immoral 07.10.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Problem polega na tym, że ja nie lubię okien myć, tylko uwielbiam mieć je czyste Teraz będę miała do pucowania jeszcze kuchnię w połysku i AGD czarne szkło, to sobie poszaleję jak większość.... dlatego staram się eliminować powierzchnie do polerowania, właśnie odpadło duże lustro w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.10.2015 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 jak większość.... Immoral masz nowe zdjęcie w avatarze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 07.10.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Immoral masz nowe zdjęcie w avatarze??? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.10.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Tak Acha!!! Pacz jaka czujna jestem Wczoraj u okulisty dowiedziałam się, że jestem ślepa jak kret, okulary dopiero jutro a tu - proszę Ładne zdjęcie, sympatyczna mordeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 07.10.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Acha!!! Pacz jaka czujna jestem Wczoraj u okulisty dowiedziałam się, że jestem ślepa jak kret, okulary dopiero jutro a tu - proszę Ładne zdjęcie, sympatyczna mordeczka Dziękuję Ci bardzo (to ten chwilowy brak okularów tak Ci mąci), tamto było za poważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 07.10.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Wg mnie u Ciebie do francji elegancji willi nie pasują ani rolety ani okiennice jeden dylemat mniej. hehe, powiedz to mieszkańcom nieszczęsnego - bo zalanego obecnie - Cannes. Osobiście mieszkałam tam w cudnej kamienicy z XIX wieku z okiennicami. A rolety pasują - drewniane No ale byt, w tym przypadku klimat, kształtuje świadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Rolety mam "spasowane" z oknami i całkowicie zabudowane (nie widać skrzynek), elektryczne. Więc rozbebeszanie ich nie wchodzi w grę. Czemu nie ? Kjuta fixy otwiera to i rolety mozna rozłozyc na czynniki pierwsze. Ja bym tam sobie pomogła zmywarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Nawet sobie nie wyobrażasz jakie rzeczy myje w zmywarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 to wpadaj do mnie co jakiś czas, będziesz w okiennym raju kartofli Ci nagotuję, dam szmatę i jazda Ach ta Skierniwicka gościnność ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Nawet sobie nie wyobrażasz jakie rzeczy myje w zmywarce Dawaj! Zaskocz mnie Koty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.10.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Koty, to w pralce raczej Zmywarka bardziej narzędziowa. Sądząc po tym co u Ciebie Mari dziś we wątku się pisze, szła bym w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 07.10.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 jak większość.... dlatego staram się eliminować powierzchnie do polerowania, właśnie odpadło duże lustro w wiatrołapie mam podobnie, też lustro do ziemi przy wejściu wyleciało, byłoby non stop zaplute piesiem i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Polecam kupić myjkę do okien karchera szkoda, ze ram okiennych nie myje, nie miałabym 2 dni wyjętych z życiorysu. Wszystkie szyby i lustra w całym domu w pół dnia bez najmniejszego wysiłku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.10.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Którą masz karcherkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 07.10.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 U nas w biurze sprzątaczka też sobie bardzo chwali Karchera jak się przeprowadzę to zainwestuję. Ale np. nawet ekstra mop nie przekona mnie do miłości do mycia podłóg, więc Karcher pewnie też nie przyprawi mnie o ekstazę. Im mniej będzie nim mycia, tym nadal lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Pestko mam jakaś zwykłą myjke w zestawie była spryskiwaczka z padem do płynu. Jest też myjka z większą baterią, ale jest większy i cięższy. a jedno okno wiecej umuje na jednym ładowaniu. Muszę sobie tylko dokupić wąską zsawkę, bo ta jest za duża do witrynek kuchennych a mopa też mam fajnego - vilede z wirówką. jest rewelacyjny, bo nie trzeba wyciskać z wody. Mi zaraz kegosłop padał przy tym. a sam mop też jest fajny, puchaty taki, bardzo fajnie myje podłogi, na poł sucho. też bardzo polecam. Mam 350 metrów podłóg i do tego mega upierdliwych i zero problemu z myciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.10.2015 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Też chwalę kerchera i mopa obrotowego. Sądząc po tym co u Ciebie Mari dziś we wątku się pisze, O tak Mamy juz trunkowy watek Ani, psychiczny Reni a teraz seksualny Mari A to jaka maja oglądalność świadczy o popycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 07.10.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 http://www.e-robot.pl/hobot-168-robot-do-mycia-szyb-t1133.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 chyba kurwicy bym dostała z tym robotem myjacym moje okna ze szprosami. Co sekunde musiałabym go przekładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 07.10.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 nio, produkt zdecydowanie bezszprosowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts