kataryna86 08.04.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 A czy jest ktoś z województwa dolnośląskiego? Hej. My jesteśmy z województwa dolnośląskiego. Budujemy się na wiosce między Legnicą a Lubinem a wy na jakiej wichurze konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
steefler 08.04.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Tak we wtorek wyglądał nasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TysiaWojtek 09.04.2015 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Hej. My jesteśmy z województwa dolnośląskiego. Budujemy się na wiosce między Legnicą a Lubinem a wy na jakiej wichurze konkretnie Hej gniewomirowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepa 09.04.2015 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Tak we wtorek wyglądał nasz dom [ATTACH=CONFIG]312174[/ATTACH] Suuuper! Bardzo bym chciała tez taki widok zobaczyć u siebie,choćby jesienią: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kataryna86 09.04.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Oglądaliśmy tam działkę wcześniej 30 ar u takiego chłopaczka co chciał sprzedać cześć swojej działki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TysiaWojtek 09.04.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Oglądaliśmy tam działkę wcześniej 30 ar u takiego chłopaczka co chciał sprzedać cześć swojej działki:) Tu gdzie kupiliście działke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniKasia 09.04.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 steefler nosz pięknie we wtorek wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaLOLina 09.04.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Tak we wtorek wyglądał nasz dom [ATTACH=CONFIG]312174[/ATTACH] pięknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TysiaWojtek 09.04.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Tak we wtorek wyglądał nasz dom [ATTACH=CONFIG]312174[/ATTACH] tak tam Macie przestronnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TysiaWojtek 09.04.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Uwaga , uwaga cena za robociznę - stan surowy zadaszony + ścianki działowe 48 tys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeeN150 09.04.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 WitamJa w tym roku też zaczynam... mam nadzieje. Teraz jesteśmy na etapie adaptacji. A gdzie PnB potem kredyt i ekipa. No właśnie ekipa. Gdzie szukacie sprawdzonej ekipy ? Znajomi niby mają ale nikt nie chce budować z BK tylko z ceramiki. Ciągle mówią: "Panie to chłonie wodę jak gąbka" , "Panie to na klej trzeba a nie na zaprawę" I co z tym fantem zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kataryna86 09.04.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Tu gdzie kupiliście działke ? Tam oglądaliśmy a w ostateczności kupiliśmy w pieszkowie bliżej Lubina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wszamanka 10.04.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Buduje się ktoś na Podkarpaciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 10.04.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 to ja też się pochwalę wczoraj skończyliśmy mury parteru, od dzisiaj ruszamy ze zbijaniem szalunków. troche pokrzyżowała nam plany pogoda przed Świętami, ale na szczęście w tym tygodniu ekipa trochę nadgoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania_ania 10.04.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 my za sso z więźbą, lanymi schodami, ściankami działowymi (bez pokrycia dachu) płacimy 48 500zł, ale wszystko zależy od projektu. my mamy 180m2 pow. użytkowej + dwustanowiskowy garaż i kotłownia = 50m2, 9 słupów. strop monolityczny gęstożebrowy, balkon na całą szerokość domu (9mx2m), nad garażem i kotłownią płaski dach. roboty bardzo dużo, szczególnie przy stropie, jest olbrzymi! za robociznę dachy dwuspadowego 214m2, bez żadnej lukarny, obróbka komina + 2 okna dachowe, obróbki blacharskie + orynnowanie - 10 000,00 zł Uwaga , uwaga cena za robociznę - stan surowy zadaszony + ścianki działowe 48 tys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wszamanka 10.04.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Stan wyjściowy mojej sypialni i widok na balkon:) Okno na ścianie będzie zamurowane, powstanie drugie dachowe. Drzwi balkonowe oczywiście do wymiany. Pocieszam się tym, że skoro budynek już tyle lat tak stoi i nic nie popękało ani się nie zawaliło, to jak go skończymy to przetrwa jeszcze wielokrotność swojego wieku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepa 10.04.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 to ja też się pochwalę wczoraj skończyliśmy mury parteru, od dzisiaj ruszamy ze zbijaniem szalunków. troche pokrzyżowała nam plany pogoda przed Świętami, ale na szczęście w tym tygodniu ekipa trochę nadgoniła [ATTACH=CONFIG]312463[/ATTACH] A chwal się jak najczęściej: )) Brawo ,Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepa 10.04.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Wszamanka a sypialnię masz na ktora strone świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wszamanka 10.04.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) pepa nie jestem pewna;) ale prawdopodobnie balkon wychodzi na północny-wschód. Pamiętam, że jak jak xx lat temu projekt był wybierany, to był problem żeby cokolwiek z gotowców dopasować do rozmiaru działki i warunków zabudowy a projekt indywidualny w ogóle nie był brany wtedy pod uwagę. Domem zaczęłam się interesować w większym stopniu dopiero jak zostałam jego właścicielką, i powoli stopniowo go poznaję jak jeszcze zdążę teraz przed pracą to poszukam mapek w internecie żeby strony świata precyzyjnie określić, bo zabieram się za to od jakiegoś czasu i zabrać się nie mogę Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Wszamanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepa 10.04.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Pytam bo sie zastanawialam dlaczego chcesz zamurowc okno...a na ktora strone to jak dla mnie istotna sprawa by byla i raczej bym zostawila tak jak jest tym bardziej ze wlasnie na pół wsch..Ale to ja...A od kiedy jestes wlascicielką,przepraszam nie doczytalam. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts