Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Iron Lady z nutką klasyki w tle :))

kjuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojejku! :oops:

...a 4 dnia maja spadac na drzewo ? ;) :lol2:

No jakis tam poglad jest ale moze znjadx zdjecie za dnia bo przez to swiatło , zrobiła sie masa kolorów i odcieni i znowu jest i sraka i szarośc i zieleń (?)

Mówie ci, popros Pestkę.

Ona ci machnie.

Czerień tez byłaby niezła ale okna wtedy białe. Koniecznie!

tak sobie myślę, że ja ciągle robię podchody z tą zielenią, ze złotą sraką i nadal mi się to podoba :lol:

jestem dumna, że bronię swoich poglądów tak długo, ale zaczynam się zastanawiać, czy przypadkiem nie ma czegoś na rzeczy :lol2: :rotfl:

dobra uderzę do pestki na pw, może się zlituje

a te zielone drzwi to chcesz w bejcy czy w lakierze ? :D bo w bejcy bedą wyglądać jak pomalowane impregantem - średnio :D

kolorek u ciebie wdzę taki szmaragdowy, głęboki fajny. i chyba okna dąb, ale ciemne... albo czarne :p :P :p

kolorek u ciebie morski wyszedł :p

Edytowane przez Emila3000

Mmelisko czerwień przy oknach złoty dąb odpada, chyba nie da się tego pogodzić, ale jestem otwarta na kolory, mąż takoż, z tym że zaznaczył, że niebieskich nie chce, bo kojarzą mu się z Ukrainą

Meri jaka Ty dociekliwa jesteś :p kłania się nieznajomość wątku, gdzie i moje imię i moja miejscowość może nie z nazwy, ale umiejscowienia bliższego też jest zaznaczona

emi czyli powracamy do punktu wyjścia, jeśli okna czarne, to na ch... olerę mi zdobienia i głowiczki, wtedy nie idę w drewniane okna, ale za to można poszlaeć z kolorem drzwi i bramy :lol: żółty kanarkowy hmmm :rolleyes:

a granat? :D uwielbiam

czerne zdobione tez mogę być fajne :D dać jakić hebanowy kolor czy coś czurnego drewnianego :p

albo te plastiki zdobione :p

dasz czarne okna i będziesz co roku przemalowywać drzwi na kolor który jest obecne na topie :rotfl:- w tym roku marsala :lol2:

Edytowane przez Emila3000

aż sobie tę marsalę muszę wygooglować :lol:

granat z błyskiem na dachu będzie ok ?

czarne drewniane to profanacja drewna, musiałabym wrócić do pcv, czuję, że muszę zrobić sobie przerwę :lol2:

już sama nie wiem, co chcę, co pasuje do siebie....

czuję że w czarnej... dziurze jestem

http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif

Edytowane przez kjuta

No cóż poradzę, ze jak kogos poznaje to sie angazuję w związek i chce te osobe lepiej poznać a nie...jednym uchem wlata a drugim wylata.

Pamietam wszystkich i wszystko.

Kto, co, kiedy i z kim to moze nie koniecznie ale gdzie to juz tak :lol2:

Miej litość dla starszej Pani z demencją i przybliz mi treści zawarte w watku bo AŻ TAK dogłebnie nie studiowałam.

Serce mi podpowiada Śląsk ale to może przez ten wegiel co sąsiedzi nim palą.

Twardo walcze o proste i czarne okna.

Resztę dobierz sama. Masz moje błogosławieństwo ;)

Nie robiłabym z tego domu az takiego muzeum. I tak bryła juz jest wystarczająco klasyczna.

Daj proste okna.

Wyobrazasz sobie ich mycie przy tym czadzie co to go tam masz ?

Każdy dynks będzie uwalony sadzą.

Kanarek w drzwiach ??????????????? :eek:

Fantazje to ty masz.

Oj masz !

Ułańską wręcz... :)

Pestka juz zmolestowana czy mam ja poprosic za ciebie ?

Mmelisko :lol2:

podoba mi się żółty, często mam go na paznokciach :D ale masz rację, ten żółty też trzeba będzie pucować :)

kurczę, gdyby nie te zdobienia, głowiczki, słupki, to może jeszcze wróciłabym do prostych okien, ale moje serce już wybrało ;)

mówicie, aby jeszcze raz podejść do tematu na czysto ?

dobrze, że dachówka wybrana, bo nie wiem, jak bym to przeszła raz jeszcze :lol:

Mari Iwona jestem ze Śląska, ale ja gorol, pochodzę znad morza i też co roku mam gdzie jeździć :)

poprosiłam pestkę na pw, spokojnie, znajdzie czas i chęci, to pewnie się odezwie :) dzięki!