Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Iron Lady z nutką klasyki w tle :))

kjuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jest w Warszawie w Al. Szucha budynek, koło ktorego chadzałam kilka lat co najmniej raz w tygodniu i jakoś nie zapamiętałam.

Popatrz na okna od frontu, na bocznej ścianie i od tyłu.

Elewacja, łączenie cegły z tynkiem jest bardzo ciekawa. Zmieniłabym tę czerwień cegły na biały, szary, a nawet grafit.

IMG_3269w.jpg IMG_3261w.jpg IMG_3265w.jpg

śliczne te inspiracje :) Iwonko ogrodzenie zostaw sobie na sam koniec, najpierw elewacja i może podjazd. U mnie mocno okroiłam to co na samym początku planowałam, bo było zbyt zdobne :rolleyes:

a tak w ogole???????????????? to po jakiego Ci dokłade wymiary okien????? czy o czymś nie wiemy???????????? zamawiasz okna?????????

proszę mi szybko się tłumaczyć.

:wtf::wtf::wtf:

o matusiu Pestko jestem zachwycona, a ten daszek to normalnie słoneczko, rozświetla, daje energię, chce się żyć :wiggle::wiggle::wiggle:

zaraz sobie przejrzę google maps i street view w tym rejonie, dzięki za zdjęcia :hug:

Emi już mówię, był u nas pan na pomiarze otworów ( :lol: ) i zaczął zadawać pytania, myślałam że potrzebuje już do wstępnej wyceny, ale wieczorem podesłał kosztorys, na pewno będę potrzebowała tych uzgodnień przy podpisywaniu umowy,

wiem, że mnie macie dosyć w sprawie okien, ale pewnie pamiętacie, że podoba mi się kolor tzn Winchester i wg moich doznań estetycznych pasuje ten kolor do czarnego dachu i jasnej elewacji, szkopuł w tym, że taki kolor wg mnie średnio pasuje do szprosów i zdobień, tzn kolor odbierze tę nutkę elegancji, czekam cały czas na zdjęcia ciemnych realizacji okien ze szprosami i zdobieniami od faceta, nie umiem się zdecydować na kolor ... czyli nic nowego ;)

Adres jest Szucha 9. To tuż przy placu Unii Lubelskiej. Ale popatrz też na inne domy - wille w ogrodach po drugiej stronie ulicy. Popatrz też na domy w alejach Ujazdowskich od pl. Na Rozdrożu do pl. Trzech Krzyży.