Mmelisa 10.06.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 drohie panie moje wypociny, rysunek żyje własnym życiem, widać że ujarzmianie myszki to nie moja domena [ATTACH=CONFIG]320203[/ATTACH] turkus ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 meri z okazji 1000 postu w moim wąteczku, który Ty popełniłaś: http://demotywatory.pl//uploads/1254560316_by_Link_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Mmmelisko u mnie na ekranie to bardziej kamienicowy zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 zmien ekran..wprowadza Cie w blad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Ojejku! ...a 4 dnia maja spadac na drzewo ? No jakis tam poglad jest ale moze znjadx zdjecie za dnia bo przez to swiatło , zrobiła sie masa kolorów i odcieni i znowu jest i sraka i szarośc i zieleń (?) Mówie ci, popros Pestkę. Ona ci machnie. Czerień tez byłaby niezła ale okna wtedy białe. Koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 meri u mnie wszyscy wkoło palą węglem i czym się nawinie, będziesz wpadała co dwa tydnie do mnie na mycie okien ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 tak sobie myślę, że ja ciągle robię podchody z tą zielenią, ze złotą sraką i nadal mi się to podoba jestem dumna, że bronię swoich poglądów tak długo, ale zaczynam się zastanawiać, czy przypadkiem nie ma czegoś na rzeczy dobra uderzę do pestki na pw, może się zlituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Walnij olejna i kup karchera. A wpadac mogę...na chleb i sól. Wode wezme ze sobą Jakbys była tak uprzejma i ODPOWIEDZIAŁA WRESZCIE !!! jak masz na imie i skad jestes to bym wiedziała za ile zatankować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Pestka nie odmawia. Lubi takie zabawy. Prawda Pestko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.06.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 (edytowane) a te zielone drzwi to chcesz w bejcy czy w lakierze ? bo w bejcy bedą wyglądać jak pomalowane impregantem - średnio kolorek u ciebie wdzę taki szmaragdowy, głęboki fajny. i chyba okna dąb, ale ciemne... albo czarne :P kolorek u ciebie morski wyszedł Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Mmelisko czerwień przy oknach złoty dąb odpada, chyba nie da się tego pogodzić, ale jestem otwarta na kolory, mąż takoż, z tym że zaznaczył, że niebieskich nie chce, bo kojarzą mu się z Ukrainą Meri jaka Ty dociekliwa jesteś kłania się nieznajomość wątku, gdzie i moje imię i moja miejscowość może nie z nazwy, ale umiejscowienia bliższego też jest zaznaczona emi czyli powracamy do punktu wyjścia, jeśli okna czarne, to na ch... olerę mi zdobienia i głowiczki, wtedy nie idę w drewniane okna, ale za to można poszlaeć z kolorem drzwi i bramy żółty kanarkowy hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 ano tak..zapomniałam, że okna to nadal w kolorze dębu myślałam, że nad kolorem okien jeszcze gdybasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.06.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 (edytowane) a granat? uwielbiam czerne zdobione tez mogę być fajne dać jakić hebanowy kolor czy coś czurnego drewnianego albo te plastiki zdobione dasz czarne okna i będziesz co roku przemalowywać drzwi na kolor który jest obecne na topie - w tym roku marsala Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 (edytowane) aż sobie tę marsalę muszę wygooglować granat z błyskiem na dachu będzie ok ? czarne drewniane to profanacja drewna, musiałabym wrócić do pcv, czuję, że muszę zrobić sobie przerwę już sama nie wiem, co chcę, co pasuje do siebie.... czuję że w czarnej... dziurze jestem http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif Edytowane 10 Czerwca 2015 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.06.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 (edytowane) poczekaj na wizki. załatwiasz juz je u Pestki? http://www.przewodnikmp.pl/files/images/inspiracje/marsala-header.jpg Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 No cóż poradzę, ze jak kogos poznaje to sie angazuję w związek i chce te osobe lepiej poznać a nie...jednym uchem wlata a drugim wylata. Pamietam wszystkich i wszystko. Kto, co, kiedy i z kim to moze nie koniecznie ale gdzie to juz tak Miej litość dla starszej Pani z demencją i przybliz mi treści zawarte w watku bo AŻ TAK dogłebnie nie studiowałam. Serce mi podpowiada Śląsk ale to może przez ten wegiel co sąsiedzi nim palą. Twardo walcze o proste i czarne okna. Resztę dobierz sama. Masz moje błogosławieństwo Nie robiłabym z tego domu az takiego muzeum. I tak bryła juz jest wystarczająco klasyczna. Daj proste okna. Wyobrazasz sobie ich mycie przy tym czadzie co to go tam masz ? Każdy dynks będzie uwalony sadzą. Kanarek w drzwiach ??????????????? Fantazje to ty masz. Oj masz ! Ułańską wręcz... Pestka juz zmolestowana czy mam ja poprosic za ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.06.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 :rotfl: Twardo walcze o proste i czarne okna. Resztę dobierz sama. Masz moje błogosławieństwo wrócilismy do punktu wyjscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Mari... bo Kjuta to ma chyba ochote uwedzic tego kanarka sasiedzkim czadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Mmelisko podoba mi się żółty, często mam go na paznokciach ale masz rację, ten żółty też trzeba będzie pucować kurczę, gdyby nie te zdobienia, głowiczki, słupki, to może jeszcze wróciłabym do prostych okien, ale moje serce już wybrało mówicie, aby jeszcze raz podejść do tematu na czysto ? dobrze, że dachówka wybrana, bo nie wiem, jak bym to przeszła raz jeszcze Mari Iwona jestem ze Śląska, ale ja gorol, pochodzę znad morza i też co roku mam gdzie jeździć poprosiłam pestkę na pw, spokojnie, znajdzie czas i chęci, to pewnie się odezwie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.06.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 52 strony, mamma mia, nie przeczytam . Co najwyżej obrazki pooglądam. Na razie byłam na 1 stronie i tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts