pestka56 17.09.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Te drzwi garażowe są sztywne, więc można bezpośrednio na nie kleić deskę, płytę, czy listwy. Tylko trzeba krawędzie zabezpieczyć. U ciebie to ta listwa aluminiowa. Klei jest różnych dostatek. Wystarczy taki do użytku na zewnątrz, który spaja drewno z metalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Chyba jakies plecki niezłe musiałas u nich miec, co ? Ja za okna drewniane podziekuje, ale mam miliard pomysłów na pewne rzeczy i nie wiem jak to ugryźć Czy oni zrobia wszystko według wzoru/projektu ? Pestko, pomysł naprawde zacny. Zapisuje w pamięci i zaczynam dumac. Na poprzednim dysku, miałam zapisane boskie drzwi ale świniak (dysk) sie sfajczył i nie wiem czy mąz mi odzyska misternie zbierane inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.09.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Powinni zrobić wszystko chociaż moje są najzwyklejsze, mam skromny wiejski domek, rzeźbione by nie pasowały ceny takie mają, za bardzo utargować się nie chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.09.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Też mam proste drewniane i gdy je kupowaliśmy, to cena była ta sama co za plastiki. Niestety Natura już nie produkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Sorki Kjutka, ze tak tu sie panoszę, ale dziewczyny zamelinowały sie u ciebie i nijak pogadać. Pytanie ostatnie... czy znacie jakąs firme od okien lub producenta profili okiennych, który robi delikatne i chude profile ? Teraz reklamuje sie oknoplast ze swoim nowym dziełem. O cos takiego mi chodzi ale to jeszcze nie do końca to. Podobaja mi się grubosci profili alu w oknach fasadowych. Takie akuratne. Nie za grube i nie zacienkie jak szprosiki. Czy jest jakas firma, która jest subtelniejsza w ilosci dawanego pcv ? Bacznie sie przygladam oknom w domach i przerażaja mnie te buły Najgorzej prezentuja sie w oknach małych. Praktycznie same ramy a szyba to tylko przerwa miedzy nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.09.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 chyba nie ma szczuplejszcyh jak chcesz szczupłe małe okienka to tylko fiksy muszą być. bez buły pewnie się znajdą, bo profili jest masa, ale chudych nie za bardzo widziałaś oknoplastu na żywo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Wiesz o co mi chodzi z tymi bułami... Ramy we wszystkich oknach jakie widziałam sa według mnie za grube/szerokie/bułowate. Choruje na uluminiaki a juz totalnie ześwirowałam na punkcie żeliwnych (industrialne) ale gdzie w naszym klimacie... Pomarzyc mozna tylko Oknoplastu nie widziałam i jest to chyba ostatnia firma z która bym współpracowała. Miałam z nimi kiedys do czynienia. Było to dawno temu...bardzo dawno.. Mielismy sie budować i wymysliłam sobie...uroiłam! ze chcę czarne okna. Nikt wtedy takich nie robił i nie było na nie mody. Ktos dał mi cynk, ze mozna pogadac z oknoplastem i moze by zrobili ale to super hiper nietypowe zamówienie i pewnie drogo. Zadzwoniłam do samego krakowa i gadałam z jakąś babka. Ona nic nie wie i o co cho ? Odesłała mnie do kerownika, kerownik do innego kerownika, tamten, ze kogos tam nie ma i on nie wie. W końcu dodzwoniłam sie do kogos kto troszke wiedział. Odesłano mnie do kierownika produkcji a ten kazał mi gadac i ustalac z szefem działu technologii. Szef techno, sam nic nie moze i z prezesem trzeba by bo przeiciez specjalnie dla mnie, musieli by otworzyć linie produkcyjna. Linia to pikus. nikt nie umiał mi wycenic tych pieprzonych okien I tak po kilku godzinach spedzonych na ciagłym powtarzaniu kazdemu w jakiej ja sprawie dupe im zawracam, niczego sie nie dowiedziałam. Po roku czasu, zadzwonił do mnie jakis handlowiec z informacja, ze juz mozna zamawiac okna w kolorze antracyt. No super! Troche po niewczasie to raz a po drugie, nieco mi sie plany zmieniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.09.2015 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 my wecenialiśmy okna w oknoplaście - 2 razy drożej wyszły niż drewnianie historia niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 18.09.2015 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Emi namiary na dremar dostałam od mojego dekarza, mówi, że w Polskę robią, to może jednak dam im wycenę świetnie, to u Ciebie wygląda, czemu miałabym przepłacać piatek, piątunio! miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2015 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 piatek, piątunio! Tak, tak Ściągnięto mnie do pracy na dziś, ale to piąteczek, więc zaraz weekend Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.09.2015 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 ooo to musieli rozszerzyć działalność, bo jak ja brałam okna to tylko na region robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 18.09.2015 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Emi, może mam błędną informacje, do mnie mają 200 km, to chyba żadne szaleństwo - przynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 18.09.2015 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Damy radę kto, jak nie my ? ja zaczynam o 13 weekend, co prawda ze 4-5 h spędzę w aucie, ale potem świetne towarzystwo, swawole hulanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.09.2015 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 to skontaktuj się z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 18.09.2015 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 napisałam, za godzinę zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 kto, jak nie my ? ja zaczynam o 13 weekend, co prawda ze 4-5 h spędzę w aucie, ale potem świetne towarzystwo, swawole hulanki No to udanego i owocnego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 18.09.2015 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 nie wiem jakie owoce masz na myśli Emi w końcu co Ty masz za drewno ? dąb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 ...świetne towarzystwo, swawole hulanki nie wiem jakie owoce masz na myśli ;)/QUOTE] OWOCNE doznania - skoro mają być i hulanki i swawole - a człowiek zestresowany to i odreagować potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 18.09.2015 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 no wiesz niektórzy poprzez owoce hulanek, swawoli maja na myśli ciążę musiałam się upewnić, że nie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 musiałam się upewnić, że nie o to chodzi Ależ masz kudłate myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts