PusiaKssawery 18.09.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Czy to wystarczajace wsparcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.09.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ja myśle ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.09.2015 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 No, mnie już podobne sytuacje kontekstowe nie grożą. Przynajmniej ze strony własnej matki, ale przytulaska bym chętnie dziś dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.09.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 No, mnie już podobne sytuacje kontekstowe nie grożą. Przynajmniej ze strony własnej matki, ale przytulaska bym chętnie dziś dostała Rozumiem to. To nie tak, że moja mam jest zła, jest bardzo kochana i pomocna, ale czasem potrafi tak dowalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.09.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Moja też była matką, która poszłaby za mną w ogień, ale jak dowalała to na odlew i bolało jak licho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.09.2015 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Moja też była matką, która poszłaby za mną w ogień, ale jak dowalała to na odlew i bolało jak licho. Dokładnie o tym piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 26.09.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 a co tu tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.09.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 no właśnie. Iwonko masz wycene z dremaru??? ciekawa jestem co Ci powiedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.09.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A może z córka znowu coś nie tak ? Iwcia, daj znak zycia Emilko, czemu do mnie nie zagladasz, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.09.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Kjutka, łażąc w necie znalazłam takie cóś.Może Cię zainteresuje http://www.ruminski.com.pl/dj68.html http://www.slowinscy.pl/okna_drewniane_retro_68.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 28.09.2015 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 No, mnie już podobne sytuacje kontekstowe nie grożą. Przynajmniej ze strony własnej matki, ale przytulaska bym chętnie dziś dostała :hug: Wiem że parę dni po czasie Ale na przytulny zawsze jest pora (z wyjątkiem przechodzenia przez ulicę, wtedy trzeba maszerowac - jak to powtarza moja córa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.09.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Aniko Dzieci są słodko-mądre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 29.09.2015 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Kjuta chyba osobiście te okna rzeźbi…i dlatego Jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 29.09.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Widziałam dzisiaj że chwaliła się dachem na Bociankach 2015 a tutaj nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 29.09.2015 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 eh, co mogię ja pisać .. okna nadal leżą odwłokiem, ale koncepcję mam, oglądałam te okna wokół hotelu i wyglądają dobrze, może jeszcze w tym roku się zdecydujemy, bo teraz to wybredny jest mój pan mąż, który twierdzi, że za 5 lat wymienimy na plastiki, co mnie doprowadza do szewskiej pasji, z takim jego podejściem, ąz się boję myśleć i mówić, co mi się podoba.... choć, jak stwierdziła znajoma pakt z diabłem podpiszę, a postawię na swoim może coś w tym jest na razie załatwiam prywatnie, aby było na NFZ rezonans córki, jest światełko w tunelu nawet spore na ten tydzień oby opis był też w miarę szybko i mam nadzieję, że będzie można odetchnąć z ulgą czekam na trójnik i parę dachówek okapowych chyba już miesiąc, trójnik był reklamowany już w lipcu, bo przyszedł pęknięty, jak tylko będzie to dach będzie można uznać za zakończony i wtedy zrobię zdjęcia aparatem a nie komórką i się pochwalę ) miłego wieczoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.09.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Ja tam wcale nie uważam, że długo wybierasz okna. Długo, to my z mężem ustalamy ostateczną koncepcję arch domu Ty to pikuś przy tym jesteś. Już to widzę, jak za 5 lat okna będziecie wymieniać. W trymiga, na pewno Trzymam kciuki na rezonans. Ja u siebie odpuściłam NFZ... Strasznie jestem ciekawa tego dachu. Jak będę w okolicy kiedyś, to koniecznie zobaczę na żywo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 29.09.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 nieprecyzyjnie się wyraziłam, potrzebuję przejścia na NFZ w razie wyższej konieczności zapraszam na oglądanie dachu i kawę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 30.09.2015 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 witam w środę! słuchajcie pojawiła się u mnie opcja okien z modrzewia, jeszcze nie widziałam na żywo profilu z tego materiału, ale dość dobre ma opinie, ponoć mój mąż ubzdurał sobie merenti, ja z kolei wolałabym jednak dąb i ten modrzew to chyba miałby być kompromis, aby w końcu doszło do jakiejkolwiek umowy. Ktoś coś słyszał o modrzewiu, brał pod uwagę ? Emi co miałaś na myśli pisząc, że przy szprosach jest chłodniej ? okno nie trzyma jednej temperatury na całej powierzchni ? Iscra oby realizacja projektu była szybsza w takim razie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 30.09.2015 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 jeszcze zastanawiają mnie drzwi z pomieszczenia gospodarczego, jakie macie u siebie ? bo ja skupiam się nad wejściowymi, ale może powinnam pomyśleć jeszcze nad tymi drugimi i za jednym zamachem je zamówić a drzwi między częścią mieszkalną a garażem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.09.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Przy szprosach jest chłodniej - mieszy szybami jest to wypełnienie aluminiowe i chyba przez to zimno przechodzi. Ale nie pizga czy coś, tylko jest w tym miejscu po prostu chłodniej trochę, nie przeszkadza to w niczym. Merenti nawet nie bierz pod uwagę. To jest ogolnie taka nazwa wyrcyh, obejmuję setki gatunków drzew egzetycznych, o róźnej gęstości, niektóre są jak wata. modrzew wydaje się dobry, chociaż o nim nie słyszałam nigdy Przy ciemnych oknach nie ma znaczenia jakie drewno będzie, bo nie będzie tego widać Farby ktorymi się maluje okna są półprzezroczyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts