Laik1 12.11.2014 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) Witam. Wlasnie jestesmy przed wyborem okien w domku jednorodzinnym. Dom zbudowany jest z bloczków z betonu drobnokomórkowego o gr.30cm Mam pytanie bo nie moge znaleźć nic e sieci czy i wogole ma sens kladzenie podkladow parapetowych pod okna na tzw cieplym murze. czy ktos moglby mi rozjasnic umysł???? Edytowane 12 Listopada 2014 przez Laik1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 12.11.2014 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) wykorzystaj wujka Google, wpisz - ciepły parapet, forummuratora, znajdzie ci wszystkie watki z ciepłym parapetem Edytowane 12 Listopada 2014 przez nikt ważny literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laik1 13.11.2014 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Wszedzie tylko same superlatywy... a ja chce znac szczera opinie fachowcow. W moim odczuciu to zbedny koszt.czy sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.11.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Nawet w tym tygodniu rozmawialismy o tym ale w tym balaganie na forum nawet mi ciezko to odnalezc. Czego oczekujesz po ciepłym parapecie? WIec powotorze co ostatnio napisalismy- dobre rozwiazanie, bo niemal uniemozliwia popelnienie bledu przy montazu parapetow, co jest gorsza konsekwencja niz brak cieplego parapetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts