immoral 11.08.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 wow, malinowa stolarka zewnętrzna szaleństwo, ale czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.08.2015 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witaj Kjuta, mam nadzieje, ze dobrze wypoczelas Ja myslalam, ze sprawa okien juz zalatwiona, a tu prosze, propozycja z malinowym kolorem... Dobrze, ze decyzja nalezy do Ciebie Na urlopie mylam swoje antracyty... przyznam sie, ze nadal je lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 11.08.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Jeeeej, żyjesz! Malinowa stolarka, czarny dach... To elewacja biała lub coś z odcieni szarości? Może się udać Z takim zadaszeniem tym bardziej Tak mnie teraz zastanowiło... Myślałaś nad przeszkleniem w tym zadaszeniu? Przezroczyste, mleczne czy z jakimś wzorem? Przezroczyste to bym odradzała, chyba, że chcesz ciągle je pucować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.08.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Malyna powiadasz....hmmmmm No pojechałas dość odwaznie a jak to sie będzie miało do dośc klasycznej bryły domu ? Masz jakies inspira ? A tak w ogóle to fajnie, ze juz jesteś. Kochanych mord nigdy za wiele PS. Wyobraź sobie, ze sporzadziłam dzis z dziecmi mała inwentaryzacje pomidorów i mamy ich az 207!!! sztuk na raptem 15 krzaczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 11.08.2015 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 207!? szaleństwo pomidorowe tu taka urocza fotka, choć stylem trochę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.08.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 [ 207!!! sztuk na raptem 15 krzaczkach 207!? szaleństwo pomidorowe Najcudowniejsze warzywo świata Kocham lato za pomidory i za zapach liści pomidorów Kjuta jak tam urlop?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 11.08.2015 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) urlop minął dołożyłam 570 km do PMK, trochę odpoczęłam, trochę poczytałam, odespałam ) w niedzielę wróciłam, teraz nadrabiam zaległości i pracowe i domowe i za niedługo zacznę budowalne Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stajger 11.08.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Według mnie, okna tylko grafit lub czarny. Ewentualnie BARDZO ciemna brudna zieleń. Ten różowy to da mniej więcej taki efekt... na reportaż Springera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniKasia 11.08.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Hej kjuta, ja myślałam, że tu już foty z realizacji dachu i zdobnych okien a tu się cała koncepcja zmienia. Z ta maliną to odważna decyzja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.08.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 No jak w morde strzelił 207 i nie chce wyjśc inaczej. Ogóry rodza jak głupie. Wieczorkiem podlewam i gadam do nich, ze takie malusie, zgrabniusie a rano piekne i wyrosniete. Syn z koszykiem mnie budzi i pyta: Mamo, idziemy na zbiory ??? Zwlekam się, kawa w dłoń, papieros i rwiemy. Póżniej liczenie, szukanie najsmieszniejszego i plany co z nim zrobimy. Polecam wszystkim, nawet tym którzy maja ogródek w wersji mikro. Tu u rodziców całej działki jest raptem 430 metrów. Stoi wielka chałupa, basen w ziemi, cóś jak chata grillowa, wielki skalniak i mimo braku miejsca i tych wszystkich 7 cudów architektury posadziłam i pomidory i ogórki i buraczki, koperek, troche ziółek i ...rosna skubańce na potegę Najfajniesze jest to, ze cała moja stuknieta rodzina, smiała się i nie wierzyła ze cos z tego wyjdzie bo pomidory powstały z nasion, które wydłubałam w zeszłym roku ze smacznego pomidora. Potem suszyłam, zebrałam w torebeczke, zamroziłam i wczesna wiosna wysiałam. Wzeszły wszystkie 44 sadzonki. Ogórki tez wyhodowane od niasonka i jakoś chetnie wszyscy teraz jedzą Jestem ostatnia osobą, która by narzucała tak powazne wybory jak kolor okien, ale zastanów się dobrze. Na zdjęciu, kolor trochę podciąga pod cegłę a u ciebie ma byc biała elewacja wiec kontrast będzie chyba zbyt duzy. A może jak tak lubisz kolory i chcesz troche poszalec to nie malina ale coś o kilka tonów ciemniejsze ale też w tej gamie, hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 14.08.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Ciesze się że żyjesz bo zaczęłam się martwić - u mnie dom już stoi a u ciebie cisza. Ja się nie wypowiadam bo ja lubie kolory i to intensywne więc moją odpowiedź chyba można się domyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 14.08.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 A jaka brama garażowa do tych malinowych okien? Nie mogę doczekać się zdjęć z dachu kiedy godzina 0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.08.2015 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 do malinowych chyba szara, ciemnoszara by pasowała, ale chyba pozostaje mi pomalowanie pastelami kilka różnych wariantów, będą trochę lepiej wyglądać niż to co malowałam w paincie, bo nie mam pomysłu jak sobie uzgodnić kolorystykę, czekam tylko aż upały zelżą bo moje serce mi fiksuje, na razie chodzę do pracy, a po pracy leżę pokotem i nie mam ani chęci, ani tym bardziej siły Mari przepraszam, zapomniałam byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.08.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Na razie nie potrafię nic na ten kolor malinowy powiedzieć. może być fajnie, gorzej jak wyjdzie z tego eksuzywny burdel brama nadal jasnoszara, nie zależnie jaki kolor okien. tzn o jeden ton ciemniejsza od elewacji. nie ma co tą kolubrynę eksonować. niech udaje, ze jej nie ma. przychodze tylko powiedzieć ze metalowe krzesła tarasowe znowu są w promocji po 40 zeta i stoliczek kawowy tez przeceniony. Wczoraj byłam w Ikea w Jankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.08.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Kjutka, ja tez umierająca ale u mnie ciśnienie wali. Boje się wysiłkowac bo co ruch to boje się ze zawał mam. A ja tak czekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.08.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Emilka, byłaś w Jankach i nie wpadłaś do mnie ????????? To niewybaczalne !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 19.08.2015 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 znalazłam namiary na daszek, oto jedno z dzieł tego pana http://www.mb-nylec.com/public/pic/2/aecc7d01a7886586a3382dd07b9b85f8.jpeg http://www.mb-nylec.com/public/pic/2/c805993858b1300d76206dfcc5054d61.jpeg chyba się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.08.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Fajne Ten pierwszy, wyglada jak czepiec Droga imprezka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.08.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 pierwszy ładniejszy chyba. Facet ma potencjał, zrobi pewnie każdy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 22.08.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Eh, piękne. Sama teraz szukam czapeczki na moje piękne drzwi ale o czymś takim nawet nie marzę bo pewnie cena kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts