Emila3000 28.04.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 oj nie wiem czy ona ładna.... dziwna. a może taką pofalowaną karpiówkę, jak na starych domkach???? to chyba karpiówka jest????? muszę sie jej przyjrzeć. jak nie odezwę sie za godzinę znaczy ze umarłam przy kopaniu, lece dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.04.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Meliska ma chyba przesuwne. Nie brałabym dwukolorowych bo będziesz widzieć czarną obwódkę przy szybach, tam gdzie profil przylega do okna, zerknij sobie na jakiekolwiek okno. Nie wiem czy chcesz taki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 okna dwukolorowe kojarzą mi sie ze sknerami - ze od ulicy wezmę kolor, żeby był szpan, a od środka białe najtańsze, bo TYLKO ja będę to oglądać Emila normalnie nogi z dupska Ci powyrywam jak Cie dorwe za te slowa nie uwazam sie za sknere, jak i za szpaniare...decydujac sie na okna dwu-kolorowe, balam sie ze majac kolor w srodku, nie dopasuje go do reszty w domu.. to byl moj strach.. chociaz wieksze ryzyko podejmuja osoby biorac okna w odcieniu drewnianym a nie grafitowym czy tez bialym.. ale nie wazne.. mam focha na Was za ta krytyke czasami powinno sie przemyslec pewne slowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.04.2015 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 wiem, że będę widzieć obwódkę, ale mnie coś strzeli przy myciu okien, białych okien dwukolor jakby zostawi mnie choć w połowie przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Zlamalas serce moje...zlamalas moje sny..a mnie pozostawilas te lzy gorace lzy.... (znacie ta piosenke? ) Oki dziewczyny, wracajac do tematu, nie mam okien przesuwnych... Kjuta podam ci link do "prawie calej" galerii, bo czesc zdjec mam w ukrytych folderach a w dzienniku to ciezko sie doszukac sa tam fotki wstawiania okien jak i otwartych drzwi tarasowych.. https://picasaweb.google.com/103413684007115097888/Budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.04.2015 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 mam focha na Was za ta krytyke czasami powinno sie przemyslec pewne slowa... nio, głowa do góry, zrobimy wspólną kocówę Emilce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 28.04.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ja oglądając montaż okien a dokładnie HSA przed wyborem montażysty na jednej budowie widziałam okna w kolorze grafitowym zewnątrz i białym ale takim bardziej śmietanowym w środku były to dwie okleiny w każda w innym kolorze a sama zastanawiałam się czy nie zrobić tak w łazienkach okno drewnopodobne z zewnątrz jak cała reszta a matowy srebrny taki metalowy od środka i wtedy dopłata jest jeszcze większa od opcji okleiny dwustronnej w jednym i tym samym kolorze. W tym przypadku dochodził jeszcze trzeci kolor profilu bazowego okna widocznego w miejscu gdzie nie ma okleiny. Oknoplast ma taki profil bardzo stylowy taki zaokrąglony specjalna seria oklejonego profilu po całości nawet środek oklejony zerknij sobie. Ta karpiówka ma proste dolne krawędzie ładna a jest ciemna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.04.2015 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 ooo fajowo ))))) masz wewnątrz rolety ? przy otwieraniu do środku to nie razi, przynajmniej mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.04.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 przecież napisałam ze takie argumenty słyszałam od sprzedawców okien. i ze to ciężka armata na mezą. Przepraszam Meliska :* Są też inne argumenty która są zasadne - dla okien 2 - kolor, które są na plus, ale nie będziemy ich przedstawiać mężowi Iwonki. zresztą sam na forum tu widziałąm jak dziewczyna drewniane okna przemalowała na biało z jednej strony bo tak jej pasowało. to jest duga strona medalu. na serio lece, bo czas leci, a ja ma masę kopania dzisiaj, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.04.2015 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 tę karpiówkę płaską prostokątna, co znalazłam w creatonie tylko w czerwieniach, ale to zdjęcie dachu, co wrzuciłam mówi, że jest jeszcze w innym kolorze, szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.04.2015 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 MMelisko pamiętasz jeszcze jakie masz orynnowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 nio, głowa do góry, zrobimy wspólną kocówę Emilce oo podoba mi sie to ooo fajowo ))))) masz wewnątrz rolety ? przy otwieraniu do środku to nie razi, przynajmniej mnie to pytanie do mnie? jak tak to odp tak mam, ale tylko w dwoch tarasowych...uruchamiane pstryczkiem elektryczkiem przecież napisałam ze takie argumenty słyszałam od sprzedawców okien. i ze to ciężka armata na mezą. Przepraszam Meliska :* Są też inne argumenty która są zasadne - dla okien 2 - kolor, które są na plus, ale nie będziemy ich przedstawiać mężowi Iwonki. zresztą sam na forum tu widziałąm jak dziewczyna drewniane okna przemalowała na biało z jednej strony bo tak jej pasowało. to jest duga strona medalu. na serio lece, bo czas leci, a ja ma masę kopania dzisiaj, Ci ludzie to duuuzo gadaja a sami nie lepiej w domu maja Taaaa wystraszyla sie, ze Kjuta do mnie dolaczyla to ucieka, co by po dupsku nie dostac Ja juz okna z zewnatrz pomylam..zostaly jeszcze w srodku.. nie chce mi sie, wiec jako wymowke mam to, ze musze wypic kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 28.04.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Znalazłam to colorfull ale tylko drewnopodobne kolory.http://www.oknoplast.com.pl/okna/rodzaje-okien/okna-colorfull Mmlisa dokonałaś wyboru ze względu na swoje upodobania i powody jednemu się będzie podobać drugiemu nie,to normalne. U mnie kwadratowy kibelek został skrytykowany. Głowa do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.04.2015 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 o rany okna pomyłaś ? jesteś dla mnie bohaterką, należy Ci się kawa i ciastko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 MMelisko pamiętasz jeszcze jakie masz orynnowanie ? nie ale moge podpytac pozniej meza, on na pewno wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.04.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 ojtam wiadomo, że obnażanie się swoimi wizjami piękna narażone jest na krytykę, biorę Wasze sugestię pod uwagę i jestem im wdzięczna, ale mieszkać w tym domu będę ja, no i mój niechętny czarnym oknom mąż więc muszę sama dojść do porozumienia ze sobą, czy naprawdę chcę tych okien i jestem szaleńczo ich pewna, czy machnąć ręką, zrobić coś na kształt mojej wizji, czyli ciemne okna na zewnątrz, czy w ogóle iść w białe okna - karamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Dziewczyny, Wy to potraficie poprawic humor i zapracowanego czlowieka (czyt.Emila i ja ) przytrzymac przy kompie Musze isc sie brac za mycie od srodka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.04.2015 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Mmelisko gadaj mi no więcej o tych roletach, jak to teraz wygląda ? kiedy montowane z oknami ? może jednak od wewnątrz na południowej stronie zapodam, masz może zdjęcia z zamkniętą roletą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.04.2015 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Emilko a pokop sobie na zdrowie miłego skopywania tyłków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Kjuta zdjec to ja mam od cholery tylko na serwer malo wrzucalam.. bylam przy montazu obecna caly dzien i cykalam fotki..wiec jak trzeba bedzie to wrzuce je na serwer i pokaze montaz rolet byl wraz z oknami zeby moc je ukryc w elewacji. Panowie najpierw rame okna polozyli, co by moc zamontowac na niej rame/szyne od rolety i wtedy zamontowali calosc w otworze okiennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts