Iscra 03.03.2016 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 nie znam koloru, jakiś numer był, weszłam na halę akurat taki był na robionych oknach, spodobał mi się i juz został :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.03.2016 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 nie znam koloru, jakiś numer był, weszłam na halę akurat taki był na robionych oknach, spodobał mi się i juz został boszzz padłam :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.03.2016 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 jak zwykle nieskomplikowana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.03.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 jak zwykle nieskomplikowana jestem Ale jak zajebiście nieskomplikowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.03.2016 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 trochę czasu zajmuje mi ta zajebistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.03.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 hahaha dobrze powiedziane jak sobie przypomnę ile tu stron o oknach było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.03.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 hahaha dobrze powiedziane jak sobie przypomnę ile tu stron o oknach było z ust mi to wyjęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.03.2016 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 heloł znowuż ja, gdzieś mi tam w głowie siedziały niepokoje wyczytane na forum, że ciemne okna, to ciemne pomieszczenia, znalazłam 2 zdjęcia, które mnie całkowicie uspokajają, nie będzie tak źle, ba! może nawet będzie trochu lepiej niż dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.03.2016 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 gdzieś mi tam w głowie siedziały niepokoje wyczytane na forum, że ciemne okna, to ciemne pomieszczenia, Kjutka nie wierz w bzdury Mnie to samo moja mamusia próbowała wcisnąć. Światło wpada przez szyby a nie przez ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.03.2016 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Pusia, niby wiedziałam na co się decyduje, ale gdzieś tam w głowie czyhały na mnie obawy i myślałam, że faktycznie będzie ciemno dopóki nie dojdą jaśniejsze wykończenia, stąd moje zdziwienie i jakby nie było ulga, że juz teraz jest super i zdecydowanie pozbyłam się tych "potworów" z mojej głowy jak tam Cholerka z okazji niedzieli nieco spokojniejsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.03.2016 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 jak tam Cholerka z okazji niedzieli nieco spokojniejsza ? Wczoraj dostał nową piłkę - ma zajęcie, ale "spokojniejszy" to nie jest dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2016 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Nawet całe wnętrze pomalowane na ciemno, jeśli się je odpowiednio oświetli, okna są duże, to wcale nie robi wrażenia nory piwnicznej. Twoje okna, Kjuta, są trochę większe od moich w salonie. Musi być okey Pusiu, nowa piłka na jak długo? Kiedy przestanie się nią interesować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.03.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Nawet całe wnętrze pomalowane na ciemno, jeśli się je odpowiednio oświetli, okna są duże, to wcale nie robi wrażenia nory piwnicznej. Zgadza się Pusiu, nowa piłka na jak długo? Kiedy przestanie się nią interesować Ha! Nie dostał jej na zawsze. Godzina zabawy i chowamy Ale.. że też nie przestał dotąd interesować się np. zrzucaniem prania?? gryzieniem klamerek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 06.03.2016 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Małe okna to ciemne pomieszczenia. Tobie to nie grozi Piłeczka na godzinę tylko? Pusia, zmiłuj się i daj chociaż jakiś biustonosz koteczkowi do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Jest po prostu samą słodyczą Miziać proszę ode mnie co dziennie najlepiej po futrzatym brzusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 06.03.2016 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Ciemne okna tworzą bardzo ładne wnętrza. Ja co prawda mam zwykłe antracytowe plastiki, ale nie obawiałabym się ciemnych pokojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.03.2016 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 O ranyjulek, ależ to bedzie piękny dom Okna są piękne http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.03.2016 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 helo! It's me ) witam się w niedzielny poranek adelowymi słowami mam taki sajgon w pracy, że jedynie czego pilnuję oprócz nakarmienia dziatwy i kotów, to wyjścia na bieganie 3 razy w tygodniu, bo inaczej zwariuję, dobrze, że niebawem święta, to dojdzie jeden dodatkowy dzień wolny od pracy pisałam, że mam problem z podłączeniem kanalizy ? na planie i projekcie mam ustaloną najkrótszą drogę, niestety 2 firmy odmówiły mi podłączenia do rury w drodze, bo jest za głęboko (do 6m) i trzeba będzie po rozebraniu drogi przejść przez protokół odbioru drogi wraz ze sprawdzaniem tych wszystkich nacisków kolejnych warstw "odbudowujących" pierwotną drogę, żadna z firm nie chce się w to bawić, proponują podłączenie z drugiej studzienki, która zlokalizowana jest po drugiej stronie działki (głębokość do 5m), przez to miałabym na swojej działce aż 37 m rur kanalizacyjnych ciągnących się wzdłuż frontu domu plus dodatkowa studzienka przy wejściu do domu, przeraża mnie ta rura przed domem, w razie awarii wszystko będzie rozkopane, nie mówiąc o dodatkowej studzience i jakoś wolę prostsze rozwiązania, w ogóle to dłuższe podłączenie wyliczają mi na 16-20 tys, więc spokojne spuszczanie kupy z miejską wodą zaczyna być bardzo drogie ... gówniany problem przez to nie mam nadal podłączenia także i wody do budynku, bo inwestycja miała być równoczesna i nie ruszę z instalacjami wewnątrz domu na razie w ogóle przechodziłyście przez coś podobnego ? w międzyczasie muszę umówić elektryka, ale jakoś dzień za dniem mi schodzi i dostaję olśnienia w godzinie kładzenia się spać, zaraz nastawiam przypomnienie w komórce, bo nic w ogóle mi nie ruszy do przodu miłej niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.03.2016 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 helo! It's me ) witam się w niedzielny poranek adelowymi słowami Fajnie Lubię Adel Kjutka z kanalizą nie pomogę - bo to chyba jedyne z czym nie mieliśmy problemu podczas budowy - mieliśmy i kanalizę i wodociąg ze starego domu - zostało tylko nowy podłączyć, więc poszło ot tak Natomiast z tym: mam taki sajgon w pracy, że jedynie czego pilnuję oprócz nakarmienia dziatwy i kotów, to wyjścia na bieganie 3 razy w tygodniu, bo inaczej zwariuję, dobrze, że niebawem święta, to dojdzie jeden dodatkowy dzień wolny od pracy identyfikuję się w 1000000%. I nie zapowiada się, żeby było lepiej, parę dni wolnego mam mieć w maju.... ale czy się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 15.03.2016 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 No proszę, jednak przeczucie mnie nie zawiodło i są okna. Ale jakie boskie okna:rolleyes: Jedne z najładniejszych ram okiennych jakie widziałam. Ciemnym kolorem zupełnie się nie martw, zobaczysz że nadadzą pokojom charakteru i nie będzie za ciemno. A do mycia to chyba jakaś pomoc na oddzielnym etacie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts