kjuta 10.07.2015 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 hej żyję i ponoć jeszcze trochę pociągnę dzięki za pamięć i troskę Iscra w maraźmie budowlanym nadal trwam, pestko czy Ty znajdziesz dla mnie czas ? powinnam okna zamówić, jakakolwiek podpowiedź mile widziana idę czytać co u Was buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 10.07.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 No! bo już się martwiłam co to tak długo Cię nie ma Trzymam kciuki za dobre decyzje i za wyjście z marazmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 10.07.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 A dach się kładzie? Ciekawa jestem strasznie efektu. Okna dumasz nad kształtem wielkością czy dylemat zredukował się do kolorów lub materiału z czego mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszgazda 10.07.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 .. Miałam rynny no name plastikowe i szybko zaczęły pękać na narożnikach. Teraz dekarze zaproponowali mi stalowe Galeco. Pojechaliśmy zobaczyć u dystrybutora i zdecydowaliśmy, że będą Galeco, ale plastikowe. Też mają regulowane narożniki i łuki, a cena o 1/3 niższa. ... "...zamienił stryjek siekierkę na kijek" - lepiej posłuchac dekarzy i nie wracać do plastikowych rynien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.07.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 my mamy rynny galeco metalowe - miały najładniejszy miedziany kolor wśród rynien i cena też nas na zabiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.07.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Kjutka, dobrze że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.07.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Zdecydowałabym sie na metalowe, gdyby były miedziane, a na takie mnie nie stać. Będą też galeco, ale PVC. Mam trochę pieniędzy, ale też problemów do rozwiązania – wyremontowania i dokończenia – bardzo dużo. Kjuta, postaram się skończyć jutro. Sama mam masę roboty domowo ogrodniczej, a nie znoszę wizualizować pomysłów kawałkami. Zaczęłam i odłożyłam, ale może to lepiej, bo sporo przemyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 14.07.2015 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 heloł znowu mnie pochłonęło życie: praca, sezon urlopowy, wakacje mówią same za siebie będę z doskoku wpadać, zwłaszcza, że trochę problemów za mną łazi i czeka na moje zmiłowanie i ogarnięcie się czasowe. Dach się robi, powoli, ale do przodu, jak będzie czym, to się pochwalę jak zawsze Pesteczko i jak Ci idzie ? buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 14.07.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 To czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Octans 14.07.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Inspiracje kominkowo - salonowe super. Czekam również na zdjęcia dachu:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.07.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Dołączam się do czekających na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 16.07.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 heloł znowu mnie pochłonęło życie: praca, sezon urlopowy, wakacje mówią same za siebie będę z doskoku wpadać, zwłaszcza, że trochę problemów za mną łazi i czeka na moje zmiłowanie i ogarnięcie się czasowe. Bywa Dobrze wiem jak to jest, kiedy jest na głowie tyle, że aż za dużo. Jak już się ogarniesz ze wszystkim to wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.07.2015 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) dobra Pani witaj ogarnę się pewnie dopiero po moim urlopie zakończenie dachu w połowie sierpnia dopiero będzie, bo nasze urlopy robią dłuższą przerwę, na razie powolutku ale do przodu, ze szwajcarską precyzją teraz tak naprawdę powinnam zająć się oknami i ich zamówieniem, ale nie mam koncepcji, paciorki mi napisała, że mają okna chyba 4 czy 5 rok i jest wszystko ok z Wiktorczykiem, jeśli zdecydowałabym się na nie, dochodzi kwestia koloru, czy dać czarne (nie dostałam ostatecznej odpowiedzi, czy zrobią czarne) czy jednak w kolorze naturalnego drewna - jeszcze pytanie jakiego czy też trzasnąć plastiki beż żadnych zdobień, ale też i zmartwień o konserwację w standardowym kolorze antracytowym czyli, nic nowego, jesli chodzi o okna, ale fajnie by było gdyby już w czasie przerwy mojej urlopowej już się gdzieś robiły buziaki! Edytowane 16 Lipca 2015 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stajger 30.07.2015 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Haloo, Ja brzoza, ja brzoza, kjuta jak mnie słyszycie? Urlop mija przyjemnie? Przynajmniej mam taką nadzieję. Jak temat okien? Ruszył się, czy leży jak pijany borsuk z Rewala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 30.07.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Borusk nie żyje, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stajger 01.08.2015 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 No niestety. No to miejmy nadzieje że temat jest bardziej żywotny od Wandy z jajami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 02.08.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Też się ostatnio zastanawiałam co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.08.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Puk puk Widze ze cisza urlopowa...wiec dolaczam do grona osob czekajacych na wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.08.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Kjutka ty w turne po Europie zes walnęła czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 11.08.2015 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 haj )))))) tęskniłyście ? jestem i chyba już zostanę choć pracowo muszę teraz się ogarnąć pourlopowo Mari widziałam Twoje pomidory wielkie! w temacie budowy nic się nie zmieniło, na razie mam etap przed położeniem dachówki, pewnie w przyszłym tygodniu coś się ruszy, jak znajdę czas w tym tygodniu, to podskoczę i zrobię zdjęcia Pestko nadal czekam nadal nic nie wiem w temacie okien, na urlopie nad morzem znalazłam na żywo kilka drewnianych okien ze zdobieniami podobnymi do Wiktorczyka, ale były to okna witrynowe sklepowe i niektóre lokale były opuszczone i długo stały / stoją puste i wygląd brudnych zaniedbanych i uszkodzonych zdobień na drewnie szczerze mówiąc mnie zniechęca. Nie wiem jak długo stały puste, dodatkowo to sklep, gdzie duzo osób się przewija, kładzie na parapecie okna, dotyka, podpiera rowery itd, ale sam fakt, że widziałam je w stanie pouszkadzanym zmienia mi koncepcję i chyba jednak pójdę w okna bez zdobień dodatkowo w malinowe i takie same drzwi zainspirowało mnie to zestawienie ogladane na żywo zestawienie tu średnio widać, ale są to okna drewniane o pięknym intensywnym malinowym kolorze, do czarnej dachówki powinno być ok, jak sądzicie ? i znalazłam przez przypadek zadaszenie, którego prosta forma zachwyca mnie http://cdn7.muratordom.smcloud.net/t/photos/t/f0/ed/2f/f0ed2fd56acf2f1c_1062970.jpg co tam u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts