Emila3000 10.06.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 taaa brama w kolorze sraczki bedzie cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 tiaaa white residense with black residents Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Jak słysze sraka to jaki by to nie był cudny kolor to mnie rzuca. No więc garaz w kolorze dyskomfortu jelitowego to chyba za duża plama. Dałabym pod dach. skoro dach czarny i sie świeci to drzwi daj matowe ale tez czarne. Kazde powtarzanie istniejacego juz koloru wprowadzi harmonie i sie nie pogubisz w dodatkach. Ja bym nie ryzykowała i dała czerń. Nie nudzi się tak jak inne kolory. pomyśl a Ja sie zastanowie kto mi zezarł posta ? Widzisz zdjecia domów ? Emilko wiem. Czesto się zastanawiam jak dawniej ludzie mogli zyć bez styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.06.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 kiedyś ludzie mieli na wszystko sposoby, nie zawsze dobre bramę dałabym w kolorze elewacji, ale to już pisałam milion razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 wiem, z tym że ja niekoniecznie upieram się przy szarej elewacji, jeśli już to ten szary to taki jasny, mysi, a takiej bramy nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.06.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Co do sraczki w bramie, to też jestem na nie Generalnie nie eksponowałabym standardowej bramy kolorem, no chyba że będzie stylizowana, tak jak np. tu http://www.cms-midlands.co.uk/uploads/53ad6900b9a2d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Kjuta... ja bym na Twoim miejscu policzyla ilosc kolorow wystepujacych na zewnatrz domu...tzn drzwi, okna, brama, dach, elewacja... zeby nie wyszedl z tego za duzy mix a te opaski to ni cholera, nie podobaja mi sie.. no sraka jak to Emilia okreslila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 A po co dopłacac za kolor skoro sasiedzi pala wunglem ? Za pare lat będziesz miała elewację w natur grey A tak zupełnie powaznie to na spokojnie to sobie przemyśl. Zasłonki czy kolor scian wewnatrz zmienisz bez problemu, ale wycofac sie ze sraczki to juz nie tak łatwo. Jestem zwolennikiem spokojnej bazy bo reszta to wiadomo....granat i nie ma. Widzę, ze mamy tu kilka partii Na szczęście nikt nie jest za biegunką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 oo przypomnialo mi sie... bylas moze u Dorki? ona ma niebieskie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.06.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 wiem, z tym że ja niekoniecznie upieram się przy szarej elewacji, jeśli już to ten szary to taki jasny, mysi, a takiej bramy nie chcę mysi to taki grejge bardziej niż szary. a u Ciebie musi być stalowy jaśniutki, taki szary szary, który podkręci kolor okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Kjuta, popros Pestke to zrobi ci kilka kolorystycznych wizek domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Emilka a na jakich oknach staneło bo sie pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.06.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Co do sraczki w bramie, to też jestem na nie Generalnie nie eksponowałabym standardowej bramy kolorem, no chyba że będzie stylizowana, tak jak np. tu http://www.cms-midlands.co.uk/uploads/53ad6900b9a2d.jpg brama fajna, ale ta ma 2,5 metra szerokości, a u Iwonki ma 5 metrów. jeżeli będzie czarna będzie wyglądać jak wielka czarna dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.06.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Emilka a na jakich oknach staneło bo sie pogubiłam nie mam pojęcia liczę tylko, że nie sraka bo ją tylko rotawirus może podkęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 :rotfl: Nie wiem czy dla równowagi, jest taki stoperan który zapanuje nad taka ilościa sraki No ale nie róbmy sobie jaj bo dziewczyna sama ma pewne S w zwiazku z taka iloscia wyborów Kjuta, jak cos pójdzie nie tak, zawsze mozesz tak jak PIS krzyknąc, ze wybory sfałszowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 tak w ogóle meri witaj w moim wąteczku )) mother jesteś jedyna, która popiera mnie w zielonej bramie ta jest piękna, dzięki za zdjęcie Mmelisko ja na 99% też nie będę miała opaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.06.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 (edytowane) U mnie na kompie brama ma ciemny zielony kolor Ale zgadzam się z Tobą Emilio, dałabym jasny kolor, zgodny z kolorem elewacji [quote=kjuta;6880588 mother jesteś jedyna, która popiera mnie w zielonej bramie ta jest piękna, dzięki za zdjęcie Nie miałam pojęcia, że brama garażowa będzie miała 5 m Przy takim rozmiarze wybrałabym jednak jasny kolor. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez mother_nature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 A gdzie chleb i sól ? Na swoje usprawiedliwienie powiem, ze nie lubie zieleni sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 (edytowane) drohie panie moje wypociny, rysunek żyje własnym życiem, widać że ujarzmianie myszki to nie moja domena [ATTACH=CONFIG]320203[/ATTACH] Edytowane 17 Września 2017 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 no coz... po wertowaniu za ta zielenia, to tez przestalam ja lubic a nie lepiej pierdyknac czerwien ale taka wiesz zajebiaszcza... Elfir ma fajne drzwi u siebie w tym kolorze tez bym u siebie takie dala, ale moj zrobil veto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts