kjuta 24.04.2015 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 milion :jawdrop:uf uf uf mam chyba globus odjechanych rzeczy ciąg dalszy, tym razem dachówka http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/410452/410452,1315469879,1/stock-photo-close-up-of-glazed-ceramic-roof-tiles-84244159.jpg żadna mi jej nie proponuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 24.04.2015 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 i taką płytkę znalazłam http://www.colourbox.com/preview/3008401-764423-backgrounds-and-textures-intricate-ceramic-tile-design.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Emilka, nie robilismy wyceny drewnianych okien przeciez ja dopiero dom wykanczam.. wiec nie ma mowy o pchaniu kasy w kolejne okna ja sie nie zgadzam, za remonty to moze pozniej a nie teraz ja z okolic miasta Slupsk jestem, pomorze. Kjuta, dobrze ci idzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.04.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Iwonko mam coś dla Ciebie baaardzo na szybko zrobione. za jasne ale nie chciało mi się bawić w przyciemnianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 24.04.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 o rajusiu, Matusiu Przenajświętsza, Emilko z tych miłościwych no pięknie wygląda, a gdyby jednak tam wrzucić black colour ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 24.04.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 tak szybko, to mi się podoba bardziej spadzisty dach, niż ten płaski. A płytki super, ktoś mi mówił coś o oczopląsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.04.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 no trochę przyciemniłam, pięknie nie wyszło, ale na szybko robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 24.04.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ha ha ha! zmienia mi się taką płytkę dałabym do małżeńskiej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.04.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 brama się słabo przyciemniła, jest szara, ale tu fajnie wygląda. może nie musi być taka czarna jak drzwi i okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 24.04.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Emi wygląda baaaardzo dobrze , teraz pytanie, czy dwukolor, czy ciemne od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.04.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ciemne od środka jak na tych inspiracjach, koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 24.04.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ciemne od środka jak na tych inspiracjach, koniecznie Ciemne do tych ciemnych listew przy suficie,ale brama chyba jaśniejsza szara bo ciemna to jest tak mało ściany i dach zaraz zrobi się czarna plama. Drzwi takie bogate zdobione też ładniejsze ciemne bo podkreśli się ich faktura. Można zrobić bonie przy oknach takie jasne te opaski w kolorze bramy. Jeśli zdecydujesz się na okna ze szprosami to termin też może być dłuższy. My zamawialiśmy w grudniu-okazało się że normalne okna 4 tygodnie ale na HSY to 8 . W kazdej firmie różnie,ja zapytania wysyłałam na podstawie projektu miałam czas na analizę i dopracowanie szczegółów. Brama z takimi kasetonami przetłoczeniami ładna. Co do kosztów się nie wypowiem bo jestem przed wylewkami i wszystko przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.04.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 tak brama szara - np p 2 tony ciemniejsza niż elewacja. kolorek się już dobierze jak sie będzie bramę zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Ja to chcialam zrobic drzwi czerwone u siebie, cos jak Elfir ma.. ale moj sie nie zgodzil, wiec zostaly antracytowe... Co do koloru okien...kiedys jechalam pewna dzielnica i zobaczylam pieknie remontowany domek, i mial jasne szare okna...to nie jest to kurcze bryla, wszystko extra a te okna to wygladaly jak jakas zwykla blacha.. szkoda ze nie wybrali ciemniejszych.. Kjuta, moze to juz bylo a ja nie doczytalam, bo tak pochlanialam te wpisy.. te szprosy to maja byc miedzy szybami w srodku czy od zewnatrz i srodka "na szybcie"? podobaja mi sie ale ku**a to ich mycie:rolleyes: nawet opcja Kårcher duzo nie pomoze bo ramy trzeba poprawiac i przy szprosach tez sciereczka z mikro.. od srodka tez bym chciala miec u siebie ciemne, zniechecila mnie mysl kurzu, ktory jest bardziej widoczny niz na bialych niech no tylko slonce zaswieci i w poblizu biegaja dzieci... wszystko bedzie sie unosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 25.04.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Prześliczne kafelki Widzę że ładnie się wszystko krystalizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.04.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 widziałam kamienice z czarnymi jak noc oknami, a nawet 2 :wiggle: zaraz poszukam na guglu sticie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.04.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 https://www.google.com/maps/place/Rynek+30,+Skierniewice,+Polska/@51.957112,20.142711,3a,75y,323.15h,101.66t/data=!3m4!1e1!3m2!1s-cLbVOq7fDMvL6uLbh2LEg!2e0!4m2!3m1!1s0x471960ff408e2c0b:0xe6b3246c7e35a9ef tu gdzie apteka - czarne okna. wyglada paskudnie przy tej waniliowej elewacji a tu jednak nie są czarne a ciemno brązowe https://www.google.com/maps/@51.955696,20.14308,3a,75y,327.92h,86.49t/data=!3m4!1e1!3m2!1s0xu-cm4mYOMsskC38FtGBg!2e0 no ale że ciemne okienka już chyba ustalone i że szprosami koniecznie, bez nich dom straci cały urok i styl, będzie wyglądał jak klocek gierkowski cały myk w tym żeby szprosów nie brać jak kraty w wiezieniu a ładnie je rozplanować. i wtedy nie będzie to tak uciążliwe do mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Nie zgadzam sie, ze bez szprosow bedzie zle domek wygladac Na tej stronie.. na samym dole sa fotki Freckle.. pokazuje co prawda barierki (sliczne moim skromnym zdaniem) ale to nie o to chodzi.. chodzi mi o kolorystyke okna-drzwi-brama-dach... Masz juz porownanie jak by to bylo z bialymi czasami jest ok, a niekiedy nie. Zdjec domkow tego projektu jest wiecej, trzeba tylko poszperac stronami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 25.04.2015 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Mmmelisa dzięki, tak sobie myślę, że gdyby bramę i drzwi wejściowe mieli w kolorze okien i dachu to mogłoby wyjść za ciemno, duża ciemna plama z niewielkimi prześwitami bieli i drewna, natomiast białej bramie garażowej mówię stanowczo nie, niedawno przechodziłam obok spuszczonych rolet zewnętrznych białych i to katastrofa, jak tragicznie potrafią wyglądać takie rolety, niedomyte, w smugach od deszczu, brudu, tłuszczu, odrzuca mnie, wole ciemne brudne Mmelisa ale szprosy, tzn podział okien chyba już następnej osoby nie są fajne, ja się przy tych szprosach nie upieram, ale niektóre śliczne są, wezmę dzień urlopu i pojeżdżę po wystawkach Emilia czarne okna w kamienicy na rynku są wypasione, to jest kolor, który aktualnie mnie kręci brąz już nie robi takiego wrażenia a jasnoszarego trochę bym się bała, tak jak Mmelisa piszę, z deko trąci kiczem Anniko piękne prawda ? rozmawiałam ze znajomy, strop już podwójnie podlany, miodzio )) idę w końcu na ten spacer, zabieram jednego syna, żeby się nie kisił w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.04.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 jednego szprosika chociaż daj od góry w 1/3 wysokosci przez cała długość okna. Bedzie fajnie stylowo, a mniej roboty przy myciu tylko szpros musi być jak najgrubszy, zeby było go widać i zeby przypomianł szprosa kontrukcyjnego. czarne okna są mega, gdyby nie to ze u mnie dom jest rustykalny też bym sobie takie zrobiła. No i masz z głowy dylemat czy drewno czy plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts