Emila3000 05.09.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 białe okna odpadają, bo Iwonka na śląsku mieszka, wiec sama rozumiesz a jakie to wymiary okien masz? szmaragdowe drzwi najładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.09.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Pestko, mozesz machnąc jeszcze z czarnymi oknami i drzwiami ?Wrzuc też (jesli mozesz) opcję z duzym i małym oknem nad daszkiem ale zawsze z balustradką ? Jaki kolor drzwi jest na zdjeciu numer 3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 One są w kolorze elewacji, malowane. Nie robiłam wizualek dokładnie. Chodziło mi o efekt ogólny całej bryły, kolor elewacji, zastosowanie elementów, zminimalizowanie ilości boni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Na trzecim jest grafit vel antracyt. Coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Pestko, mozesz machnąc jeszcze z czarnymi oknami i drzwiami ? Wrzuc też (jesli mozesz) opcję z duzym i małym oknem nad daszkiem ale zawsze z balustradką ? Z czarnymi okey, ale o co chodzi z oknami??? Z dużym już jest, to chyba tylko z małym dołożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.09.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 teraz jest opcja czarnych okien, wczesniej drewnianie były rozważane małe okno - czyli zwykle nie tarasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.09.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Kjuta rozważa wsadzenie duzego tarasowego nad daszkiem i z tego co zrozumiałam to ona ma tam zaprojektowane małe tzn. normalne. A ! I jeszcze jedno.Czy zechciałabys w nieskończonej swej dobroci, pokazać, jak będa wygladały okna na górze z pozioma kreska a'la lufcik a na dole juz bez tej kreski ?Kolor walimy czarny po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.09.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 O tym mówie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Na pierwszej wizualce ramy okien są w kolorze elewacji. Nie wiem czy o to chodziło z tym małym oknem, ale wygląda fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) Uważam że: czarne okna wyglądają okropnie, ponuro – Rodzina Adamsów jeśli małe okno nad wejściem, to bez balustradki. Nakładałam wszystko na wizual, który Kjuta umieściła na początku wątku. Jakieś różnice wielkości są, bo nie mierzyłam, ale chodzi przecież o ogólny wygląd. Mari, o to Ci chodziło? Edytowane 5 Września 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.09.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 czarne o niebo lepiej wygladają. Pestko a jakie wymiary mają te okna, takie jak w projekcie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.09.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 oj to drewno to taką sraczkę dałaś. daj dębowe/kasztnowe/orzechowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Emi na takim maleńkim gówienku, każde wychodzi słabo, a im ciemniejsze tym gorzej z ustawianiem koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.09.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 czarne o niebo lepiej wygladają. tak, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Moim zdaniem tylko czarne okna ale KUŹWA !!! pomyliłam pietra prosząc Cie Pestko o zrobienie jednych prostych a drugich z lufcikiem.Mozesz dac odwrotnie czyli na dole lufciki a na górze tylko proste.Nie wiem jak wam, ale kompletnie nie leżą mi tu szprosy.Dałabym zwykłe proste na górze a na dole ten molestowany przeze mnie lufcik.Co do wielkosci okien to nad daszkiem tylko balkonowe okno no i z barierka w łuk czyli bez balkonu z podłogą.Daszek tez zrobiłabym w łuk o identycznym kacie jak balustradka. Takie odbicie lustrzane ale byc moze mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.09.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Wieczorem, Mari. Teraz siedzę w ogrodzie po kokardę urobiona. Lufciki zmienię, ale moim zdaniem to nie ten styl elewacji, nie ta epoka. To już widać. Balustradki i daszek wstawiłam jakie były pod ręką. Musicie, kochane, mi wybaczyć i ruszyć wyobraźnią, bo niestety mam za dużo roboty, żeby szperać w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 06.09.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Elewacja jest klasyczna, dużo się na niej dzieje - podziały, bonie, tympanon itd. Oby nie przefajnować Kiedyś takie domy miały ceglastą dachówkę i wtedy drewniane okna, to szło w rytmie - naturalne materiały. Tutaj ten dach mówi, że dom jest współczesny. Osobiście bym tam chyba jednak wstawiła białe okna - jest tak świeżo , a w następnej kolejności szare. Wtedy można zaszaleć z drzwiami. I oczywiście bez drzwi nad drzwiami, małe okno wygląda lżej. Tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 No ale ja chce własnie uwspółczesnić dajac tylko coś co lekko nawiązuje do bryły kojarzacej sie jednak ze starociem.Szporsy to jak dla mnie za duzo dobrego. A co Ty tam w tym ogródku robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Enedue, Ty moja ziomalka jesteś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.09.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Enedue, mamy to samo zdanie o domku. Dlatego wywaliłam bonie na narożnikach. Mój faworyt to okna w kolorze elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts