dorkaS 09.09.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 A na jakim etapie negocjacyjnym byliście? Chcieliście tylko wycenę czy był ciąg dalszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 09.09.2015 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 tylko wycena i do tej pory zero rozmów o współpracy targi budowlane w Gliwicach w ten weekend na Kaszubskiej będą, chyba podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 09.09.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 tylko wycena i do tej pory zero rozmów o współpracy targi budowlane w Gliwicach w ten weekend na Kaszubskiej będą, chyba podjadę W zeszłym roku były dwie duże firmy z drewnianymi oknami i mieli też drzwi,jedna wg mnie miała fajne okna, ale to ocena laika z Gliwic właśnie jak dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.09.2015 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 jestem emocjonalnie wypluta sajgonem w pracy, do Gliwic podjadę sobie w sobotę, czuję się zawieszona w próżni, ale to głównie stresy i natłok dyskusji i wyjaśnień pracowych, z chłopem zero porozumienia, chyba sama podejmę decyzję, bo w końcu dupę musimy ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.09.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 jestem emocjonalnie wypluta sajgonem w pracy, No to nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 10.09.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 No to nie jesteś sama Ja z kolei chętnie zamienię sajgon budowlany na ten w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.09.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Ja z kolei chętnie zamienię sajgon budowlany na ten w pracy. A nie, to nie ma tak dobrze. W pracy jest jeden w domu jest drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 11.09.2015 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 U mnie też sajgon w pracy, na budowie tylko szum traw Gebauer nie mógł przekazać Twoich danych osobowych bez Twojej wyraźniej zgody i to na piśmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 12.09.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 mother_nature - to u mnie podobnie tylko że ja z tych co "siedzą" w domu (od tego siedzenia nogi mi zaraz odpadną a głową zrobię dziurę w ścianie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2015 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Czy kierowniczka, podjęła jakąs decyzję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.09.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Taaa u mnie na budowie też kiedyś szum trawy tylko był.... kiedy tynkarze obryzgali ściany tynkiem i pojechali w pizdu na 2 miesiące. niezwykle relaksujący był ten szum traw Byłaś na targach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 12.09.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Jakie targi? Oczywiście ja nie wiem nic o żadnych targach :] jest tam coś o wykańczaniu? I czy jutro też będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.09.2015 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 hej, byłam w sobotę na targach, nic dla tych, co już się wykańczają, ale ta informacja już nieprzydatna ja na chwilkę mam córkę w szpitalu i teraz to zupełnie nie mam głowy do budowlanych tematów, temat okien nadal nie ogarniety, zresztą jakie okna ? buziaki! napiszę jak będę na dłużej w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniKasia 15.09.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Kjuta, mam nadzieję że to nic poważnego. Zdrówka dla córci, trzymaj się kobito:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Kjuta, trzymaj się. Zdrowia zyczę i trzymam kciuki. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.09.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Iwonko :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 15.09.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Życzymy córci zdrowia! A ja będąc na spacerze zobaczyłam przecudnej urody drzwi wejściowe. W życiu bym nie pomyślała, że zwykła, gierkowska kostka może aż tyle zyskać dzięki drzwiom Jak mąż mi zdjęcie w końcu prześle to Wam pokażę (bo robił swoim telefonem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 15.09.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Szybkiego powrotu do zdrowia dla córci trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 15.09.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Oj. Mam nadzieję że to nic takiego. Szybkiego powrotu do zdrowia. Ja niedaleko mam kamienice z pięknymi, drewnianymi, zielonymi, zdobionymi oknami. Ale ktoś non stop przez nie wygląda to zdjęcia nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.09.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 oj tam szybko telefonem nikt nie zauważy. a może jest na guuglach maps? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts