kjuta 15.12.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 mnie ta szafa tez nie przekonuje, zrobię ja od strony sypialnia a łózko trochę odsunę od ściany, aby można było ją otwierać ale pomyślę jeszcze nad pierwotnym układem, w tym momencie jak zagospodarować pokój córki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.12.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 hmmm tam gdzie teraz drzwi postawić łózko, drzwi przesunąć na drugą stronę, przy oknie biurko, Przyda sie tam na ścianie od kibelka jakaś biblioteczka, w tej wnęce. Możesz ją ślicznie zrobić w amerykańskim stylu - zlicować ze ścianą i sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 16.12.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 A myślałaś o oknach szarych, ale nie antracyt, ale jakiś taki gołębi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.12.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/1c/90/b9/1c90b9af1b92217e79a924024535db93.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.12.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=295601&d=1419450106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.01.2015 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 dziękuję Wam Kochane za życzenia były pełne radości, lenistwa i błogiego spokoju ale święta święta i po świętach, już mam Nowy Rok! Wszystkiego, co najlepsze: zdrowia, miłości, radości, pogody ducha, łatwych i trafnych wyborów i spełnienia marzeń życzy Wam Kochani kjutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 19.01.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witaj - trafiłam na twój dziennik z inspiracji na pintereście z salonem z ptakami. Piękne pozwoliłam sobie ukraść jeszcze jedną inspirację - łazienkową. Mam nadzieje że nie masz nic na przeciw Masz super gust i dom też jest fajny - klasyczny a jednak nie "sarmacki dworek" fajnie że udowadniasz że w Polsce nie buduje się tylko domów do znudzenia nowoczesnych, dworków i nijakich typówek z łososiową elewacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 17.03.2015 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 heloł!!!! z dobrych wieści, to taka, że żyję ))))))))))))) ale jestem w ciemnej d... ze wszystkim, wczoraj przypomniał sobie o mnie mój Pan Wykonawca i nieważne, że kiepski okres w pracy, nie dosypiam, ciągle wiszę nad niekończącymi się projektami na wczoraj, w dodatku mój zapał budowniczy jak zwykle gdzieś tam się zgubił, to muszę na nowo moją przygodę z budowaniem rozpocząć i jeszcze polubić kolejna dobra wiadomość, to mam skończone projekty wnętrz, co prawda jakieś już drobiazgi, ale ogarnięte już prawie wszystko, dzięki temu wyszło na jaw kilka bubli projektowych, które w porę zauważone dadzą się wyprostować Aniko PL witaj ) jutro ułożenie rur do kanalizy, przesunięcie komina i zalanie chudziaka, a na pięcie się do góry silki umówiłam się dopiero po świętach Wielkanocnych, bo sprawy finansowe muszę też uporządkować miłego dnia! idę się rozejrzeć, co u Was słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 19.03.2015 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 heloł ) wczoraj po raz pierwszy byłam świadkiem przyjazdu betonu na budowę, oszołomiła mnie pompa, 3 betoniarki i sprawna praca ekipy przy zalewaniu chudziaka, mój mąż, który postanowił jednak choć trochę uczestniczyć w procesie budowlanym zrobił ponad 100 zdjęć samej betoniarce z pompą, ot zamiłowanie techniczne przy takiej pogodzie nie muszę podlewać betonu ? Wykonawca zarzucił mnie tematami, muszę zamówić już silkę, wybrać dachówkę (wtf co to jest ) pomyśleć o oknach, nie wspominając, że powinnam temat kominka, rekuperatora i wszystkich instalacji wewnętrznych mieć w małym paluszku, ha na razie mam to w innej części ciała, ale trza się spiąć i powrócić na odpowiednie tory, postaram się w przyszłości już za wiele nie narzekać, zdjęcia zamieszczę później ) buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 20.03.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 No hej, tak się już od miesiąca zbieram, aby Cię obudzić z zimowego snu, ale jak widzę , sama dałaś radę Dawaj te zdjęcia betoniarki, chociaż ze trzy. Nic o podlewaniu niestety nie wiem więc nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 20.03.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Śliczny dom się zapowiada, bryła jak i same wnętrza. Chudziaka czy stropu nie trzeba podlewać,gdy temperatura jest poniżej 10 stopni-my wylewaliśmy w listopadzie i też podlewaliśmy,jak jest wietrznie to też trzeba-naocznie oceń-jedo podlewanie powinno wystarczyć teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 21.03.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Fajnie że coś się ruszyło, będę dalej kibicować A z tym fotografowaniem to tak jakbym słyszała o swoim mężu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 21.03.2015 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 ahoj załogo )) dzięki Bejaro, w końcu nie podlaliśmy wcale, wygląda ok ) zdjęcia wstawię, jak się kabelek znajdzie, oczywiście nikt nie wie, gdzie jest i nikt go nie ruszał, pewnie sam kabel poszedł w tango idem szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 21.03.2015 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 jest! już wstawiam, co prawda po przejrzeniu zdjęć na laptopie, 90 % z nich nie nadaje się do upublicznienia http://pics.tinypic.pl/i/00646/tu91om0go3jb.jpg http://pics.tinypic.pl/i/00646/5e1u8vp3c8jp.jpg http://pics.tinypic.pl/i/00646/htj5k4fvkhmx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 21.03.2015 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Jak lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 22.03.2015 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 przechodzę codziennie koło działki w drodze z pracy do domu i normalnie zaskakuje mnie to, jak pozytywnie odbieram efekty pracy na budowie, ja, która w sumie do tej pory jestem negatywnie nastawiona, a tu proszę cieszy oko taki etap )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 22.03.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Tak wygląda negatywne nastawienie u Ciebie? To aż się boję myśleć, co robisz, jak jesteś pełna entuzjazmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakey 25.03.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Witam się u Ciebie Willa piękna, też kiedyś na takie projekty zerkałam, ale że z czasem się w życiu wszystko zmienia to i marzenie will zamieniłam na zupełnie inny dom Ja wiem, ze teraz panikujesz z wyborem wszystkiego na raz, też tak miałam, ale uwierz mi wszystkiego na raz nie ogarniesz ; trzeba lecieć etapami, to co najbliższe do wykonania na tym się skupiasz inaczej eksplodujesz heheh Wiem wiem łatwo powiedzieć, sama sobie to codziennie wmawiam Widzę, że też z silki się budujesz, aj myślałam, że jakieś ufo jestem, bo w naszej okolicy z silki nie buduje nikt! I wszyscy na nas patrzeli jak na kosmitów Co do okien, zależy oczywiście od koloru i rodzaju dachówki itd itp, ale ja tu u Ciebie widzę białe lub np. szare (ale nie bardzo ciemne) okna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 25.03.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 No bo to wasze postępy w budowie te są zawsze pozytywne jeśli wszystko idzie gładko :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 27.03.2015 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 witaj Kasiukeu ) Emilko hop hop gdzie jestes ? mam lekki zgryz, mój wykonawca mówi, aby nadproża zakupić z porothermu, bo są tańsze niż z silki, ale tak sobie myślę, że skoro budujemy z silki, to może jednak zachować spójność w materiale, spotkałyście się z czymś takim ? idę przejrzeć o jakie różnice cenowe się rozchodzi, to może mi poradzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts