Emila3000 26.05.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Dom z pierszego zdjecia jest raczej sielski, a ten drugi nowoczesny. Twój jest elegancki i klasyczny i do tego dwupiętrowy. będzie miał zupełnie inną elewacje, kolory bedą inaczej wyglądać. to tak jakbyś do dresów próbowała dopasować kolor szpilek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.05.2015 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 ha ha ha ! liczyłam na Ciebie i Twoje szczere komentarze czyli myślisz że mogę iść w drewno, to co pokazałaś nie jest za ciemne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.05.2015 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 bejca impregnat drewna ciemny brąz a bliżej ? http://www.drewpartner.pl/wp-content/uploads/2012/10/perkoleum-kolor.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.05.2015 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 mnie ten średni dąb i jasny dąb się podoba, za jasne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.05.2015 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 mogłoby być odrobinkę jaśniejsze, ale coś w ten deseń a nie złoty dąb. drewno też będzie ładnie wyglądać. Do tego możesz sobie walnąć drzwi kolorowe - granatowe. i taraz tak - cena okien zależy od drewna. wiadomo dąb najdroższy. Meranti strach brać, jest tego milion odmian i zazwyczaj jest gównianej jakości. Przy ciemnych oknach możesz wziąć sosnę z mikrowczepami. nie będzie absolutnie ich widać, jeżeli przyłożą się do tego. To najbardziej ekologiczna opcja - bo prawie w ogóle nie ma odpadu, Jest też najtańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.05.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 za jasne. Okna maluje się lazurem - to taka mieszanka farby i lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.05.2015 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 znalazłam stronkę do wizualizacji kolorów dachu, elewacji, okien, co prawda na jednym modelu budynku, ale to już cośtakie cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.05.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 co o tym myślisz?? tylko te kominy białe/szare muszą być a nie w takim gównianym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.05.2015 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 inne okna dobrałam lewy górny kolor wzięłam jak to zapisujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.05.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 a będziesz robić gzyms miedzy kondygnacjami? i taki fajny parapet przez całą długość domu pod oknami na piętrze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.05.2015 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 (edytowane) zrzut ekranu zrobiłam , te kolory są przekłamane, bo złoty dąb to taka sraczka nijaka jest w rzeczywistości. Twoje okna muszą mieć kolor z pazurem Edytowane 26 Maja 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.05.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 i wiesz co musisz po prostu obejrzeć wzornik lazurów u producenta okien i tyle, bo te kolory są zupelnie inne niż okien plastikowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.05.2015 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 zobrazuj ten gzymsoparapet na całą długość jakimś zdjęciem z netu, bo chyba wiem o co Ci chodzi, ale wolę być pewna dla mnie pazur ma dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.05.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 (edytowane) tylko pamietaj że bardziej drewno przypomniają okna pcv Okna drewniane nie mają bardzo widącznego usłojenia, są gładkie w dotyku, są takie martwe - nie ma gry światła w nich. Dąb może wygladac bardzo nijako. zresztą dąb to dąb - jak sobie producent nazwie kolor taki będzie kupowałam lakierobejcę - kolor dąb ciemny - był w kolorze zgniłozielonym bardziej, niz takim miodo-miedzianym jaki kolor wybierzesz ze wzornika to taki będzie. nie mogę znaleźć ładnej kamienicy. ale to takie cuś http://www.zabytki.zamosc.pl/dat/rejestr/110b.jpg jak bedziesz robić elewacje to Ci wyszukam ładniejsze zdjęcia Edytowane 26 Maja 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.05.2015 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 nie wiem, czy mam gzyms, raczej tylko sztukateria składacie teściowym życzenia z okazji dnia matki ? ja składałam co roku, w zeszłym powiedziała, żebym tylko swojej mamie składała, w tym jej nie złożyłam, nie będę się denerwować i co .. ? przyszła do nas i zarzuciła męża żalami, że nie złożyłam życzeń, że się nie interesuję jej osobą i sobie poszła ... ja akurat się kapałam, ale wqrwa mam niezłego, ciągle nie potrafię sprostać jej oczekiwaniom ta to potrafi zdupić humor eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.05.2015 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 a tu zdjęcia wiązarów, jakoś tak skromnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.05.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 z tym gzymsem musisz się poźniej dowiedzieć czy tak się da. W kamienicach to chyba z gipsu wszystko było robione a nie murowane. ja własnie sms matce wysłałam z życzeniami :P dzwonić nie będę, bo jeszcze będzie chciała przyjść - nie widziała jeszcze domu.... teściowej już nie mam, ale zawsze się tam dolepiłam do męża z życzeniami. Mój mąż mojej matce życzeń nie składa chyba, ale jak już byliśmy, to też się dolepiał do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.05.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Wiązary wyliczone pod Twoją dachówkę??? oj faktycznie stryszek ci tam nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.05.2015 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 stryszek ponoć wychodzi 16,5 m2 na wysokość 2 m, więc nic mieszkalnego, tylko okazjonalnego obadam na żywo w czwartek wiązary były pod karpiówkę i deskowanie, smaragd jest lżejszy więc ok dzisiaj mój najstarszy syn stał na parapecie okna na zewnątrz i ustawiał antenę, dodam że mieszkamy na 3 piętrze a antena własnej konstrukcji do odbierania sygnałów z samolotów nad nami przelatujących, prawie zeszłam na zawał, by później oglądać samolociki i przypisane im numery rejsu, więc pamiętajcie, jak będziecie na miotłach latać w okolicy pierwsza się dowiem antena na saperce tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.05.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 czyli bierzesz dachówkę antenową? 16 m2 to nie mało, spory pokoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts