Brysia8 12.10.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 U mnie dziś kończyli wiązanie zbrojenia, na jutro mamy zamówioną pompę Przy kupie szczęścia jutro będziemy mieć stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 12.10.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 (edytowane) u nas też dziś ekipa od murowania komina wymiękła jutro przyjeżdża upragniona więźba na taras, a w środę mają panowie wchodzić na dach kończyć więźbę i zacząć pokrycie dachu, prognozy niestety nie nastrajają zbyt optymistycznie widzę,że kolor vinchester nie tylko nas zachwycił, to chyba teraz najpopularniejszy kolor okien ile płacicie za elewacje za m2? styropian, siatka,klej + tynk? Edytowane 12 Października 2015 przez malydomekpodlodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 13.10.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 a u nas deszcz od wczoraj, a jutro mają tynkować elewację poza tym zimno, więc ogólnie aura nie sprzyja. Co do elewacji to ja płacę 37 zł/m2 za styropian, klej, tynk. Byłoby 35zł/m2 ale jestem dosyć daleko muszą dojeżdżać. 300m2 elewacji będą robić w 8-9 dni. Praacuje 5 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buchvi 13.10.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Ja płacę dosyć podobnie w granicach 35zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 13.10.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Witajcie czy angazując na budowe ekipe budowlana do postawienia SSO czy też stanu deweloperskiego rozważaliście zatrudnienie własnego kierownika budowy? Taka osoba w sumie lpeiej wszystkiego dogladnie niz kierownik budowy będący "na stanie" ekipy budpowlanej wielu firm budowlanych. Jeżeli tak - jakie są średnio oczekiwania finansowe takich osób? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 13.10.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Do nas jutro przyjeżdża dachówka, akcesoria, okna dachowe i rynny, a w czwartek więźba. Niech no tylko ten śnieg stopnieje żeby się panom majstrom miło i sucho w słoneczku pracowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 13.10.2015 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Witajcie czy angazując na budowe ekipe budowlana do postawienia SSO czy też stanu deweloperskiego rozważaliście zatrudnienie własnego kierownika budowy? Oczywiście, kier-bud nie powinien być w jakikolwiek sposób związany z wykonawcami, ma im patrzeć na ręce i wszystkiego pilnować. Dobrze byłoby natomiast żeby "dobrze żył" z urzędnikami w powiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artemika 13.10.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Tez mam kierownika niezależnego, specjalnie szukałam takiego zeby w żaden sposób nie był powiązany z ekipą. Majster oczywiście jest średnio zadowolony bo wkurza go że to kierownik ma ostateczne zdanie, a on przecież wie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 13.10.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 U nas wczoraj zalali strop. Pogoda nam w sumie sprzyja, bo pada i nie trzeba tak podlewać. Teraz 2 tyg czekamy i potem kończą. A Wy robicie przerwę przez zimę, czy ciśniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artemika 13.10.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Quisquis - ja mam dwa stropy jeszcze do zrobienia i dach wiec czuje ze do zimy ciezko sie bedzie wyrobic, zwłaszcza ze ekipa tak sie uwija, ze na jeden strop potrzebują miesiąca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 13.10.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 ciśniemy ile się da kierbuda mamy niezależnego i tak jest najlepiej my płacimy 45 zł, dużo, ale z ekip które jeszcze mają czas w listopadzie tylko ta ekipa wzbudziła moje zaufanie chyba,że ktoś jest z Łodzi i może polecić swoich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wszamanka 13.10.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 9= te ceny za elewację to są za wszystko? Tak już na gotowo z wszelakimi warstwami? Na jakim styropianie i jakim systemem? Ja płaciłam prawie dwa razy więcej, a to i tak było najtaniej. Ehh, do tej pory myślałam, że fajnie że udało nam się dobrą i tanią ekipę znaleźć z wolnym terminem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 13.10.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Ja płaciłam 40 zł grafitowe styro kleje siatki narożniki i tynk na gotowo,30 zł za osadzenie parapetu i 20 zł za gniazdka tzn puszki sama robocizna oczywiście,na Kabe Podbitka tynkowana oddzielnie i drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wszamanka 13.10.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 A jaka grubość styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 13.10.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 A jaka grubość styropianu? 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wszamanka 13.10.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 A to są ceny z materiałem czy materiał osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 13.10.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Zaraz, zaraz Wszamanka ale mowimy o samej robociznie. Bez materialu. Czyli klejenie styro, listwy startowej, listew APU, potem siatka z klejem, grunt, tynk. Parapety 25zl/szt. Podbitka PCV 25zl/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wszamanka 13.10.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Heh, tak właśnie coś zaczęłam przypuszczać, zmęczenie całodzienne siadło mi na myślenie:) Już się trochę przestraszyłam że przepłaciłam niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 13.10.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Z materiałem wyjdzie mi ponad 90zl/m2. Dokladnie jeszcze nie wiem, bo prace trwają i materiał trzeba dowozic. Ja robię 15cm grafit termoorganika, klej kabex, tynki Kabe. Czyli nie caly system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 14.10.2015 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 ja utargowałam z 50 na 45, ale też nie jestem do końca usatysfakcjonowana, wszystkie ekipy do których dzwoniłam były w przedziale cenowym 38-40.zastanawiam się jeszcze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts