kjuta 05.10.2015 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Chloe ma piękne okna, natomiast myślałam nad rozsuwanymi ze szprosami, czy to w ogóle można połączyć, w sensie czy dobrze to wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 05.10.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Mi też, ale poniekąd musiałam zmienić zdanie. Co do tarasu to do klasyki i podziałów okien pasują otwierane drzwi tarasowe. Przesuwne dają więcej miejsca, ale chyba stracą na uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.10.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Na przesuwne masz chyba trochę mało miejsca, przy zwykłych drzwiach dwuskrzydłowych średnio to wyjdzie, bo otwór do wyjścia malutki. Przy otwieranych możesz 2 skrzydła otworzyć, wyniesiesz spokojnie stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.10.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 (edytowane) Przesuwne okna są świetne, ale pod warunkiem, że jest szeroko. Edytowane 5 Października 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 05.10.2015 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 macie rację, dzięki za uświadomienie mi tego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 05.10.2015 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 zamieszczam tu inspirację ogrodzenia, dla pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.10.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Jest w Warszawie w Al. Szucha budynek, koło ktorego chadzałam kilka lat co najmniej raz w tygodniu i jakoś nie zapamiętałam. Popatrz na okna od frontu, na bocznej ścianie i od tyłu. Elewacja, łączenie cegły z tynkiem jest bardzo ciekawa. Zmieniłabym tę czerwień cegły na biały, szary, a nawet grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.10.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 śliczne te inspiracje Iwonko ogrodzenie zostaw sobie na sam koniec, najpierw elewacja i może podjazd. U mnie mocno okroiłam to co na samym początku planowałam, bo było zbyt zdobne a tak w ogole???????????????? to po jakiego Ci dokłade wymiary okien????? czy o czymś nie wiemy???????????? zamawiasz okna????????? proszę mi szybko się tłumaczyć. :wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.10.2015 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 o matusiu Pestko jestem zachwycona, a ten daszek to normalnie słoneczko, rozświetla, daje energię, chce się żyć :wiggle: zaraz sobie przejrzę google maps i street view w tym rejonie, dzięki za zdjęcia Emi już mówię, był u nas pan na pomiarze otworów ( ) i zaczął zadawać pytania, myślałam że potrzebuje już do wstępnej wyceny, ale wieczorem podesłał kosztorys, na pewno będę potrzebowała tych uzgodnień przy podpisywaniu umowy, wiem, że mnie macie dosyć w sprawie okien, ale pewnie pamiętacie, że podoba mi się kolor tzn Winchester i wg moich doznań estetycznych pasuje ten kolor do czarnego dachu i jasnej elewacji, szkopuł w tym, że taki kolor wg mnie średnio pasuje do szprosów i zdobień, tzn kolor odbierze tę nutkę elegancji, czekam cały czas na zdjęcia ciemnych realizacji okien ze szprosami i zdobieniami od faceta, nie umiem się zdecydować na kolor ... czyli nic nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.10.2015 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 a facet skąd był??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.10.2015 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 stąd pokazywałam realizację i naocznie przekonywałam się do tej realizacji tańsi niż dremar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 06.10.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ej, ładnie robią! Zapiszę ich sobie i jak ich wybierzesz to będę czekać na relację ze współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.10.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Adres jest Szucha 9. To tuż przy placu Unii Lubelskiej. Ale popatrz też na inne domy - wille w ogrodach po drugiej stronie ulicy. Popatrz też na domy w alejach Ujazdowskich od pl. Na Rozdrożu do pl. Trzech Krzyży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Juz myslałam Iwonko, ze ściagne od ciebie metę od okien ale gość ma na nazwisko ŁOŚ ! ŁOŚ kuźwa ! Biorąc pod uwagę swoje ostatnie przygody, chyba nie skorzystam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.10.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 myślisz, że to ten sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 myślisz, że to ten sam? o matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 A cholera ich wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.10.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 tia... on łoś a ja klempa zastanawiam się czy nie wstawić fixow w garażu i pomieszczeniu gospodarczym, jak myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jesli będziesz miała dogodny dostep do okien (mycia) to czemu nie. Fixy sa tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.10.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 to zależy jak tam z wentylacja? w garazu chyba przez nieszczelna bramę? a w pom gosp. bedzie WM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts