dorkaS 16.06.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Iwonko, to wiesz co? Odpuść sobie na razie elewację. Czasem się okazuje, że jeden akcent na elewacji tak przyciąga uwagę, że nie zwraca się uwagi na niedoróbki - i być może u Ciebie takim akcentem będzie właśnie ten szklany daszek? A na razie na spokojnie ciesz się dachówką i myśl nad oknami (też jestem za czarnymi!) A ja doradziłabym na odwrót - absolutnie nie odpuszczaj, bo potem już nigdy jej nie dopieścisz, a poza tym jednym szczegółem patrząc na resztę będzie Cię szlag trafiał z powodu niedoróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.06.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) taki lepszy ? [ATTACH=CONFIG]320908[/ATTACH] Lepszy, choć coś mnie nadal drażni, nie umiem na razie powiedzieć co. Nie da się tego garażu cofnąć w bryle, by tak nie dominował przy głównym budynku? Cofam, doczytałam o ściskaniu i pierwszych 10 stronach wątku Edytowane 16 Czerwca 2015 przez dorkaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 16.06.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 A ja doradziłabym na odwrót - absolutnie nie odpuszczaj, bo potem już nigdy jej nie dopieścisz, a poza tym jednym szczegółem patrząc na resztę będzie Cię szlag trafiał z powodu niedoróbek. Oj, oj! Bo mi nie chodziło o to, by odpuścić w ogóle i zrobić byle jak. Chodziło mi o to, że Iwona zajmuje się teraz piętnastoma rzeczami naraz i aż z uszu jej dymi Niech odpuści na teraz, żeby głowa jej odpoczęła chociaż chwilę, bo czasem dzięki temu lepsze pomysły do głowy wpadają i człowiek tak się nie stresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Zgadzam sie z DorkaS. Ile mozna odpuszczac? sorki ale nie da sie oszukac mysli a lada moment trzeba bedzie wybierac tynk itp.. czas szybko mija lepiej podopinac to co sie da i zamykac tematy, wiedzac czego sie chce... poki co to Kjuta tego do konca jeszcze nie wie, wiec pozostaje jej kilka nocy nie przespanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 lepiej podopinac to co sie da i zamykac tematy, wiedzac czego sie chce... poki co to Kjuta tego do konca jeszcze nie wie, wiec pozostaje jej kilka nocy nie przespanych ha ha ha! i to jest sedno sprawy, po pierwsze nie wiem do końca, co chcę po drugie i najważniejsze nie wiem, jak elementy, które szalenie mi się podobają razem ze sobą połączyć i żeby wyszło coś ładniejszego niż kiczowy pasztecik zazwyczaj kiedy czuję przesyt tematem zajmuję się innym, żeby trochę pary upuścić, zająć myśli czymś innym, a nóż widelec coś wpadnie do głowy rewolucyjnego - oby nie za bardzo w poprzednim z garażem może aż 10 stron mnie żal nie ściskał, ale de facto co ja mogę teraz zrobić ? mogę obciąć górę dachu i będzie to tak mniej więcej się prezentować: http://www.cisdecor.pl/userdata/projekty-gotowe/cis101/wizualizacje/cis-101-ogrod-ii.jpg&w=660&h=400&q=90 nie polepszę już konstrukcji, takie obcięcie garażu nie wiem, czy doda lekkości i czy warto, jak sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 tyyyyyyyy mam szalony pomysł na poprowę proporcji okien. usiadź lepiej dać wszystkie okna do podłogi. będzie tak jak na w tym domu co go wkleiłaś. , czyli wyciąć pustaki które są już wymurowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.06.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Cały czas o oknach do podłogi myślę trochę węższe i trochę wyższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 o to już 2 głosy !!!!!!!! a ja sie bawię i robię wiązkę karniszy i zasłon w salonie. Straszna kichę mam !!!!!! nie wiem jak to ugryźć. karnisze muszą być, nie dam rady dać listwy pod sufitem, bo nie mam ani gipsów na ścianie ani sztukaterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 no kurde masakryczna kicha - ciasno między oknami, do tego teraz zauważyłam, ze murarz okna krzywo wymurował jakieś pomysły???? przez te okna od południa strasznie się nagrzewa, klima nie daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 tia... pomysł chyba nienowy, problem polega na tym, że na dole mam kuchnie i pod oknem zlew i takie tam - jak to rozwiązać macie pomysły ? rozkładałoby się to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Emi ja bym chyba wzmocniła klimę, a masz ją dobrze ustawioną ? sorki za głupie pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 klima z pompy ciepła jest, nic wzmocnić nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 nie masz przecież ani jednej rurki w kuchni, zlew można przesunać, a pod oknem ławeczka jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Emi ja mam 10 m2 kuchni mam już wszystko rozplanowane, dół dobra stałyby meble w oknach, ale góra jest niemożliwa do zrobienia, dziury okien są między wieńcami[ATTACH=CONFIG]320970[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]320971[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]320972[/ATTACH] Edytowane 17 Września 2017 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 dla przypomnienia kuchnia - rozkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 a jakis rzut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 a gdybym tylko nad wejściem wydłużyła otwór okienny i zapodała coś takiego czy taki rodzaj rzygownika mógłby być jednocześnie daszkiem nad wejściem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 słabo to bedzię chroniło przed deszczem ale piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 myslę o twojej kuchni - jakby zamienić miejscami wysoką zabudowę z blatem ze zlewem? ile tam jest miejsca na tej ścianie koło okna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 rzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts