kjuta 17.09.2015 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 (edytowane) heloł marysin dwór ma okna w moim formacie, skupiłam się na oknach, drzwiach wejściowych a nawet bramie, co proponujecie na drzwi do pomieszczenia gospodarczego ? Emi dzisiaj zrobię ponowne zdjęcia, bo już są gąsiory! ułożenie mojego dachu to meisterstuck i wymaga odpowiedniego ceremoniału i czasu Edytowane 17 Września 2015 przez kjuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.09.2015 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 o w morde jaki paskudny hotel okna ma faktycznie w "twoim" formacie drzwi gospodarcze gdzieś z boku będą? na razie nie mam na nie pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 17.09.2015 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 drzwi gospodarcze z tyłu więc w ogóle nie na widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.09.2015 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 wiec zwykle stalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.09.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 U mnie dach się rozbiera i zbiera Nie cały, ale sporo. I rynny domek dostaje nowe. Drzwi gospodarcze mam stalowe choć z ociepleniem. Jak dojdziemy z remontem do tego miejsca, to je po prostu okleję z zewnątrz listwami drewnianymi. U mojej sąsiadki tak zrobione i jest bardzo okey, choć to tanie i skromne rozwiązanie. Hotel paskudny naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.09.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 u mnie drzwi oklejone sklejką, tak samo jak jak bramy garażowe. 2 bramy + drzwi kosztowały mniej niż jedna brama od Wieśniackiego Może nie wyglądają przecudnie, ale nie jest to plastik, kosztujący tyle jakby był ze złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.09.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Pestka nie zdejmujesz całego pokrycia dachu? bedziesz malować go na normalny kolor, czy pogodziłaś sie z kolorem ktory jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.09.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Cena mnie pogodziła i informacja, że mam blachę od ThyssenKrupp Postanowiłam, i J się na to zgodził, że dopasujemy kolor kominów do elewacji. Paza tym zakładają nam takie ładne rynny, że już mi kolor dachu nie przeszkadza. Jest zresztą dość tradycyjny, bo kiedyś poza słomianymi dachami, wszystkie były w ceglastościach i czerwieniach. No, jeszcze miedziane były Emi, ciekawa jestem tej sklejki na drzwiach. Pokażesz? Szczególnie te garażowe mnie frapują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.09.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 (edytowane) miedziane, mrryyyyyyyyy No i dobrze, niepotrzebny wydatek, a to moja brama brudna bo zdjecia zrobione zaraz po zamontowaniu. wybitna nie jest, ale nie jest plastikowa i ma kolor idealnie dopasowany do okien drzwi są identyczne o zgrozo nadal nie mam w nich klamki !!!!!!!! tzn jest taka stara prowizoryczna. Edytowane 17 Września 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.09.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Piękne są Świetnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Sklejka ? A kto robił te drzwi i bramę ? Pestko, wiela ci wychodzi za rynny ? Możesz sie wygadac na priv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.09.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Mam w ofercie rozpiskę wymieszaną z naprawą dachu. Mogę ci to pchnąć mailem, to sobie policzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.09.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Pestko dziękuję w imieniu bramy bramę robiła mi firma która robiła mi okna i drzwi wejściowe brama wcześniej wyglądała tak: najtańsza z casto, a drzwi tak : również najtańsze z casto brama jest lekka, spokojnie podniesie ją zwykły siłownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Jak chcesz to pchaj, ale bardzo watpie żebym sie Ja głupia w tym połapała Emilko, to teraz mnie zaintrygowałaś Jak to firma robiła na drzwiach z casto ? Opisz dokładniej cały proces bo nie słyszałam o takim myku. No i namiary na firme od okien KONIECZNIE dawaj. Domyslam się, ze drewniaki masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.09.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Pestko dziękuję w imieniu bramy bramę robiła mi firma która robiła mi okna i drzwi wejściowe brama wcześniej wyglądała tak: [ATTACH=CONFIG]330961[/ATTACH] najtańsza z casto, a drzwi tak : [ATTACH=CONFIG]330962[/ATTACH] również najtańsze z casto brama jest lekka, spokojnie podniesie ją zwykły siłownik UPS, a ja myślałam, że one segmentowe Nie masz problemów z nieszczelnością po zamknięciu? Bo nasze identyczne tylko brązowe i przeklinam je w żywy kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.09.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Jak chcesz to pchaj, ale bardzo watpie żebym sie Ja głupia w tym połapała Emilko, to teraz mnie zaintrygowałaś Jak to firma robiła na drzwiach z casto ? Opisz dokładniej cały proces bo nie słyszałam o takim myku. No i namiary na firme od okien KONIECZNIE dawaj. Domyslam się, ze drewniaki masz Zaraz wyślę. Nasza sąsiadka ma stalowe drzwi (3 sztuki do pomieszczeń gospodarczych) wyklejone listwami podbitkowymi. Jak zobaczyłam, myślałam, że całe są drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Sprytne! Czyli jak to idzie ?Kupuje markeciaki i cos na nie naklejam.Pytanie pierwsze - czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.09.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 (edytowane) Mari nie mam pojęcia jak je zrobili, jutro je zerknę chyba sklejkę przytrzymuje metalowa opaska dookoła. brama chyba działa bardzo dobrze, taką samą mieliśmy w poprzednim domu, tylko w wersji oryginalnej za to garaż był podrasowany - blaszak zwykly, a obklejony styropianem i otynkowany. Sąsiedzi nawet na nas donieśli, że to samowola bo wyglądał jak murowany. Mari okna są drewniane, robiła nam je firma z Brzezin http://dremar.pl /baaaardzo polecam. drzwi z podbitki też będą super wyglądać Edytowane 17 Września 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Ale z ciebie ściemniara budowlana A ta firma od okien to tylko w drewnie robi ? Drodzy są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.09.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Robią tylko z drewna zapłaciłam tyle co za plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts