kjuta 16.06.2015 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 no dobra w sumie dół można od biedy zrobić tak: zlew pójdzie między okna tak jak u Ciebie kuchenka, tylko że blatu nie dam w inne miejsce i będzie w oknach widoczny natomiast jak widzicie rozwiązanie góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 coś mi się pieprznęło wybaczcie, ale od środka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2015 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Widziałam projekty doklejonych jak u Wony a z dachem jak na głównej bryle budynku. Widać, da się Ogladam sobie lampy w necie i znalazłam cos co by świetnie pasowało A i juz jakis ząb czasu mają wiec wygladałoby bardziej naturalnie. http://img36.staticclassifieds.com/images_tablicapl/89985335_1_644x461_sprzedamdwie-lampy-kinkiety-zewnetrzne-uzywane-nysa.jpg no popatrz, takie ładne lampy mi tu sprowadzasz, a ja ślepa nie dostrzegam takich cudeniek ciekawe czy jakiś złomiarz je wystawił .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.06.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Kjuta, widziałam parę kuchni ze zlewem w blacie w świetle okna do samej podłogi. Bardzo było piękne. Postaram się odszukać. Blaty były grubsze, żeby schować zlewy, a odpływy widoczne i bardzo eleganckie Emi, a może karnisz na maxa pod sufit i dwa kolory tkaniny jako zasłony – dwuwarstwowo. Jedna może zasłaniać także przestrzenie między okienne. Druga trochę bardziej do ozdoby. Można by w ten sposób ukryć różnice w szerokościach między oknami, a jednocześnie nie byłoby ciężko. Edytowane 16 Czerwca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) chyba ten salon bedę męczyć do konca lata. Mam tam też na drugiej ścianie pojedyncze okno. zasłony na kilku poziomach chyba odpadają, bo nie kupię potrójnego karnisza i nie wiem czy to nie za nowocześnie będzie. a może zlew ceramiczny? nie trzeba go maskować i ładnie wygląda sam w sobie. ? górnych okien nie można do dołu pociągnąć? one są miedzy słupami takimi lanymi? można ich nie ruszać, cały efekt dadzą okna na parterze. Edytowane 16 Czerwca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 A Ja myślałam, że masz mnie dosyc i dlatego nie odpowiedziałas na znalezisko Powiem ci, że nawet jakbym stawiała nowy dom to starałabym się dobrać leciwe elementy, żeby go nieco postarzyc i nadac mu autentyczności Tym bardziej taki jak Twój...klasyczny i stylowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.06.2015 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Spać przez CIebie nie moge. Musiałam sie zwlec z łożka, zeby napisać co wymysliłam Myśle nad tą kuchnią ale od poczatku - okna trzeba zwęzić do 150 cm - puszczone do podłogi bedą mieć super proporcje - 230 cm wysokości chyba nie? mogą być z konstrukcyjnymi lufcikami, bedą tej samej szerokości co te okna górne???? chyba tak. czyli super. jedne będą przedłużeniem drugich. będą korespondować ze sobą, i nikt nie zauważy, że te górne są mniejsze ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Koło spiżarki wejdą 2 słupki z piekarnikami. a przy oknie będzie mógł stać malusieńki stoliczek śniadaniowy - przyda sie do krojenia sałatki, czy lukrowania pierników przez dzieciaki. ....................................................................... tam gdzie wysoka zabudowa zostawić po bokach cargo i lodówkę a po środku dać ciąg szafek ze zlewem. Możesz tam dać wiszące witrynki - przydadzą sie przy zlewie do odstawienia umytych naczyń. osobiscie nie rozumiem idei zlewu przy oknie. Nikt w xxi wieku nie stoi godzinami i nie szoruje garów. w strefie mycia spędza sie 4 minuty dziennie - zapakowanie - rozpakowanie zmywarki. jeśli możesz wyślij mi dokładne wymiary kuchni - te z załącznika są słabej jakości. zrobię ci wizkę. chociażby w planerze ikea, czy sweet home ale oczami wyobraźni widzę ze będzie fajnie - i elewacja wiele zyska, będzie idealna. i kuchnia też fajnie wyjdzie z zabudową kredensową - stylową, a nie nowoczesną. hmmm to chyba wszystko. co miałam do napisania, lece do łożka Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Przeczytałam Kjuta i Ty mówisz, że mój prosty, skromny domeczek jest kosmiczny??? Jestem pod wielkim wrażeniem Twojego klasyka, sprecyzowanych planów i sukcesywnej ich realizacji. Dopisuję do ulubionych i będę tu zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 17.06.2015 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) drogie Panie i Panowie głosowanie proszę: 1. [ATTACH=CONFIG]321037[/ATTACH] 2. [ATTACH=CONFIG]321038[/ATTACH] 3. [ATTACH=CONFIG]321039[/ATTACH] 4. [ATTACH=CONFIG]321040[/ATTACH] okna na dole albo do podłogi albo rozmieniam na dwa pojedyncze w dwóch opcjach trochę dalej od siebie i trochę bliżej, to bliżej może na mojej misternej pracy wyglądać jak jedno podwójne okno, wiec nie dajcie się nabrać jakieś komentarze ? Edytowane 17 Września 2017 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 17.06.2015 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Pussia witaj no nie użyłam słowa kosmiczny względem Twojego domu.... chyba zaraz podmienię 1 i 2 aby była spójność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 no nie użyłam słowa kosmiczny względem Twojego domu.... chyba Jak go zwał tak zwał, w każdym razie po lekturze Twojego dziennika, zbieram jeszcze szczękę z podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.06.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 No to u mnie ranking wygląda tak: 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.06.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 ja tak samo1 - mega2 - też fajnie - rozumiem słupek miedzy oknami wymurowany z cegły czerwonej? (tudzież innego materiału) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 U mnie 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 17.06.2015 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) no dobra uzupełnienie 5 to pewnie 2 [ATTACH=CONFIG]321042[/ATTACH] 6 to pewnie 1 [ATTACH=CONFIG]321043[/ATTACH] 7 mój faworyt, nic nie trzeba za specjalnie zmieniać i nadal mogę mieć wydumany daszek! [ATTACH=CONFIG]321044[/ATTACH] Edytowane 17 Września 2017 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 1 ! jest zajefajnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 jestem za 1 i 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 17.06.2015 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) i po lekkim modyfikacjach8 a było 7 [ATTACH=CONFIG]321045[/ATTACH] Edytowane 17 Września 2017 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 17.06.2015 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 no proszę.... nikt na mojego faworyta nie głosuję 1 zrobi mi pierdolnik z widoczną szafka i blatem kuchennym, nie wiem, czy tak chcę - widziałam zdjęcie u kogoś na forum takiej kuchni i do tej pory nie wiem, czy to mi się podoba czy też nie, a nadając bryle stary klimat nie wiem, czy nie będzie mnie w dupę ... tfu tzn. w oko kłuć jeszcze jedno, robić po środku na górze okno tarasowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 17.06.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 osobiscie nie rozumiem idei zlewu przy oknie. Nikt w xxi wieku nie stoi godzinami i nie szoruje garów. w strefie mycia spędza sie 4 minuty dziennie - zapakowanie - rozpakowanie zmywarki. A ja znam ludzi których mycie naczyń odstresowuje, mają chwilę na myślenie i oni lubią okna bo mogą podziwiać przy okazji widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts