACH] Heloł, wszelki duch i w ogóle Czyli masz okna Nie mam pojęcia jak obrócić zdjęcia, ale nawet bokiem wyglądają superowo WOW wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.02.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wave::wave::wave: cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale szprosików nie zazdroszę kolorek fajny wybrałaś, zrób kiedys fotki razem z dachem!!!!! no właśnie małpo jedna dachu nam jeszcze nie pokazałaś :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.02.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Wow, cudne okna! Mycia nie zazdroszczę jednak Jaki w sumie kolor zamawiałaś? Bo już się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 29.02.2016 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Wow!! Nareszcie okna. Piękne. Poproszę o więcej zdjęć. Gdzie w końcu zamawiałaś te okna, bo się już pogubiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 29.02.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 I ja przyłączę się do zachwytów Przepiękne okna, cudne szprosiki, rewelacja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.02.2016 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 No, Kjuta, komputer swoje a forum swoje. Powinnaś otworzyć zdjęcia, przekręcić i zapisać je jeszcze raz. To co widzisz na komputerze po przesłaniu zdjęć z telefonu, czy aparatu foto, to lekkie oszustwo. Na razie ratuję i wklejam przekręcone już w hołdzie dla urody okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 29.02.2016 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Okna są śliczne i mają idealne proporcje ozdób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.02.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Super, że w ogóle są ! a dopiero potem, super, ze sa super Pokazała, rozdrażniła i polazła gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 29.02.2016 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 (edytowane) Jakoś mi ulżyło, że te okna już są B. ładne, ale do mycia sobie panią umów. Ewentualnie traktuj to jak medytację Policzyłaś, ile masz tych szybek? Edytowane 29 Lutego 2016 przez enedue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.03.2016 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 oj tam trzeba szukać minusów dodatnich - jak się na szybce zrobi smuga, albo jakiś paproch się nie umyje, nie trzeba myć od razu całego okna a tylko tą jedną szybkę - tak to sobie wmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 02.03.2016 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 A co Wy tak z tym myciem Dobry spray i papierowy ręcznik raz dwa się wytrze na błysk ubrudzoną szybkę Wprowadziłam taką metodę u siebie i teraz jest ok. Deszcz mi pochlapie, to nawet w niedzielę sobie pryskam, zanim ludzie z kościoła wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts