Emila3000 03.06.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 widziałam gdzieś kibelek z takim uchwytem. o mam http://bluearts.eu/pl/p/Cifial-Plaza-zbiornik-do-kompaktu-WC-retro-1021110040-PRODUKT-DOSTEPNY-OD-REKI-Mozliwy-odbior-towaru-Janki,-Warszawa,-Rzeszow/4079 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.06.2015 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 dzięki, gdzieś w necie natknęłam się na bardziej elegancki wichajster szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.06.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Tyy a ten katalog z łazienkowy pamiętasz? ten co Ci wysłałam. Może tam coś będzie. Ja już nie szukam, keresan kupuje do głównej łazienki. zresztą mam już rury wyprowadzone pod niegoWihajster fajny, ale nie wiem jak z oszczędnością wody przy nim będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.06.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 hahaha to Bolesławiec? A może Włocławek? Moja papierologia.... tia.... cisza w temacie zjazdu od architekt, a po odrolnienie do geodezji mam dzwonić w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.06.2015 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 wichajster w mojej prywatnej toalecie będzie liczę na rozsądek męża emi mam gdzieś ten katalog, zaraz się przekopię, wtedy jeszcze nie byłam na tym etapie mother to przyszły tydzień już blisko, już za chwileczkę już za momencik budowa zacznie się kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.06.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Przynoszę link do takiej spłuczki. http://lazienkaretro.eu/p328,burlington-spluczka-z-raczka-ceramiczna-44-cm-biala-c3.html I w całości chyba Twoje klimaty może się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 03.06.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Uroczy patent. Nawet nie wiedziałam że takie są Bejaro bardzo fajny sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.06.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Bajero właśnie cały czas się przyglądam temu modelowi ) dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.06.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 a widziałyście te fikuśne uchwyty przy desce???? wygodne, ale ciekawe czy nie przeszkadza w siadaniu. stronka swietna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.06.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Jestem na etapie wyboru armatury czyli akurat temat na czasie doktoryzuje się w kibelkach muszlach i przyciskach do geberitu,a że wybrałam stelaż z odciągiem powietrza to teraz mam, zbieram oferty cenowe i jestem w szoku jaka rozbieżność jest. Fajne tam baterie retro nie moje klimaty ale cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.06.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 emi właśnie się zastanawiałam czy to fikuśne czy mega wrzynające się Bejaro muszę doczytać co to stelaż z odciągiem powietrza, brzmi kosmicznie, podejrzewam, o które powietrze chodzi ale nie będzie mi zimno w moją bladą... skórę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.06.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Nie jeżeli nie bedziesz siedzieć na.... w czasie spłukiwania i jeszcze jeden plus możliwość wrzucania kostek,nie wiem czy produkują bez chloru te kostki bo takie muszą być,Minusy to wymiana filtra i cena przycisku do tego. Myślisz że w opaloną nie jest tak samo zimno?Chyba że opcja chłodzenia na świeżą opaleniznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.06.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 ale warto zainwestować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.06.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 W odciąg czy możliwość chłodzenia? Ja wybrałam bo chciałam mieć filtrowanie przy rekuperacji nie chcę kolejnego wyciągu nawet nie powinno go być,a ostatecznie przekonała mnie możliwość wrzucania kostki,wkurzają mnie koszyczki na kostki,teraz można stosować krązki żelowe ale one po kilku spłukaniach wyglądają jak gluty. Do tego stelaża należy mieć podciągniety kabelek do prądu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 04.06.2015 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 ostatnio źle mi podłączyli zmywarkę, kopała przy dotknięciu, telepało równo, nie chcę myśleć gdzie mnie może kopnąć taki stelaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.06.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 nie mam pojęcia o czym mówicie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 04.06.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 nie mam pojęcia o czym mówicie :D O bladej, ale nie twarzy..... Rozważamy możliwość czy warto zastosować dodatkowe opcje dla części ciała gdzie ponoć słońce nie dochodzi:D Jak widać nawet porażenie prądem może się zdarzyć tego nie przewidziałam,muszę koniecznie w takim razie poprosić instalatora o przetestowanie. A i dodam,mam łazienkę z wejściem do sypialni to też był powód aby zastosować ten odciąg zanieczyszczonego powietrza ,wizja zasypiania czy pobudki z zapaszkiem była mało nęcąca.Czyli znowu ulga dla nosa.... Nie znam nikogo kto taki ma czyli przetestuję na sobie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.06.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Uch, nadrobić tu 8 stron to nie taka prosta sprawa... Okna Wiktorczyka są prześliczne, jak już zamówisz to daj znać co konkretnie wybrałaś Do tematu bidetów i innej armatury tak mi daleko, że się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.06.2015 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Człowiek całe życie się uczy... Nawet nie wiedziałam, że jakieś odciągi można w kibelku robić Ja też w stronę geberita idę, bo jednak sprzątanie wc gdzie tylko micha wisi to bajka. Jak sobie przypomnę czyszczenie tej "nogi"... fuuuj Bejaro masz może linka do takiego stelaża z odciągiem? Ciekawa jestem mechanizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 05.06.2015 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 ciągle w głowie mam ten przeciąg w sedesie, zasysa to tak jak na promach ? ślepa jestem to jak źle widzę, to sobie dopowiem ten wątek za każdym razem odczytuję jako mąż na ścianach ... i za każdym razem zastanawiam się o co chodzi ... a dopiero później kulki mi się zderzają byłam dziś na budowie przyjąć końcówkę silki 12 i zwrócić silkę 24 i tyle w temacie budowy, od tego czasu tylko sie relaksuję i zbieram siły na kolejne potyczki w przyszłym tygodniu odpoczynku życzę buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts