kjuta 15.06.2015 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 (edytowane) zrobiłam pierwszy zrzut: piękny, prosty, wspaniały Edytowane 15 Czerwca 2015 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 (edytowane) hmm ciekawe jak te okrągłości będą pasować do bryły domu - tu masz zaokrąglone drzwi albo okna. pierwszy daszek fajny, skromny. chociaż ma za duzo na samym daszku tych pręcików. heheh te wazy są teraz hitem, facet od którego brałam takie ozdobne słupy do ogrodzenia nadziwić się nie mógł, ze nie chce do kompletu waz koty były w tej wypas willi co go pestka dała, widziałaś???? przy samym wejściu w wiatrołapie - 2 takie olbrzymie. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Iwonko masz już pintersta???? czy, kiedy będziesz zamawiać daszek, będziesz przewalać pińcset stron w poszukiwaniu zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.06.2015 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 mam pinteresta nawet aktywowałam maila ale dalej średnio się poruszam, wystarczy polubić czy co mam tam zrobić ? i ten, ale bez kolorów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.06.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 dla mnie ten jest najpiękniejszy http://www.plastikats.lv/ru/img/g/11.jpgja nie wiem jaką techniką to zdjęcie jest zrobione, ale jak zaczarowane, wszystko mi sie tu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.06.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 pręcików nigdy za dużo mnie jedynie w 1 razi rama, za gruba i masywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.06.2015 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Vesi dokładnie tak jest cudny, ale jak wspomniałam ramę/obręcz odchudziłabym nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.06.2015 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Emi wątek ma narzędzie takie jak przeszukaj w wątku i jakoś dam radę - mam wprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 wystarczy kliknać PIN IT i to wszystko, zapisuje się na tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.06.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 ha ha ha Emi, ale ze mnie kapusta ta rama to rynna , połączenie z rynną właściwą już średnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 hmmm faktycznie to rynna, ciekawe czy jest potrzebna??? na pewno jest za gruba do takiej niewielkiej powierzchni dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.06.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Piękny ten daszek. Rynna musi być, bo się będzie lało, ale chyba można ją zrobić drobniejszą, bo przeciesz przepustowość zależy od powierzchni daszka. Są rynny kwadratowe. Tylko tu chyba trzeba będzie specjalnie zrobić. Szukaj dobrego ślusarza, albo kowala z zacięciem i to już. Pomyśl też od razu, żeby spustową rynnę schować w murze domu. Nie koniecznie kryć ją tynkiem, ale żeby przynajmniej była we wnęce. Inaczej będzie kaleczyć wygląd fasady. Popatrzyłam uważnie na fotkę zaintrygowana zdaniem Vesili o zaczarowanym zdjęciu. No, faktycznie czary-mary w Photoshopie. Ktoś wtawił ten daszek na piękne zdjęcie zrobione w dobrym oświetleniu. Ładnie wygląda, ale widać montaż Tu chyba możesz popytać o cenę http://zadaszenia-wiaty.firmy.net/daszki-nad-drzwi-daszek-nad-drzwiami-wejsciowymi-garazem-balkonem,K3NN.html Daszki takie sobie, ale spróbować nie zawadzi. Mają w galerii taki skromny Edytowane 15 Czerwca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 nie wiem czy ja dobrze widzę, ale tu z jednej strony jest winko a z drugiej zawijaski?? ktoś się nie mógł zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 15.06.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Daszek murowany według mnie to dużo gorszy pomysł niż te szklane, które wrzucasz Ogrodzenie trochę bardziej bym stonowała - nie chciałabym, aby przyćmiło elewację (to ona ma być najpiękniejsza! ). Moim zdaniem elewację będziesz mieć na tyle bogatą, że warto byłoby zrobić dość skromne ogrodzenie. Może coś w tym guście, ale bardziej nawiązujące stylem do Twojego domu? (nie udało mi się wyguglać nic co by naprawdę pasowało...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Myślę, że pasowałyby proste słupy z boniowaniem nawiązujące do elewacji można je przyozdobić kotem tudzież biedronką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.06.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 A Ja bym tam postawiła własne popiersia ze spojrzeniem bazyliszka. Może by odstraszało wścibskich sasiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 http://www.genn.pl/pliki/IMAG1982.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 kurde chyba sie zdjecie nie chce dodać. było skromniejsze - bo to to jest przegięcie, ale o coś takiego chodzi tylko w wydaniu mikro http://www.aiplazarski.pl/images/brama.JPG0e51e.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 tutaj producent takich słupów z boniowaniem http://www.galbet.com.pl/slupy.html#!prettyPhoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Iscra z wazami żartowałam, przerysowałam moje oczekiwania z Twoich pomysłów zdecydowanie 1 to mój faworyt, w drugim już nie czuję przyciągania istotne pytanie, ten daszek musi kształtem nawiązywać do bryły domu tak ? jeśli nie mam więc krągłości (wydało się, jestem Iron Man a nie Lady, na imię mi Stefan ) to daszek powinien być kanciaty ? teoretycznie w projekcie były psuedo podstawy balkonów zamiast daszku nad wejściem i tarasem, czy wtedy nawiązać kształtem daszku (koło) i zrobić schody w kole i taras w kole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts