Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Iron Lady z nutką klasyki w tle :))

kjuta

Recommended Posts

Iwonko, to wiesz co? Odpuść sobie na razie elewację. :hug: Czasem się okazuje, że jeden akcent na elewacji tak przyciąga uwagę, że nie zwraca się uwagi na niedoróbki - i być może u Ciebie takim akcentem będzie właśnie ten szklany daszek? A na razie na spokojnie ciesz się dachówką i myśl nad oknami :D (też jestem za czarnymi!)

A ja doradziłabym na odwrót - absolutnie nie odpuszczaj, bo potem już nigdy jej nie dopieścisz, a poza tym jednym szczegółem patrząc na resztę będzie Cię szlag trafiał z powodu niedoróbek.

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

taki lepszy ?

[ATTACH=CONFIG]320908[/ATTACH]

Lepszy, choć coś mnie nadal drażni, nie umiem na razie powiedzieć co. Nie da się tego garażu cofnąć w bryle, by tak nie dominował przy głównym budynku?

Cofam, doczytałam o ściskaniu i pierwszych 10 stronach wątku :)

Edytowane przez dorkaS

A ja doradziłabym na odwrót - absolutnie nie odpuszczaj, bo potem już nigdy jej nie dopieścisz, a poza tym jednym szczegółem patrząc na resztę będzie Cię szlag trafiał z powodu niedoróbek.

Oj, oj! Bo mi nie chodziło o to, by odpuścić w ogóle i zrobić byle jak. Chodziło mi o to, że Iwona zajmuje się teraz piętnastoma rzeczami naraz i aż z uszu jej dymi ;) Niech odpuści na teraz, żeby głowa jej odpoczęła chociaż chwilę, bo czasem dzięki temu lepsze pomysły do głowy wpadają i człowiek tak się nie stresuje :)

Zgadzam sie z DorkaS.

Ile mozna odpuszczac? sorki ale nie da sie oszukac mysli ;) a lada moment trzeba bedzie wybierac tynk itp.. czas szybko mija :rolleyes:

lepiej podopinac to co sie da i zamykac tematy, wiedzac czego sie chce... poki co to Kjuta tego do konca jeszcze nie wie, wiec pozostaje jej kilka nocy nie przespanych :rolleyes:

lepiej podopinac to co sie da i zamykac tematy, wiedzac czego sie chce... poki co to Kjuta tego do konca jeszcze nie wie, wiec pozostaje jej kilka nocy nie przespanych :rolleyes:

ha ha ha! i to jest sedno sprawy, po pierwsze nie wiem do końca, co chcę po drugie i najważniejsze nie wiem, jak elementy, które szalenie mi się podobają razem ze sobą połączyć i żeby wyszło coś ładniejszego niż kiczowy pasztecik :)

zazwyczaj kiedy czuję przesyt tematem zajmuję się innym, żeby trochę pary upuścić, zająć myśli czymś innym, a nóż widelec coś wpadnie do głowy rewolucyjnego - oby nie za bardzo :lol: w poprzednim

z garażem może aż 10 stron mnie żal nie ściskał, ale de facto co ja mogę teraz zrobić ? mogę obciąć górę dachu i będzie to tak mniej więcej się prezentować:

http://www.cisdecor.pl/userdata/projekty-gotowe/cis101/wizualizacje/cis-101-ogrod-ii.jpg&w=660&h=400&q=90

nie polepszę już konstrukcji, takie obcięcie garażu nie wiem, czy doda lekkości i czy warto, jak sądzicie ?

Emi ja mam 10 m2 kuchni mam już wszystko rozplanowane, dół dobra stałyby meble w oknach, ale góra jest niemożliwa do zrobienia, dziury okien są między wieńcami

[ATTACH=CONFIG]320970[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]320971[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]320972[/ATTACH]

Edytowane przez kjuta