Emila3000 03.09.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 nie wiem czy te okno ciągnąć w dół, robi się ciasno w okolicach daszku. moze zostawic jak jest i przy każdym oknie na piętrze dać mikro biarierkę. za cieżko się robi w centrum domu. zieleninka uratuje każdy domek, to najlepsza biżuteria dla domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.09.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 A Ja bym nie likwidowała tylko tę reprezentacyjna część, ten pas elewacji pomiedzy ozdobnikami (boniami ?) dała w innym kolorze.ciasno to tylko na obrazku bo Kjuta wkleiła barierkę z czyms w tle i nie ma prześwitu.W realu, przez azurowa barierke, widac będzie okno a wieczorem dodatkowo, podswietli ja światło pokoju.Jak dla mnie ok.Wyższe okna wydłużą budynek i daszek będzie bardziej pasował.Barierek w oknach bym nie dawała, bo wtedy dopiero będzie ciasno.Według mnie za duzo tych kutych elementów i zdobień.To nie kamienica tylko dom.Inna wysokość, proporcje, odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.09.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Przez przypadkiem ( jak mawia mój syn) znalazłam takie coś... Moze ten Pan, zrobiłby daszek taniej, inaczej, ciekawiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.09.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 jesuuu jakie piękne schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 03.09.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 te okna muszą być czarne lub ciemne - nieważne z czego - elewacja z brązowymi wygląda źle, a jak marimag wkleiła z czarnymi to od razu ulga dla oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 racja schody sa piekne Kjuta, nie bedzie za ciemno z ciemnymi oknami i ciemnym dachem elewacje w jasnym odcieniu dobierzesz i bedzie cudownie My na okna czekalismy 3 dni. na google znalazlam jeszcze takie domki http://i30.tinypic.com/1zzs0if.jpg http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/14811468.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 03.09.2015 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 DorkaS jeśli znalazłaś wycenę Wiktorczyka, możesz mi napisać, jaka była dokładna różnica cenowa między Igiesem a Wiktorczykiem ? Co prawda ja nie Dorka, ale mam bardziej aktualne dane, bo z wiosny tego roku, czyli z przed paru miesięcy. Ceny porównywalne, bardzo nieznacznie mniejsza wycena wyszła w Igies. U mnie w grę wchodziły tylko trzy firmy Lizurej, Wiktorczyk z Czarnkowa i Igies. Nie wiem też o czym pisała Dorka o zamknięciu linii produkcyjnej u Igies, przynajmniej na wiosnę robili sami okna, nie wiem jak dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 03.09.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Przez przypadkiem ( jak mawia mój syn) znalazłam takie coś... Moze ten Pan, zrobiłby daszek taniej, inaczej, ciekawiej... Omg jakie boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.09.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 (edytowane) DorkaS jeśli znalazłaś wycenę Wiktorczyka, możesz mi napisać, jaka była dokładna różnica cenowa między Igiesem a Wiktorczykiem ? 28% krzyczał więcej Wiktorczyk. W tym jednak znacznie więcej życzyli sobie za mój boski niebieski kolorek, więc jeśli odrzucić kwestię dwukolorowości to wychodzi 22%. Jeszcze jedna ważna rzecz. Kwestia pośrednika, inny, u którego miałam wycenę okien Sokółki, uparł się że może mi również Igiesa dać, ale dawał na nich również wyższą cenę, niż to co miałam, bo jak twierdził, są lepsi w montażu. Edytowane 3 Września 2015 przez dorkaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.09.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Co prawda ja nie Dorka, ale mam bardziej aktualne dane, bo z wiosny tego roku, czyli z przed paru miesięcy. Ceny porównywalne, bardzo nieznacznie mniejsza wycena wyszła w Igies. U mnie w grę wchodziły tylko trzy firmy Lizurej, Wiktorczyk z Czarnkowa i Igies. Nie wiem też o czym pisała Dorka o zamknięciu linii produkcyjnej u Igies, przynajmniej na wiosnę robili sami okna, nie wiem jak dziś. Chyba sama do nich zadzwonię raz jeszcze, bo mi nie daje ta linia produkcyjna spokoju. Teraźniejszy mój kontakt z nimi to końcówka sierpnia. Jeśli spóźniłam się z naprawą moich okien o te kilka miesięcy, to będę mocno na siebie samą zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.09.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 u pośrednika zawsze drozej - marża, plus podatki. Najlepiej do fabryki jechać i zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 03.09.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Teraźniejszy mój kontakt z nimi to końcówka sierpnia. To tylko mnie pociesza, że mimo niższej ceny ich nie wybrałam. Niestety na wiosnę nie zrobili najlepszego wrażenia na mnie, jakoś im bardzo nie zależało. No to może splajtowali z takim podejściem do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 To tylko mnie pociesza, że mimo niższej ceny ich nie wybrałam. Niestety na wiosnę nie zrobili najlepszego wrażenia na mnie, jakoś im bardzo nie zależało. No to może splajtowali z takim podejściem do klienta. Albo wiedzieli, ze plajtuja i takie podejscie sobie obrali do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 04.09.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=329272&d=1441138000 Zdjęcie ze strony http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=329272&d=1441138000 Zobacz jak proste okna wygląda z fikuśnymi boniami....złote szprosy:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.09.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 jakby te okna były drewniane i miały szprosy prawdziwe a nie te wieśniackie złote to wyglądałyby o niebo lepiej. Zresztą wystarczy obejrzeć stare kamienice - tam nie ma ozdobnych okien, a jest masa sztukaterii i wszystko wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 jakby te okna były drewniane i miały szprosy prawdziwe a nie te wieśniackie złote to wyglądałyby o niebo lepiej. Zresztą wystarczy obejrzeć stare kamienice - tam nie ma ozdobnych okien, a jest masa sztukaterii i wszystko wygląda super. zgadzam sie! te szprosy sa okropne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.09.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 zrobiłam na szybko wizkę, jakby to okno wyglądało, jakby było drewniane, a nie koszmarnie tandetne w stylu nowobogackim , chociaż te szprosy mogłyby być jeszcze szersze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 o niebo lepiej zdolna bestia z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.09.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 A może właścicielom się podoba i dobrze z tym się czują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 pewnie tak...aleeee moge wyrazic swoje zdanie prawda? po co mam oszukiwac ze mi sie podoba, skoro tak nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts