Mmelisa 07.05.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 ootakk cudowne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.05.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 schody cudne a do zbierania inspiracji sto razy lepszy jest pinterest zdjecia mebli do kupienia automatycznie zapisuje z linkiem do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SGS2013 07.05.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Witam. Ja do kopertowego dachu poleciłbym coś w południowym stylu: Bardzo to ładnie wygląda (zawsze ładniej niż na zdjęciach). Można znaleźć coś dobrej cenie (6 zł szuka brutto, wychodzi 10 szt. na m2) czyli podobnie cenowo do dachówek np. Creatona. Ciekawostka: jak się pokombinuje, to można pewnie dziabnąć dotację na dach kupując dachówkę z wbudowanymi panelami fotowoltaicznymi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 07.05.2015 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 dajcie instrukcję obsługi na pinterest, mam nawet konto, ale jakaś ze mnie niedojda, tego nie umiem rozgryźć, zrobiłam jedną próbę i sobie darowałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 07.05.2015 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 SGS2013 kurcze z bardzo południową częścią świata mi się kojarzy wzór na kominie, z krajami arabskimi, mam rację ? a u nas ktoś montuje dachówkę z wbudowanymi panelami fotowoltaicznymi ? podejrzewam, że na nic więcej oprócz dachu mi nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.05.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 moja dachówka co do pintersta to najlepiej zainstaluj sobie wtyczkę do swojej przeglądarki, wtedy na każdej grafice będzie ci się pokazywał guziczek "przypnij"- błyskawicznie dodaje sie piny do danej tablicy. Na piechotę dużo nie przypniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.05.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Dachówka z panelami f-w na całym dachu to przegięcie pałki moim zdaniem. Nie w Polsce i nie w domu jednorodzinnym A schody bossskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SGS2013 07.05.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 To chyba zdjęcia z Włoch. Fotowoltaiczne - takiej raczej nikt u nas nie zamontuje, albo będzie się uczył na dachu klienta. Koszt samej dachówki też pewnie kosmiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.05.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 zresztą wklejałam już Iwonce dachówkę mnich mniszka - we wersji grafitowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.05.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Iwonka te schody koniecznie z czarnymi stopniami bedą idealnie pasować do czarnych okien sasasasas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 07.05.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Pinterest mi nie leży - zresztą nie wiem na ile da się tam katalogować wybrane obrazki? Linki do sklepów z konkretnymi meblami mam na Trello - mąż ma od razu dostęp do wszystkiego W każdym razie - chyba wszystko lepsze od wrzucania sobie inspiracji do dziennika "na później" No chyba, żeby się pochwalić - to zupełnie co innego! (jeszcze raz: piękne schody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.05.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 schody cudne a do zbierania inspiracji sto razy lepszy jest pinterest zdjecia mebli do kupienia automatycznie zapisuje z linkiem do sklepu. Mam tam konto ale ni cholera nie potrafie tego rozszyfrowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.05.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 dajcie instrukcję obsługi na pinterest, mam nawet konto, ale jakaś ze mnie niedojda, tego nie umiem rozgryźć, zrobiłam jedną próbę i sobie darowałam ) dopiero przeczytalam..mam zaplon widac nie jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.05.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Iwonka te schody koniecznie z czarnymi stopniami bedą idealnie pasować do czarnych okien sasasasas i sprzatanie co 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.05.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Mam konto na pinterest, ale jakoś wolę te zdjęcia mieć u siebie na dysku przenośnym, pokatalogowane na pomieszczenia. Z dyskiem chodzę do pracy, wrzucone mam też na niego skany map i wszystkich ważnych dokumentów dotyczących działki, budowy - są pod ręką o każdej porze dnia, kiedy sytuacja tego wymaga Co do schodów jeszcze i sprzątania kurzu co 3 tyg. - w obecnym domu mam schody kręcone, ażurowe (?) No bez tych łączeń między całą długością stopni Oprócz schodów mam jeszcze 2 koty i 2 duże psy, które chodzą za mną krok w krok, więc w efekcie cały czas ich sierść podróżuje po schodach z góry na dół. Na dole mam łazienkę i psy boją się tam schodzić (na szczęście!), ale stoją u góry i patrzą w dół a sierść sobie leci i leci... Koty biegają jak pendolino wte i wewte. Posprzątam łazienkę a za chwilę od nowa sierść i u góry, i na schodach, i w łazience Ot, takie mam atrakcje Dlatego w nowym domu żadnych schodów! No way! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.05.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 do pinteresta jest dostęp z każdego urządzenia przenośnego, nie trzeba targać dysków przenośnych jak chce coś komuś pokazać, to daje linka do mojej tablicy. Tablice można też tworzyć wspólne w kilka osób. pierwszy krok to dodanie wtyczki do pinteresta - nie wiem jakie macie przegladarki, ale na pewno będzie taka wtyczka - wystarczy w guugla wpisac nazwę przegladarki z dopiskiem pinterest. Później trzeba sobie utworzyć tablice tematyczne i przypinać ja na pinterscie nie tylko mam inspiracje wnętrzarskie, ale kompletuje sobie listy zakupów. mam tam palety kolorystyczne, rózne DIY. zbieram tam też schematy do haftowania. A Julka ma tablice z koralikami HAMA. Jak skończę orkę w ogrodzie i będę mogła się w końcu zabrać za porządne gotowanie to będę tam też zbierać przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.05.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 hahah futrzaki trzeba ogolić na łyso niezłe akcje. u nas wszyscy alergicy wiec żadnego zwierza nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 07.05.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Na szybko znalazłam taki kursik. http://vademecumblogera.pl/2014/04/pinterest-prosta-instrukcja-obslugi.html# Mam nadzieję że pomoże. Daj potem linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniKasia 07.05.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 kjuta, na stronie creatona jest obiekt referencyjny http://www.ebmpolska.pl/obiekty-referencyjne/obiekt-referencyjny/reference/133.htmltaki efekt bardzo mi sie podoba, w słońcu cudnie się mieni i wygląda jak milion dolarów:rolleyes: to czerń angobowana, ale nie jest matowa, ale skoro angoba tak się mieni to glazura musi w słońcu już ostro dawać po oczach. Wy tu o pineterestach a ja jeszcze wklejania fotek, na forum nie opanowałam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 07.05.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Bo angoba nie jest matowa z żadnym razie tylko taka jakby perłowa,też odbija światło ale bardziej rozprasza bez efektu zajączków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts