marimag 12.06.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 U Niemców nic sie nie merda. To nasi pewnie skopsali a Ty powinnas twardo im podziekowac i powiedziec, ze tak zamawiałaś, żeby była płynnośc prac. Uszczęśliwili Cie na siłę i niech się walą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.06.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 moi Włosi bardziej ogarnięci byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Emilka, pokazałabys cos z budowy, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.06.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 wyśle na priv. ale zdjęcia stare, nie robię nowych, bo mnie cały czas wnerwiają niedoróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Oj tam, oj tam.... Na fotach niedoróbek nie widać Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.06.2015 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 hej jak wytrzymujecie upały ? ja nie wyszłam z domu, całe szczęście dzieciaki duże i zrobiły mi zakupy na dziś i jutro, nie ma we mnie żadnych chęci działania, wykorzystania pogody, wyjechania itd w zamian są same troski o budowę nie poznaję samej siebie, zazwyczaj w domu nie przebywam, a teraz to mój bastion zastanawiam się nad dociepleniem garażu, jak to pochwytać, żeby było dobrze, powinnam położyć styro na całej ścianie i potraktować siatką i klejem, czy przedłużyć to na wewnętrzną ścianę garażu czy też nie, czytam w necie i są różne szkoły dekarz zwrócił mi uwagę na moje pilastry, czy będą murowane a jeśli tak, to dlaczego nie ma fundamentów pod nie, przejrzałam mój projekt i te moje pilastry to sam styropian zaciągnięty sztukaterią, coś kiepsko to widzę martwią mnie ciągle złomiarze, nie mogłam spać, jak zwykle wstrzelił mi się jakiś temat do głowy i piłuje moja psychikę, dodatkowo trzasnęłam się wczoraj na kasie przy płaceniu i jestem zła na siebie, niby nie dużo, ale nie potrafię przejść z tym do porządku dziennego, jakaś taka niepozbierana jestem odechciewa mi się myśleć o elewacji, kolorach, oknach, te ostatnie powinnam już ogarnąć i zamówić, ale czuję, że tonę w tym temacie, chwila przerwy nic nie pomogła, nie zresetowałam się, nie nabrałam chęci, w głowie pusto, podczytuję inne wątki, jakoś ludzie są zorganizowani, szukają rozwiązań, idzie im do przodu, a u mnie nastał jakiś marazm ot się wyżaliłam Emi zapodaj zdjęcia, chętnie pooglądam, zwłaszcza jestem ciekawa Twoich boazeryjnych podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.06.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Każdego w pewnym momencie dopada zmęczenie, na szczęście przechodzi i od razu pomysł na dom przyjdzie Pilastry murowane i tak będą musiały być obciągnięte styropianem, siatką itp. wiec jak dla mnie nie ma sensu ich murować i później i tak rzeźbić w styro. U mnie wszystkie gzymsy i inne sztukaterie są robione ze styropianu - na miejscu facet mi je kleił z wąskich pasków - żeby wyglądały naturalnie a nie cukierkowo jak gotowce. tylko bazy na których stoją kolumny mam wylane z betonu i same głowice kolumn są z gipsu. fotki mogę ci przesłać, ale szału nie ma, pol roku robione na samej końcówce wykończania. do tej pory sporo mam rozgrzebane, wiec fotek nie robię, żeby się nie dołować. Nie mam boazeryjnych podłog, tylko sufity na poddaszu które uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.06.2015 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Emi a te pilastry Twoje możesz mi obfocić i podesłać ? matko naprawdę tak pomyliłam sufit z podłogą ? źle ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.06.2015 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 aż sprawdziłam, chodziło mi o to: http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/be/1d/b8/be1db871f6f01b7f43bf83853a05bcea.jpg ale swoją drogą fotkę sufitu też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.06.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 fotki poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.06.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 kasetony podobno wycofują z produkcji pilastrów nie mam na elewacji jedynie w kuchni mam takie cieniutkie wstawki w meblach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.06.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 mam takie zbliżenie na podłogę zrobione kilka dni temu - z starą szafka pod tv zamiast konsoli w holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.06.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 o ja pierdziiu, zachłysnęłam się, piękne drzwi, cegiełka biała w łazience (co to za płytka?), a ogrodzenie umarłam, idę oglądać szczegółowo, dzięki za poprawienie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.06.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 cegiełka to płytka made by castorama za 18 zł m2 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 13.06.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Emi, podrzuć mi też proszę Poinspiruję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.06.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 jak na plebani, ta szafa w holu to prawdziwa stara szafa ? tak myślałam, że to płytka z casto, już ją wyhaczyłam wcześniej, cudna jest a jej cena jeszcze cudniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.06.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 szafa jest "nowa" tzn ma już 7 lat, ale to masówka. Kupiłam komplet mebli do poprzedniego domu i teraz sie przeprowadziły razem z nami. Będę je powoli wymieniać i przeprowadzać do innych mniej eksponowanych pomieszczeń. Są drewniane i baaardzo solidne, więc mam z nimi problem, bo wyrzucić się nie da. Bardzo je lubię, ale mnie wnerwiają trochę, bo wszędzie się panoszą po domu No cudne te płytki idealne, bo są gładkie, i maja fajny format. W kuchni na backplashu chciałam je w jodełkę układać. Chociaż pomysłów na płytki mam masę. pomijając to, że podoba mi sie kuchnia bez płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.06.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Iscra a nie wysyłałam Ci??? coś słałam, ale chyba nie cały ten pierdolnik mam jeszcze bardziej aktualne fotki elewacji, robiłam dla faceta od piorunochronów, zaraz ich poszukam na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.06.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 pestko jutro podeślę rzuty i parę fotek, będzie łatwiej ) dziękuję I gdzie te foty i cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.06.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 też myślę o kuchni fajne te meble, jeszcze kredens/komoda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts