Emila3000 06.05.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 przy katowickiej, jak się jedzie ode mnie z miasta do wawy jest taki bar przydrożny z WIELKIM pająkiem na ścianie brrrrrrrrr oj tam oj tam burzujkie z siebie robisz. czarna glazura jest fajna w XXI mamy rózne udogodnienia i pokojówki nie potrzeba - aleJan by się przydał i tak bedziesz mieć odkurzacz centralny, reku -- kurz bedzie się sam wciągał - ja sprzątam co 2 tygodnie, chociaż za bardzo nie ma co sprzątać. Zmiękczacz wody załatwi sprawę łazienki, której myć też nie ma potrzeby. a do okienek Karcherek - zaoszczędzisz czas i bedziesz miała kiedy umyć szprosy a biedroneczki będę takie robić Julka już złożyła na nie zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 06.05.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Obok mnie są dwa domy obok siebie jeden czarna glazura drugi antracyt widać różnicę szczególnie w słoneczne dni.Gdy jest szaro buro zimą to jest to mniej zauważalne.Trafiłaś na czas kiedy słonca dużo świeże zieleń błękit nieba ... Chyba cieszę się że z powodów finansowych nie miałam dylematu przynajmniej do kształtu-bo tu widzę i kształt i kolor na tapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 06.05.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Do kiedy musisz podjąć decyzję w sprawie dachówki? Ostatnio w mojej okolicy widziałam bardzo ładną karpiówkę i pokazałabym Ci zdjęcie - tylko dzisiaj pogoda mi nie dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.05.2015 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Bejaro Ty to dyplomatka jesteś tzn. ta glazuar za mocno waliła po oczach, czy ujdzie ? Emi czytałam u innych, że dla przyzwoitości kurze ścierasz częściej niż raz na dwa tygodnie u mnie nie trzeba udawać ? weszłam w sygnaturkę, te wszystkie prace to są Twoje ?? matko z córą! ja bym się zdenerwowała, gdyby mi jakiś koralik spadł i pokulał się po podłodze, takie rzeczy bezbłędnie znają drogę do najgłębszej norki skąd masz tyle cierpliwości ? podziwiam za precyzję, cierpliwość i efekty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.05.2015 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Iscra myślę, że poniedziałek to ostateczny termin, chyba że mi podsuniesz dane na pw i obejrzę sobie na google street ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 06.05.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 W słońcu błyszczy ale chodzi mi o kolor czarna jest to taka głęboka czerń,gdy pochmurnie ta czerń jest mniej czarna nie ma przepaści kolorystycznej pomiędzy tym antracytem a czernią. Nigdy nie widziałam karpiówki w glazurze trudno mi sobie to wyobrazić,jak to bedzie wyglądać,więc sie nie wypowiadam. Karpiówka w antacycie mi się podoba ale w angobie całkiem matowa za to nie bardzo,bo chropowata i porasta. Jak podoba sie błysk to bierz i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.05.2015 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 no i to chciałam usłyszeć glazura karipówka, pozostało do ustalenia czy wściekłe krowy czy cieńkie leszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.05.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 czasem mnie dopada przyzwoitość, że trzeba częściej niż 2 tyg, posprzątać w domu - wtedy zazwyczaj siadam i czekam aż minie a tak na serio jestem pedantką i lubię czystość i porządek. Zazwyczaj przed weekendem robię większe porządki, na co dzień wystarcza 30 min -godzinka max na odkurzenie, starcie kurzy - np przy tv, przeleceniu mopem podłogi, 90% tego czasu zajmuje mi usunięcie szkód po moim nie takim już małym szkodniku, który niczym chomik lubuje się w cięciu papierków. Ale mogę sobie też pozwolić, żeby przez 2 tygodnie ciurkiem orać w ogrodzie, albo sobie chorować spokojnie i dom nie wygląda jak willa Adamsów. Nie jestem niewolnikiem domu, jak sama widziałaś mam dużo lepsze zajęcia niż tyrać w domu ooo to bedzie glazura no i dobrze, bo ileż można nad dachówką dumać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 06.05.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Witaj ponownie, dawno mnie u Ciebie nie było (albo zapomniałam). Ja nie jestem obiektywna bo Wielka miłością darzę czerń matowe dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 dom udający zabytek - dachówka matowa - niech sie brudzi i uda ze ma 100 lat dom bardziej nowoczesny - dachowka świecąca - zeby zawsze było ładnie czysto i elegancko sorki ale ja u siebie nie wyobrazam swiecacej dachowki przeciez to by wyszedl koszmamrek a nie piekny nowoczesny domek z takim czyms blyszczacym.. od kilku lat dachowka lezy, drzewa tez sa w poblizu i jakos nalotu nie widze Nie ingeruje w wybor, tylko bronie swojego dachu Trzymam kciuki za zamowienie mam nadzieje, ze predzej niz pozniej padnie takie haslo : Dach zamowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.05.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Sorki, ale Ty zdaje się masz nowoczesną bryłe domu, a ja Iwonka ma klasyczny dom i to stylu klasycznego się cały czas odnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 07.05.2015 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 heloł Anniko witaj ponownie Mmelisko Twój dach jest naprawdę wspaniały, gdybym miała bryłę domu ciut nowocześniejszą wybrałabym dokładnie taką samą dachówkę dopiero teraz uświadomiłam sobie, zależy mi na tym bardzo mocno, aby mój dom z wyglądu był dla mnie piękny, abym codziennie przy wracaniu do domu mogła się uśmiechnąć niezależnie w jakim nastroju jestem i z jakimi problemami wracam, cóż może to płytkie, ale poprawia mi samopoczucie coś ładnego, mojego dlatego tyle stron poświęconych dachówce, pewnie jeszcze więcej będzie poświęconych oknom najwyżej urządzanie wnętrz trochę poczeka Emi żartowałam z tym sprzątaniem ja tam sprawdzę, czy 3 tygodnie się da nie wycierać kurzu miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.05.2015 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 abym codziennie przy wracaniu do domu mogła się uśmiechnąć niezależnie w jakim nastroju jestem i z jakimi problemami wracam to w takim razie najlepszym rozwiązaniem będzie biedra gigant Banan z twarzy Ci nie zajedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 07.05.2015 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 taaa widok niezapomniany dla wszystkich wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.05.2015 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 a kiedy będziesz krowiastą oglądać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 07.05.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Gdyby kjuta w Polsce było więcej takich jak ty to byłoby tutaj pięknie tak brzydota tego kraju (chodzi mi głównie o to co powstaje w miastach) sprawia że czasem nie chce mi się wychodzić z domu. To jest niesamowite ze kiedyś potrafili zrobić coś co teraz nawet będąc ruina jest zachwycające, a teraz stawiają paskudne potworki i wszechobecne gumowe reklamy a jeszcze gorsze ze nikomu to nie przeszkadza Ale pomarudzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 07.05.2015 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Anniko dzięki, mam nadzieje, ze będzie tak pięknie, jak myśle, ze będzie Emi najpóźniej w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 07.05.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Btw mój Nick to aniko przez jedno n albo po prostu Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 07.05.2015 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 (edytowane) ooops przepraszam, poprawię się na przyszłość przeniosłam się z Wątku enedue te schody mi leżą na sercu http://www.bajkowydworek.mojabudowa.pl/pliki/bajkowydworek/image/schody_1.jpg Edytowane 7 Maja 2015 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 07.05.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Schody piękne, ale jak nie chcesz przekopywać się potem przez dziesiątki stron swojego tematu, to zrób sobie katalog na dysku U mnie już jest masa fotek podzielonych na pomieszczenia. Osobno mam też zdjęcia drzwi i okien A w jeszcze innym miejscu trzymam linki do konkretnych mebli, które mi się uwidziały. Dzięki temu łatwiej mi będzie poukładać to wszystko, gdy już przyjdzie do urządzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts