Mmelisa 16.06.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Najbardziej to mi sie podoba tak jak jest tutaj http://imagizer.imageshack.us/a/img540/3154/57U7GK.jpg owszem mozna zmienic kolorystyke okien, drzwi (dach wiadomo juz jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 podział na 3 skrzydła, który już proponowałam jakiś czas temu. Po środku fix, żeby zminimalizować słupki. Okna już bez zdobień - jedyne ze szprosem - lufcikiem. do tego strojny daszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) taki lepszy ? [ATTACH=CONFIG]320908[/ATTACH] Edytowane 17 Września 2017 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 O taki mnie siem rozłazi... http://www.forelite.pl/uploads/products/201101/293.981.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 No!O wiele lepszy.zobacz jak luxniej sie zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 tak sie nie da z garazem - tu masz garaz "wolnostojący" a nie dolepiony do domu. jak zrobisz spad dachu na budynek to będzie tam sie woda lała na mury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Jaki wolnostojący ???!!!Przecież wyraźnie widać że doklejony tylko wjazd nie frontalnie a boczkiem, boczkiem... Da się tak zrobić. wystarczy orynnowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Najbardziej to mi sie podoba tak jak jest tutaj http://imagizer.imageshack.us/a/img540/3154/57U7GK.jpg owszem mozna zmienic kolorystyke okien, drzwi (dach wiadomo juz jest ) te daszki półokrągle ala podstawa balkonu ? one powinny być wylewane ze stropem, nie zostały zrobione i nie ma już fizycznej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 on jest dolepiony do domu tylko kawałekczkiem i w tym miejscu nie ma spadu dachu a jest łącznik wymurowany. żadne orynnowanie nie wyłapie 100% wody, w ulewę z rynien sie przelewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 te balkoniki da sie jakoś zrobić. Sąsiad tak dolepił balkonik. dobre zbrojenie, może nawet z samego styropianu? przecież nikt po tym nie będzie chodził u sąsiada chyba nawet ten balkon jest działający - wylany po wybudowaniu domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 te daszki półokrągle ala podstawa balkonu ? one powinny być wylewane ze stropem, nie zostały zrobione i nie ma już fizycznej możliwości bardziej o okna mi chodzilo, ich wielkosc.. co do daszkow, to szkoda, ze sie nie da tak zrobic, ale jak widac sa polokragle i zawsze mozna poszukac takich j.w. wklejalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Widziałam projekty doklejonych jak u Wony a z dachem jak na głównej bryle budynku. Widać, da się Ogladam sobie lampy w necie i znalazłam cos co by świetnie pasowało A i juz jakis ząb czasu mają wiec wygladałoby bardziej naturalnie. http://img36.staticclassifieds.com/images_tablicapl/89985335_1_644x461_sprzedamdwie-lampy-kinkiety-zewnetrzne-uzywane-nysa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 ten garaż w miarę ze sztuką budowlaną tu na pierwszym wzorowany, ale ma pojedynczy garaż i kolejne podwójne, ale kąt nachylenia inny więc też wizualnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 bardziej o okna mi chodzilo, ich wielkosc.. co do daszkow, to szkoda, ze sie nie da tak zrobic, ale jak widac sa polokragle i zawsze mozna poszukac takich j.w. wklejalas ale okna są takiej samej wielkości, jedynie nie może być takiego podziału, bo dzieląc na pół i dopiero podziałem na trzy części tak jak w kamienicy zostałoby niewiele szyby i przez to światła na wizualizacji jest to zrobione cienką linia, szpros nawet przyklejany wiedeński dobrze by nie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 DorkaS łażę sobie po tej ulicy, uwielbiam niemiecką architekturę, szczerze, to właśnie budynki z Ahlbecku i Heringsdorfu natchnęły mnie do poszukiwań bryły domu, jaka ostatecznie u nas została popełniona więc łażę i odwieszam co chwilę stronę dużo tam osób poprosiło o wycięcie ich domostw, ale pozostało jeszcze sporo do obejrzenia, dzięki za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Kjuta, bo ja sie zabojalam ze chcesz te okna przerobic i dlatego posta takiego wpisalam ciesze sie, ze zostana takie jakie sa. Az z ciekawosci weszlam sobie na googlemap Munchen, gdzie kiedys mieszkalam i faktycznie, kiedys mozna bylo spacerowac i ogladac wszystko, a teraz to prawie same kwadraciki wyciete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 okien nie przerobię, te pokoje są małe, ale zabranie im światła nie wyjdzie na dobre, trudno szlag z fasadą, w środku będę więcej siedzieć, może już nie będę napawać się pięknem () ale muszę mieć warunki do chęci wstawania rano nie tylko z powodu ucieczki z domu, tylko chęci powrotu muszę się nauczyć żyć z ch... dachem garażowym i ch.. wymiarami okien, może jakoś poskładam do kupy i coś wyjdzie lepszego niż pasztet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 pewnych rzeczy nie przeskoczysz i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 16.06.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Iwonko, to wiesz co? Odpuść sobie na razie elewację. Czasem się okazuje, że jeden akcent na elewacji tak przyciąga uwagę, że nie zwraca się uwagi na niedoróbki - i być może u Ciebie takim akcentem będzie właśnie ten szklany daszek? A na razie na spokojnie ciesz się dachówką i myśl nad oknami (też jestem za czarnymi!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.06.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 DorkaS łażę sobie po tej ulicy, uwielbiam niemiecką architekturę, szczerze, to właśnie budynki z Ahlbecku i Heringsdorfu natchnęły mnie do poszukiwań bryły domu, jaka ostatecznie u nas została popełniona więc łażę i odwieszam co chwilę stronę dużo tam osób poprosiło o wycięcie ich domostw, ale pozostało jeszcze sporo do obejrzenia, dzięki za namiary! Cieszę, że Ci się podobają. Tubylcy mają fobię na punkcie street view, ale na szczęście nie wszyscy. Szkoda mi, że nie wszystkie te te domy mają status zabytków i co rusz któryś idzie pod spychacz. A na ich miejsca powstają nowoczesne i minalistyczne domy, na których poza przelotnym spojrzeniem nie da się zawiesić oka, a juz na pewno się do nich nie wraca z taką przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts