Aga111719511846 15.06.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Myślę, że u wszystkich nas jest np. coś w domu co się udało okazyjnie nabyć ale udajemy lub kto woli nie informujemy wszem i wobec, że to takie tanie było i ogólnie to możemy im to oddać a sobie drugie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.06.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Kjuta! dostajesz ode mnie pokojowa nagrode nobla ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.06.2015 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 ta jasne, ja i pokój, spytaj się moich dzieci jak jestem pokojowa nastawiona Aga rozumiem, co masz na myśli, ja też udaję, ale raczej działam odwrotnie, nie lubię siedzenia u mnie w portfelu, niestety czasem padają pytania ile coś kosztuje i nie umiem ich zbyć czy uciąć jakoś dyplomatycznie, więc zazwyczaj mówię, że na promocji kupione lub nie pamiętam ceny albo dziadkowie mi sprezentowali (świętej Pamięci) co u mnie z kolei jest żartem rodzinnym i zawsze się licytujemy, kto wymyśli lepszą odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 czy taka życiowa zaradność jest powodem do wstydu?? To, że potrafiłaś upolować te marmury za grosze, że masz zdolnego męża, który Ci rzeźbi piękne rzeczy w domu, że Ci się chce, szperać, szukać pięknych rzeczy, zamiast chodzić i marudzić, że wszystko jest do dupy, że się nie może patrzeć na te żółte płytki z liroja, jeżeli można kupić np cegiełki w casto za 18 zeta, albo marmury gdzieś tam. Iść po najniższej lino oporu otaczając się bylejakością. staram się z tym walczyć, i to we wszystkich sferach życia, bo kurde otacza mnie pełno takich ludzi, którzy jedyne co to potrafią tylko jęczeć jak im źle i nie dobrze nie biorąc spraw swoje ręce, nie ruszając się z kanapy. Chodzą, plują jadem i zazdroszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.06.2015 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Emi nie poznałaś się, to przeca nie o wstyd chodzi, ja doskonale rozumiem Agę, to jest dbanie o swoje samopoczucie, bo ludziom "normalnym", którzy nie komentują że za coś za dużo zapłaciłam albo dogryzają, że mi zaraz odpadnie, bo za mało zapłaciłam nie mam oporu mówić, co i jak, reszcie dziękuję właśnie w taki sposób )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 (edytowane) to ze jest ch... i zaraz odpadnie to inna inszość - nie zależnie czy by sie zapłaciło za to 5 milionów czy 15 zeta w sumie sama nie wiem co jest "gorsze" to tańsze czy to droższe Można nikogo do domu nie wpuszczać, zresztą, dlatego dom budowaliśmy w całkowitej tajemnicy przed rodziną, żeby wyeliminować te wszystkie dogadywania, w trakcie prac, podejmowania decyzji, bo później wszystko samo sie z łatwością obroni Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 15.06.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Emila to nie wstyd tylko jak to mawia mój mąż "jasne, po co się deklasować skoro nie ma takiej potrzeby" Oczywiście żartobliwie mi to powtarza jak coś drogiego wymodzę ale jakiś mały % prawdy w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.06.2015 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 ch... zawsze opada, prędzej czy później moja mama tez nie wie, że się buduję, wiem, o czym piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.06.2015 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Emila to nie wstyd tylko jak to mawia mój mąż "jasne, po co się deklasować skoro nie ma takiej potrzeby". świetne, zapożyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Iwona ciiiiiiii bo jeszcze moje płytki usłyszą i wezmą sobie to do serca Na razie trzymają sie bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.06.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 A nie ma u Wa podtekstow typu: Wy to bogaci jestescie bo sie budujecie... Was stac bo sie budujecie... a pozniej : pozycz mi oddam jak bede mial... kocham takie teksty, ale wtedy odp , ze gdybys zapierdalal tyle co moj to tez bys mial..albo: a kto ci broni sie budowac? szukaj dzialki i zaczynaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.06.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Iwona ciiiiiiii bo jeszcze moje płytki usłyszą i wezmą sobie to do serca Na razie trzymają sie bardzo dobrze plytki plytkami, klej! klej masz na pewno zajebiaszczy i nie odpadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 jak płytki ch... to nic nie pomoże, każdy ci to powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.06.2015 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 cena nie jest wyznacznikiem ch.. nie odpadną, bo bendem mieć takie same Mmelisko właśnie te teksty kocham najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.06.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 jak płytki ch... to nic nie pomoże, każdy ci to powie watpie watpie...mam takie jedne i sie dobrze prezentuja, udajac to czym nie sa ba! nawet ja dumna z nich jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 btw. dajesz te płytki tylko do kuchni, czy do łazienki też? my w pewnym momencie za mafie robiliśmy, bo sąsiedzi zauważyli że co 3 tygodnie, wieczorami nosimy jakieś wielkie torby do domu - "pewnie z trupami" - poszła plotka w miasto, sąsiad policjant, zaczął męża kontrolować, dokumenty sprawdzać. Wszyscy sie bali o kasę pytać, bo wyobrażali sobie jak skończą zutylizowani u nas w piwnicy. Chyba roztopieni w kwasie - bo jakiś dziwny dym biały, para sie wydobywała z komina z piwnicy. Raz nawet jeden z sąsiadów wlazł na podwórko przyglądać sie temu kominowi. Nikomu do głowy nie przyszło, że to zakupy na cały miesiąc a dym z pieca gazowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.06.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Kjuta, mam nadzieję, że Ciebie nie uraziłam Podziwiam Ciebie, Agę, Wanilię, Andariel, Barbarę i Juliannę, Dorkę, Emilię....... i jeszcze kilka osób do których na fm zaglądam. Podziwiam za konsekwencję i ciepłe spojrzenie na własny dom, za odwagę robienia inaczej niż reszta i oczywiście za efekty Też tak chcę i usiłuję, ale kilka problemów nauczyło mnie, że bez choćby podstawowej ilości kasy się nie da. Sztuką zaś jest wykorzystanie jej tak, by osiągnąć oczekiwany efekt bez zamordowania kieszeni. Najcenniejsze są wg mnie pomysły i realizacje, gdzie trzeba wysilić umysł i włożyć trochę pracy rąk własnych. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.06.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Emi :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.06.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Do naszych znajomych swego czasu bezpieka przychodziła, śledztwo było prowadzone, bo dali ogłoszenie „kupię wannę na łapach” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.06.2015 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Emi no ja nie wiem, ten gaz też niezbyt dobrze brzmi Pestko pewnie, że mnie nie uraziłaś u mnie na razie są spekulacje co, gdzie i jak, wspomniałam wcześniej, że ze mnie pełna sprzeczności kobieta, na razie nie ma u mnie spójności, ale dzięki Tobie, emi, Adze, Iskrze i innym wierzę, że będzie i dziękuję Wam za to (merci merci merci) znalazłam cosik, co sądzicie ? http://www.plastikats.lv/ru/img/g/11.jpg znowu to samo a jednak inne: http://i00.i.aliimg.com/img/pb/795/646/688/688646795_973.JPG a może powinnam iść w kierunku takiego daszka ? ale to byłby przesyt mam pomysł na ogrodzenie: http://www.kew.org/files/styles/content_featured/public/assets/KPPCONT_028239.jpg?itok=hhqFPqoz zamiast tych dzbanuszków koty Edytowane 15 Czerwca 2015 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts